Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Labas 4u.gif gal kas turite Bražėno lit. proceso nuo 1940m. paskaitų ir seminaru užrašus? arba gal kas turi pamokos planą rašytą pas Vilma Leonavičienę? norėčiau nors pažiūrėt kaip pavyzdį.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 09 09, 21:21)
Labas  4u.gif  gal kas turite Bražėno lit. proceso nuo 1940m. paskaitų ir seminaru užrašus? arba gal kas turi pamokos planą rašytą pas Vilma Leonavičienę? norėčiau nors pažiūrėt kaip pavyzdį.. smile.gif

Labas, parasyk man az, mokiausi jau pas juos siuosa dalykus, sestadieni perziuresiu viska kompe ir namuose uzrasus, gal kazka rasiu issaugojusi smile.gif
Atsakyti
Grįžau namo, tai prisėdau ilgiau prie kompiuterio, pasidalinsiu mintimis apie studijas. Tos dvi savaitės pralėkė greitai, per paskaitas susipažindavome kelis kartus su grupiokais, dėstytojai šypsodavosi, bet girdėjom iš vyresnių kurso studentų, jog jie šypsosi tik iš pradžių, o vėliau ne, parodo tikruosius savo veidus. Tik jau, manau, nuo kitos savaitės daugiau užduos namų darbus, dabar tik nedaug užduodavo, tik knygų sąrašus padavė, net išsigandau.smile.gif Tiek daug reikės perskaityti. Patiko labai Vanda Juknaitė, taip pat lotynų kalbos dėstytoja, sveikatos ugdymas nepatinka, dar kitą savaitę bus retoriką, turbūt dėstys Zita Niauckūnaitė, tai sakė ji labai žiauri:) Nepatiko anglų dėstytoja, be to, man sunkiai sekasi anglų, tai dėstytojai labai nepatikau.
Aistulia, tavęs norėjau paklausti, kaip vyksta egzaminai? Trauki klausimus? Ir tu išmokdavai visus klausimus?
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 09 10, 21:34)
Grįžau namo, tai prisėdau ilgiau prie kompiuterio, pasidalinsiu mintimis apie studijas. Tos dvi savaitės pralėkė greitai, per paskaitas susipažindavome kelis kartus su grupiokais, dėstytojai šypsodavosi, bet girdėjom iš vyresnių kurso studentų, jog jie šypsosi tik iš pradžių, o vėliau ne, parodo tikruosius savo veidus. Tik jau, manau, nuo kitos savaitės daugiau užduos namų darbus, dabar tik nedaug užduodavo, tik knygų sąrašus padavė, net išsigandau.smile.gif Tiek daug reikės perskaityti. Patiko labai Vanda Juknaitė, taip pat lotynų kalbos dėstytoja, sveikatos ugdymas nepatinka, dar kitą savaitę bus retoriką, turbūt dėstys Zita Niauckūnaitė, tai sakė ji labai žiauri:) Nepatiko anglų dėstytoja, be to, man sunkiai sekasi anglų, tai dėstytojai labai nepatikau.
Aistulia, tavęs norėjau paklausti, kaip vyksta egzaminai? Trauki klausimus? Ir tu išmokdavai visus klausimus?

O, smagu, kad pirmi ispudziai geri smile.gif destytojai tikrai pradzioje visi sypsosi, bet tik pradzioje biggrin.gif biggrin.gif
Vanda Juknaite deste ir man, nepatiko man ji kaip zmogus, per paskaitas atrodo nieko ypatingo neveikdavo, o per egzamina reikalavimai buvo neaisku kokie..
Lotynu desto Patiejuniene? Viena sauniausiu VPU destytoju thumbup.gif ateityje dar gali destyto senaja lietuviu literatura ar kazkaip panasiai smile.gif
Sveikastos ugdymas man irgi nieko gero.. Beje, man atrodo kompe turiu nemazai info, jei reikia, paieskosiu, pasidalinsiu smile.gif
Zita Nauckunaite. Kas pasake, kad ji ziauri?? Apskritai jos paskaitos labai idomios. Budavo visada srautines, tai cia vieninteles srautines paskaitos per mano studijas, kuriu nei vienos nepraleidau biggrin.gif
Hm, o kas tau desto anglu?
Klausi konkreciai apie anglu egzamina ar apie visus sio pusmecio? smile.gif
Atsakyti
hm, pasižiūrėsim, kaip bus paskaitos pas Juknaitę, gal ir aš nusivilsiu.
Dėl sveikatos ugdymo, tai bučiau labai dėkingas, jei informacijos vėliau pasidalintum su manimi.
O dėl anglų, tai net nežinau, kas dėsto, tokia moteris: plaukai iki pečių, tartis labai įdomi ir nesuprantama:)
Anglų šį pusmetį nelaikysim egzamino, bus suminis pažymys, bet kitą pusmetį laikysim. Bet papasakok, kaip vydavo anglų egzaminas? Ir kiti?
Tu iš tų sąrašų visas knygas perskaitydavai?
Turėjai paskaitų pas Mauricaitę? Plepi moteriškė...
Atsakyti
Sveikutes
Gal kas turejo socialine psicholigija pas Račelyte? gal kontrolinio klausimus turit? pas atsiskaitymas bus.... aciu labai
Atsakyti
Gal kas iš lituanisčių žino, Markevičienė lengvai praleidžia per dialektologijos perlaikymą? Trečiadienį laukia, bijau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 09 10, 22:33)
Dėl sveikatos ugdymo, tai bučiau labai dėkingas, jei informacijos vėliau pasidalintum su manimi.
O dėl anglų, tai net nežinau, kas dėsto, tokia moteris: plaukai iki pečių, tartis labai įdomi ir nesuprantama:)
Anglų šį pusmetį nelaikysim egzamino, bus suminis pažymys, bet kitą pusmetį laikysim. Bet papasakok, kaip vydavo anglų egzaminas? Ir kiti?

