aišku dėl Mauricaitės, ji mūsų kuratorė, tai per rugsėjo pirmąją ją sužavėjom, ji taip sakė, tai gal patiksiu:) Šiaip pastebėjau per pirmą paskaitą, kad ji nieko gero nepasakė, o tik prakalbėjo:)
Dėl sveikatos, tai puiku, net 90 klausimų Teks pasimokyti.
O jus visas knygas iš sąrašo skaitėte? Ir nuo ko pradėti skaityti? Dėstytojai pasako?
QUOTE(ylksis @ 2010 09 13, 13:45)
aišku dėl Mauricaitės, ji mūsų kuratorė, tai per rugsėjo pirmąją ją sužavėjom, ji taip sakė, tai gal patiksiu:) Šiaip pastebėjau per pirmą paskaitą, kad ji nieko gero nepasakė, o tik prakalbėjo:)
O jus visas knygas iš sąrašo skaitėte? Ir nuo ko pradėti skaityti? Dėstytojai pasako?
O, matyt mėgsta jai paskirti pirmakursius pakuruoti
Dėl sveikatos tikrai mažiausiai suk galvą, tikrai daug ką žinosi iš bendro išsilavinimo
Kokio sąrašo? Sveikatos ugdymo?
Plepi, aktyvi moteriškė yra, tai ir duoda pirmakursius. Gal netyčia turi pasilikusi fonetikos užrašus bei kontrolinius? Žiūriu, teks man pasimokyti:)
O sąrašas, tai knygų: antikos, kalbotyros.
Blyn, galvojau, kad tas nemakomas vf krepšelis galios du metus, bet jei turėsi skolą, viskas pereisi į vnf. O dėstytojai labai "nusėdina| studentus ir skolas gauna jie?
O kaip tau Radzevičienė?
O sąrašas, tai knygų: antikos, kalbotyros.
Blyn, galvojau, kad tas nemakomas vf krepšelis galios du metus, bet jei turėsi skolą, viskas pereisi į vnf. O dėstytojai labai "nusėdina| studentus ir skolas gauna jie?
O kaip tau Radzevičienė?
O gal kas nors mokėsi VPU pagal individualią programą? Aš pradedu nuo šių metų, bet dar nesusigaudau sistemoje. Gal neakivaizdininkės ką nors patars? Kaip ruoštis sesijai, nuo ko pradėt? Ar reikia kalbėti su kiekvienu dėstytoju individualiai? Aš turiu vieną aukštąjį, iš kurio man "išminusavo" besidubliuojančius dalykus. Likusius turiu išsilaikyti per sesijas, kartu su neakivaizdininkais. Specialybė - lietuvių filologija.
Gal kas laikėte įskaitą XX a. Europos istoriją pas V.Kniūraitę? Labai spaudžia? Smulkmeniškai klausinėja?
Tiek datų O atsiskaitymas bus žodžiu
nejaugi visos VPU studentės bibliotekoje? kodėl nieks nebeužeina čia?
jo, vis dar bibliotekose visos .........
sėkmės moksluose
sėkmės moksluose
QUOTE(Zylute1 @ 2010 09 19, 12:01)
Gal kas laikėte įskaitą XX a. Europos istoriją pas V.Kniūraitę? Labai spaudžia? Smulkmeniškai klausinėja?
Tiek datų O atsiskaitymas bus žodžiu
Ji man deste bet nepasakyciau kad labai spausdavo. Uzdave regis 3 klausimus ir esme kuo daugiau prirasyti tuo geresnis pazymis, klasuimai gan platus, na kad kazkoki ten ivyki papsakoti butu galima. Siaip jei ka tai laisvai nuo speru gali nusirasyti Ai, as mokiausia vakariniam kurse, tai vat dieniniam gal kitaip, gal ir labiau spaudzia
QUOTE(Rutyte:) @ 2010 09 29, 18:45)
Ji man deste bet nepasakyciau kad labai spausdavo. Uzdave regis 3 klausimus ir esme kuo daugiau prirasyti tuo geresnis pazymis, klasuimai gan platus, na kad kazkoki ten ivyki papsakoti butu galima. Siaip jei ka tai laisvai nuo speru gali nusirasyti Ai, as mokiausia vakariniam kurse, tai vat dieniniam gal kitaip, gal ir labiau spaudzia
aš neakivaizdiniame mokausi
Tace,gal netycia grupiokes busim??? nes as ir istojau i neakivaizdini ketvirta kursa,lietuviu filologija, sesija nuo spalio 4d.? idomu, nes ir as nezinioj kas ten per tvarka idomu...
QUOTE(Zylute1 @ 2010 09 30, 16:08)
aš neakivaizdiniame mokausi
Tai tada manu irgi neturetu spausti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 09 22, 18:45)
nejaugi visos VPU studentės bibliotekoje? kodėl nieks nebeužeina čia?
Aš užeinu, tik ne visada žinau ką parašyti