Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Reika @ 2010 09 17, 16:27)

cia yra kazkas panasaus ka mes galvojame pasigaminti patys smile.gif
pakvietimuose naudosim savo foto.
noriu tokiu vintage/retro stiliaus pakvietimu smile.gif
Turetu buti panasus i siuos:
http://designsbyliat...envelopment.jpg
tik dar yra kitokiu minciu sudelioti visa info juose: spalvos, foto isdestymas ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 09 20, 13:36)
labai norėčiau, kad pasidalintų mintimis gaminusios kvietimus  blush2.gif
kokio maždaug dydžio gaminote?  g.gif

priklausomai i koki voka desi
Gal is pradziu paziurek vokius - kokiu minchiu uzgims? ar pati zadi daryti?

jei nori elementaru toki paprastuti - 100x148 - telpa i C6 brods voka
jei tie ilgi - 100x210 - tp yra ilgi vokai.

gali daryti kvadratini mirksiukas.gif - situ primirsau tikslius matmenis doh.gif

arba iseitis - daraisi kokius geidzia sirdis ir duodi su savo darytu voku arba be jo graziai perristus 4u.gif

Poopa thumbup.gif ideja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 25 rugsėjo 2010 - 12:06
QUOTE(Babetta @ 2010 09 25, 12:54)
priklausomai i  koki voka desi
Gal is pradziu paziurek vokius - kokiu minchiu uzgims?  ar pati zadi daryti?

jei nori elementaru toki paprastuti - 100x148 - telpa i C6 brods voka
jei tie ilgi - 100x210 - tp yra ilgi vokai.

gali daryti kvadratini  mirksiukas.gif - situ primirsau tikslius matmenis  doh.gif

arba iseitis - daraisi kokius geidzia sirdis ir duodi su savo darytu voku arba be jo graziai perristus  4u.gif

Poopa  thumbup.gif  ideja

Dar turejome ideja padaryti pakvietima-magnetuka. Prisilipintu prie saldytuvo ir kiekviena diena matytu pakviestas zmogelis apie artejancia svente smile.gif smile.gif smile.gif
na bet kol kas likome prie tos idejos su foto. Man rodos turetu linksmai gautis smile.gif
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas... blush2.gif o pries kiek laiko reikia kvietimus issiuntineti?
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(krista-30 @ 2010 09 29, 09:21)
Gal ir kvailas klausimas... blush2.gif o pries kiek laiko reikia kvietimus issiuntineti?

Internete daug rasoma apie kvietimu siuntimo etiketa. kada ir kam reiktu siusti, su kuo reiktu asmeniskai susitikti ir t.t. Sakoma, kad kvietimus reiktu issiusti ne anksciau 3 men likus iki vestuviu, ir ne veliau 1 men iki vestuviu.
Mes asmeniskai siusime kvietimus pusmeti pries vestuves, nes daug zmogiuku siuo metu gyvena ne Lietuvoje, o ir tie kurie Lietuvoje gyvena turetu pasiderinti laisvas dienas, ar kelias atostogu dieneles noredami musu sventeje sudalyvauti. Tad duosime laiko visiems susitvarkyti visus reikalus ir mums duotu zinoti ar dalyvauja ar ne, kad geletume baigti derinti maisto ir kitus klausimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciotkutia: 30 rugsėjo 2010 - 17:03
musu kvietimai , tapo tokie , spausdinom patys ir kaspinas taip pat mano gamybos smile.gif popierius toks jau buvo .
Atsakyti
O musu pakvietimai buvo stai tokie:
http://public.fotki....new-image3.html

Vokas is permatomo popieriaus, geltona juostele, nes vestuviu spalvos buvo balta ir gelsva. Viduje buvo ir zemelapiukas vietos, kurioje sventeme.
Atsakyti
As kvietimus dariausi pati, gal ne stebuklas, bet man jie labai grazus, nes daug darbo idejau wub.gif blush2.gif Buvau idejus kitoj temoj, bet galiu ir cia ikelt,jei kam idomu 4u.gif
O del iteikimo laiko, tai mes pradejom dalinti likus mazdaug 1,5 men, siuo metu belike 3 kvietimus iteikti (bet pas mus nedaug ir buvo, tik 14 kvietimu). Na va, galit paziuret, kartu ir stalo korteles dariau:
Atsakyti
rikulia, Frezija wub.gif thumbup.gif grazus labai kvietimai
va sitas idomiai sprendimas - nematytas dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 04 spalio 2010 - 11:44
[quote=*Beautiful*eyes*,2010 10 04, 11:45]
Grazus thumbup.gif bet cia kaip suprantu jau ne patys daretes? g.gif
Papildyta:

Na isivaizduoju, kad grazus ir vidus thumbup.gif Tikrai grazus kvietimukai, matosi,kad irgi papluset Jums teko ax.gif Bet as tarkim nesigailiu ideto darbo ir sugaisto laiko blush2.gif

buvo labai smagu daryti patiems, ir kvietimai liko pastebeti istyrineti sveciu , mes is pradziu bandem ieskoti jau gatavu kvietimu, bet PC nieko gero neradom , nezinojau kur ieskoti apart prekybos centru ir pasto , tada ieskojau ideju mamu forume, patiko su tais kaspineiais , nors is pradziu norejau su kriauklem daryti bet popieriaus grazaus pasirinkimas menkas , kad kriaukles ziuretusi .
MB taip pat labai prisidejo prie maketavimo smile.gif tobulino mano mintis biggrin.gif musu kvietimam isejo 25lt o kur pc butume pirke jau gatavus 140 lt

iki musu sventes liko 5 men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 04 spalio 2010 - 12:16
smile.gif Kokios visos originalios smile.gif thumbup.gif
Aš internete pamačiau ir man labai patiko smile.gif Pakvietimas stačiakampio formos, kairėje pusėje iškirpta gan didelė širdis. Toje kaip ir „skylėje„ pakabinsiu varpelį su bantuku:) O dešnėje pakvietimo pusėje bus tekstas:) dar nesugalvojau ar bus rėmeliai, kokios spalvos ir pan:) Na bet svarbu, kad jau žinau kaip darysiu:)
Iškilo tik viena problema, aš nerandu varpeliųsmile.gif Norėčiau sidabrinės spalvos wink.gif Pagalvojau, kad reikia palaukti Kalėdųsmile.gif visokių smulkmenėlių atsiranda prekybos centruose:)
Atsakyti
Cia idejau dar geresniu foto, kur matytusi pakvietimai. Viska dariau pati, nes uzsiimu grafikos dizainu ir siaip gal rasite dar kokiu jums tinkamu ideju:) nes pamenu kaip man ju reikejo pries vestuves
http://ebeventsdesig...a.blogspot.com/
Atsakyti