Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(pim @ 2010 08 25, 23:48)
nu puikiai padirbėjot thumbup.gif o kaip korteles darėt? gal galit man atsiųst kokį pvz išmatavimų? 4u.gif

Nelabai supratau klausimo blush2.gif Na paprastai dariau, is raudono popieriaus storescio pjausciau lapelius 8*8 cm ir lenkiau per puse,tai gavosi 8*4cm. O ant virsaus klijavau (su dvipuse juostele) auksinius lapelius,kuriu ismatavimai 7*3 cm. O juos tai paprastai atspausdinau su lazeriniu printeriu, Power Pointe sedejau ir zaidziau, kiekviena kortele atskirai dariau,o ne pagal sablona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 26, 10:24)
Nelabai supratau klausimo blush2.gif

O kaip pjaustyti? Peiliuku? g.gif Man mirtinai reikia pasidaryti jau tas korteles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 27, 19:16)
O kaip pjaustyti? Peiliuku? g.gif Man mirtinai reikia pasidaryti jau tas korteles doh.gif

Taip, as viska pjausciau peiliuku,pridejusi liniuote (pries tai kruopsciai ismatavus) nes zirklemis neimanoma taip tiesiai iskirpti ax.gif Ir dar patarimas kaip perlenkti graziai ta storesni popieriu ant kurio klijuosit lapelius su vardais: Pasidekit jau ispjauta lapeli (kokio Jums reikia dydzio) ir pasidekit geraja puse i save. Tada padekit liniuote i ta vieta, kur bus lenkimas. Imate peiliuka ir ipjaunate per visa ilgi (tik ne is visos jegos,kad nepersipjautu,o tik ipjovimas liktu) ir tada labai graziai persilenkia viskas mirksiukas.gif As taip ir kvietimus ir korteles dariau ir nei vieno nesugadinau smile.gif Prisipirkau popieriaus zymiai daugiau,nes maniau,kad kol gausis graziai daug lapu sugadinsiu,o gavosi taip, kad viskas is pirmo karto pavyko ir nieko nesugadinau,dabar liko visi lapai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 27, 20:02)
Ir dar patarimas kaip perlenkti graziai ta storesni popieriu ant kurio klijuosit lapelius su vardais: Pasidekit jau ispjauta lapeli (kokio Jums reikia dydzio) ir pasidekit geraja puse i save. Tada padekit liniuote i ta vieta, kur bus lenkimas. Imate peiliuka ir ipjaunate per visa ilgi (tik ne is visos jegos,kad nepersipjautu,o tik ipjovimas liktu) ir tada labai graziai persilenkia viskas mirksiukas.gif  As taip ir kvietimus ir korteles dariau ir nei vieno nesugadinau smile.gif

doh.gif schmoll.gif doh.gif tokiu atveju luzta popierius. zymia igraziau bus. jei kortele pasiguldytum bloga puse i virsu- pridejus liniuote perbrauktum su stalavu peiliu- buku. gausis grazus "bigas" ir popierius nelus lenkiamas. - na bent mes taip biguodavom rankiniu budu kai kuriuos darbus reklamos agenturoj (kai yra vienetiniai spaudiniai ir biguoti spaustuvej papraschiausia per brangu)

o peiliukus apipjaustyti laisvai bet kuriam PC ar senukuose atrast galima
user posted image

+ issiklausineti kas turi giljotinas namines mazas- su jom isvis idealiai apkarpoma

4u.gif 4u.gif 4u.gif

vienas is kaspinu rishimo pvz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 27 rugpjūčio 2010 - 23:14
QUOTE(Babetta @ 2010 08 27, 23:48)
doh.gif  schmoll.gif  doh.gif  tokiu atveju luzta popierius.

Na, nesigincysiu, nes nebandziau kitokiu budu, bet man manosios korteles irgi labai grazios ir labai graziai jos ten persilenke mirksiukas.gif
Atsakyti
O čia pilna grožybių pridėjote smile.gif aš taip pat perku rankų darbo atvirukus, naudojausi ir dizainerių paslaugomis, tai likau patenkinta smile.gif čia puslapis kuriame kartais užsisakau kokiai įpatingai progai... smile.gif gal ir jums patiks smile.gif

www.iskepkatviruka.lt
Atsakyti
Kvietimus galite rasti ir čia : www.vestuves1.lt jie specializuojasi būtent ties vestuviniais kvietimais... pati pirkau iš ten... jei kam reiks nuolaidų koduko turiu dabar galiojanti 5% kodą smile.gif)
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal galit pasakyti kaip vadinas sis lapas? ir galbut kur galima butu ji rasti pirkti? blush2.gif Dekui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2010 09 11, 20:42)
Labas 4u.gif
Gal galit pasakyti kaip vadinas sis lapas? ir galbut kur galima butu ji rasti pirkti?  blush2.gif  Dekui 4u.gif
user posted image

Cia jau nebe lapas, o tik lapo SKELETAS. Ju rasite tikrai senukuose, augalu skyriuje, kur dirbtines geles visokios, bet dazniausiai buna nuciupineti, paglamzyti. O geriau ieskoti kur prekiaujama visokiom floristikos priemonem, Kaune pvz. Kreves pr. DOVISA tokiu begale visokiu spalvu pasirinkti turi, na ir Kauno Urmo bazej irgi bent keleta skyriu zinau.
Atsakyti
labuka, o as kaip tik ruošiausi klaust įdeju dėl kriauklių atsiverčiu ir žiuriu viena jau yra , super thumbup.gif , kaska patobulinus pridejus visai nieko kvietimas gal butu su lapu ir kriauklem.
Esu prisirinkusi pilna maišą tokiu kriauklyčių kai buvau užsienyje, db bus proga jas panaudoti , jei užmatysite dar kaška imeskit del manes 4u.gif as dar tokia esu suradusi, tik nelb man vestuvinis , nors gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija*: 13 rugsėjo 2010 - 11:44
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2010 09 13, 12:32)
Dekui. O gal zinote kur Vilniuje ju yra?  4u.gif

Vilniuj ieskok senukuose - tikrai machiau, po to salia Thomas Philips Zirmunuose yra visokiu augaliu prduotuve - . potodar salimasis yra viena ir augalu- nepamenu tik pavadinimo. ten ir visokiu graziu dalykeliu atrast galima.
Atsakyti
labai norėčiau, kad pasidalintų mintimis gaminusios kvietimus blush2.gif
kokio maždaug dydžio gaminote? g.gif
Atsakyti