Anglų k. gal Tuomienė dėsto? Jei ji, tai nieko baisaus, aš nors ir mokėjau anglų, nepatiko man ji, nevaikščiojau į seminarus, neskaičiau knygų, bet vistiek atleido nuo egzamino. Reikia tik parodyt iniciatyvos, apsimest, kad supranti jeigu ištikro nesupranti biggrin.gif O su Mauricaite jau sunkiau. Jeigu jai nekritai į akį - gero nelauk.. biggrin.gif Ji iš tiesų labai remiasi patikimo-nepatikimo metodu. Bent jau mūsų grupej taip buvo. Kas jai nepatiko , tas ėjo laikyt egzų 3 kartus pavasarį ir dabar kinkas drebina. Tačiau manau kaip ir daugelyje dalykų, jeigu parodai, kad tau įdomu, stengiesi, atsakinėji, tai problemų nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 12, 17:27)
Gal kas iš lituanisčių žino, Markevičienė lengvai praleidžia per dialektologijos perlaikymą? Trečiadienį laukia, bijau  doh.gif  doh.gif

teks pakalt kiek zinau... blush2.gif

Del mauriciates patikimo neptikimo teisybe. Neprognozuojama ji. Nelabai ir ismanati pasirode. Nepatinka tokie destytojai man...

pas RACELYTE turejau konfliktu sprendimo psichologija. Dar sviezia destytoja buvo smile.gif Suvarte musu bernai ja ax.gif o seip pazymiais nesiskundem, man visai idomu buvo ax.gif kiek pamenu dar kazkokia knyga reikejo pristatyt ir kolis/egzas buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 13 rugsėjo 2010 - 07:48
QUOTE(ylksis @ 2010 09 10, 22:33)

Dėl sveikatos ugdymo, kai reikės, sakyk, ieškosiu, ką turiu wink.gif
Anglų man dėstė Bosubajeva (kaip kažkaip panašiai), tai pas ją aš turėdavau 10 ir egzo nelaikiau.. Bet kas laikė, turėdavo kažkokiomis temomis lyg šnekėti, nieko baisaus nebuvo..
Sveikatos ugdymo klausimyną turėjom apie 90 klausimų, traukėm 3, daugumą galima nesunkiai atsakyti iš bendro išsilavinimo smile.gif nieko baisaus ten smile.gif
Mauricaitė dėstė fonetiką ir akcentologiją, toks jausmas, kad ji pati nieko nemoka, šneka bet ką, nieko neaiškina. Užtai aš ir dabar nei fonetikos, nei akcentologijos nesuprantu. Tik kad egzaminą pas ją lengvą išsilaikyti.. Jums dabar fonetiką dėstys? Šiaip ji labai keista yra, aiškina, kam mums mokslai, neva važiuokit dirbt į Milaną manekenėm arba vaikus gimdykit doh.gif sutinku dėl patikimo, aš kažkaip jai patikau nuo pirmo susitikimo (buvo ir mūsų kuratorė), ta bėdų neturėjau. Nors yra kas turi nuo praėjusių metų iki dabar skolas..
Papildyta:
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 09 13, 08:41)
teks pakalt kiek zinau... blush2.gif

Kalu kalu.. Na labiau teorinius klausimus moku, bet tų visų patarmių tikrai neišmoksiu atskirti doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 09 09, 21:21)

Atsiprašau, visai neturėjau laiko paieškoti ko prašei, tikrai per šią savaitę paieškosiu, vsitiek dar ne sesija blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
Beje, kokia čia dabar yra situacija, niekas normaliai nepaaiškina. Esu IV kurse. Trečiadienį laikau tą skolą ir tarkim neišlaikau.. Kelia normaliai į IV kursą, ar palieka III kartoti dėl vienos skolos? rolleyes.gif ar reikia pilną kainą už mokslą tada mokėti? rolleyes.gif ar galima bus dar laikyti ir išsilaikyti per sesiją, iki praktikos? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 rugsėjo 2010 - 07:57
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 13, 09:08)

Beje, kokia čia dabar yra situacija, niekas normaliai nepaaiškina. Esu IV kurse. Trečiadienį laikau tą skolą ir tarkim neišlaikau.. Kelia normaliai į IV kursą, ar palieka III kartoti dėl vienos skolos?  rolleyes.gif  ar reikia pilną kainą už mokslą tada mokėti?  rolleyes.gif  ar galima bus dar laikyti ir išsilaikyti per sesiją, iki praktikos?  rolleyes.gif

Issiaiskinau pati dekanate smile.gif jau nebereikia smile.gif
Atsakyti
Gal atsirastų baigusių ikimokyklinę edukologiją (magistrą) merginų?
Gal galit pasakyti kokią dėstytoją geriau rinktis kursiniam darbui bei magistro darbui? Ir ar reikia tą kursinį gintis...? Kada? ir kokio tipo tas kursinis darbas būna (tyrimas?, kokios maždaug temos, gal kas jau yra rašę)?
Kadangi nei vienos dar dėstytojos nepažįstu, būčiau dėkinga už informaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės mama: 13 rugsėjo 2010 - 12:45