Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 13, 12:37)
Vilniuj, prie Hyper Rimi, Mylidoj blush2.gif

zinok mylida yra vezejai- tiesioginiai. daug kas is ju perka. taip kad manyk jog visai normalia kaina sumokejai mirksiukas.gif (na nebent perka is ju spaustuves ir kt reklamos agenturos - bettai su nuolaida ir didmena)

QUOTE(suntea7 @ 2010 08 13, 14:47)
Sakiau, mergaitės, kad jos su trūkumais, bet tikiuosi svečiai supras, kad aš vis tiek stengiausi.. blush2.gif  smile.gif

tai zinoma kad viskas okis bus smile.gif))) juolab kad zinos kad tu pati darei. kita vertus manau ten nelabai kas ir analizuos kas kaip - kai korteles viena nuo kitos toliau sustatytos bus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 13, 22:40)
...Na taip, tik kazkaip daugoka man pasirode, gal mandra popieriu issirinkau biggrin.gif  o jie uz lapu pjaustyma kartais neima pinigeliu? g.gif

Zinoma, kad ima mokesti uz lapu supjaustyma.
Kaune ima po 20 ct uz kiekviena pjuvi, Vilniui gal kitokia kaina, tai paskaiciuok, kiek tu pjuviu buvo... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 08 14, 10:05)
Zinoma, kad ima mokesti uz lapu supjaustyma.
Kaune ima po 20 ct uz kiekviena pjuvi, Vilniui gal kitokia kaina, tai paskaiciuok, kiek tu pjuviu buvo... cool.gif

tai kad labai graziai galima popieriu susipjaustyt specialiai popieriui skirtu peiliu, apie 2 Lt kainuoja kiekvienoj statybiniu prekiu parduotuvej, visa gyvenima su jais pjaustau, nei giljotinos nereik. pridedi linuote ir pirmyn biggrin.gif ! tik pasidet po popierium reiktu kazka daugiau nei laikrasti, nes eina gerai, ne viena stala esu papjauscius blush2.gif
ima toks peilis bet kokia kalke, bet koki popieriu.
Atsakyti
*Beautiful*eyes* - ima ima. tikrai ima. o jei pjaustei i daug mazu- tai susidaryt turejo suma. tikslios kainos nepasakysiu - nes kai pjaustydavom kazkaip neuzfiksavom vieno pjuvio - kita vertus stengiuos ten nepjauti. (per pazystamus pjovemes, o dabar ir namuospati turiu giljotina)
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 13, 08:49)
Labai dailios 4u.gif  tik truputi kliuna, jog vardai skirtongose vietose blush2.gif

As vakar irgi nusipirkau popieriu, bet kazkaip brangiai sumokejau doh.gif  reikia man tik 14 kvietimu ir 36 stalo korteliu,(bet paemiau su atsarga). Pirkau dvieju rusiu popieriu: 27 lapus bordinio tokio storesnio ir 20 lapu plonesniu tekstui auksines spalvos. Dar juosteles lipnios is abieju pusiu. Ir sumokejau 60 Lt blink.gif

mano nuomone, is tiek kiek prirasei kiek prisipirkai, labai normalia kaina sumokejai, juk popierius popieriui nelygu. kuo daugiau teksturos, aukso dulkiu ir pan., tuo ir kaina didesne, ir aisku paciu kvietimu savikaina... va tik paskui liudna kai zmones stebisi, kodel kainos ranku darbo kvietimu dideles, nes naudojamos medziagos gali buti pakankamai brangios...
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Del pjaustymo jus ne taip mane supratot ax.gif as neprasiau, kad man supjaustytu tokiais dydziais, kokie man bus reikalingi kvietimams, ta as darau namie,kaip kazkuri minejot, su liniuote ir peiliuku smile.gif Jie man supjauste i A4 dydzio lapus, nes ten buvo labai dideli, ten 9 A4 telpa, pasake, kad gali supjaustyt kaip noriu, o as kvaisa ir nepaklausiau ar ima pinigus uz tai doh.gif

Na nieko, popierius mano tikrai grazus, pagrinda jau pradejau pjaustytis,ziuresim kaip su galutiniu rezultatu gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif turiu nerealia nuoroda, nezinau gal kas ja jau zinojo, bet imesiu... Po biskiuka ruosiuosi ir as savo sventei , tai pasidomejus gavau sita linka, o jame kokio grazumo pakvietimu vestuvems, jubiliejams, gimtadieniams ir panasiai 4u.gif smile.gif ten reikia prisiregistruoti ir jau tada renkates koki tik norit kvietima, ten imetat savo nuotraukyte ir parsisiunciat i kompa, po to jau pacios atsispauzdinat kai randat savo skirtaji pakvietima smile.gif blush2.gif tikiuosi pravers nuorodele mirksiukas.gif

http://imikimi.com/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

reikia pagalbos! help.gif gal kuri zinote, kur vilniuje galeciau rasti tokio dekoratyvinio popieriaus kaip ant sio kvietimo? niekur nerandu.. doh.gif na ta prasme kad butu su tokiais rastais popierius..
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 08 18, 10:41)
Sveikos  4u.gif

reikia pagalbos!  help.gif gal kuri zinote, kur vilniuje galeciau rasti tokio dekoratyvinio popieriaus kaip ant sio kvietimo? niekur nerandu..  doh.gif  na ta prasme kad butu su tokiais rastais popierius..

pabandyk cia , bent jau kazkas panasaus...
Atsakyti
QUOTE(blondzy @ 2010 08 18, 15:51)
pabandyk cia , bent jau kazkas panasaus...

Bet kad čia http://www.paper-n-f...mp;limitstart=0
tai visai ne popierius, o flizelinas g.gif Aš irgi apsigavau, paskaičius, kad tai popierius, nusipirkau įvairių spalvų pabandymui, kai ruošiausi daryti savo kvietimus, išleidau nemažai, bet kad labai sunku jį gražiai priklijuot, kad nesimatytų... Dvipusė lipni juostelė šviečia kiaurai doh.gif pieštukiniais klijais gerai neprisilipina, t.y. po keleto dienu atšoko viskas, o su rimtesniais skystais - per tą medžiagą persigeria... Taip ir likau nesupratus, ką su tuo "popierium" daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2010 08 18, 14:02)
Bet kad čia http://www.paper-n-f...mp;limitstart=0 
tai visai ne popierius, o flizelinas  g.gif  Aš irgi apsigavau, paskaičius, kad tai popierius, nusipirkau įvairių spalvų pabandymui, kai ruošiausi daryti savo kvietimus, išleidau nemažai, bet kad labai sunku jį gražiai priklijuot, kad nesimatytų... Dvipusė lipni juostelė šviečia kiaurai  doh.gif  pieštukiniais klijais gerai neprisilipina, t.y. po keleto dienu atšoko viskas, o su rimtesniais skystais - per tą medžiagą persigeria... Taip ir likau nesupratus, ką su tuo "popierium" daryt  g.gif

as tai jei lenktas kvetimas, nugarineje puseje kokio 1 cm uzlenkima darau, ji su dvipuse juostele klijuoju, tada is priekines nieko nesimatos ir tarkim kur rastas, kitoj pusej su super klijais patepus gerai laikos. as pati jo viso neklijuoju, daznai naudoju kaip imova tarkim ant kvietimo teksto, arba surisu kaspinu su storesniu pagrindu, man paciai patinka kai laisvai plaikstos, tekstilinis kvietimas gaunas smile.gif. aisku su kitokiu popieriumi kitaip. kalkini irgi kaip imova naudoju, kad persisviestu tekstas atspausdintas ant storesnio popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(kristulia * @ 2010 07 23, 22:35)
musu kukluciai  ax.gif

butu labai grazuciai, jei .... kliuva sriftas - pasirinkai be lietuvybes, o kai uzdejai lietuviskas raides tai tekste atsirado dar vienas sriftas (kuris kliuva uz akiu) unsure.gif tokiu atveju jei su PS ar panasia programa negalima uzdeti lietuvisku varniuku, taskuciu ir pns - as buciau pasirinkusi kad ir paprasciausia srifta ax.gif

p.s. o tos stalo korteles kur buvo kreivokai parasyti vardai, gal nebuciau klijavusi juosteliu, nes jos dar labaiu pabrezia rasymo nelygumus.... arba reikejo juosteles specialiai kazkaip "nelygiai klijuoti" mirksiukas.gif
Atsakyti