Sveikos,
Gal kuri mokėsi PPF (Vaikystės studijų katedra) magistratūroje dieniniame, gal žinote kaip ten paskaitos vyksta. Kažką minėjo, kad paskaitos būna kas 2 savaites po pietų, nelabai aišku tas - po pietų, ar tai vakarais? O ką kitas 2 savaites nieko nereikia veikti, jei tik kas 2 savaites paskaitos? Kaip su išlyginamaisiais dalykais, taip pat būna po pietų? Ar lengvai praleidžia jei nenueini į kokią paskaitą?
Labai viskas domina, nes pradėsiu dirbti auklėtoja ir nežinau, kaip reiks suderinti mokslus su studijomis.
Turinčios patirties pasidalinkite.
QUOTE(Saulės mama @ 2010 08 24, 20:31)
Sveikos,
Gal kuri mokėsi PPF (Vaikystės studijų katedra) magistratūroje dieniniame, gal žinote kaip ten paskaitos vyksta. Kažką minėjo, kad paskaitos būna kas 2 savaites po pietų, nelabai aišku tas - po pietų, ar tai vakarais? O ką kitas 2 savaites nieko nereikia veikti, jei tik kas 2 savaites paskaitos? Kaip su išlyginamaisiais dalykais, taip pat būna po pietų? Ar lengvai praleidžia jei nenueini į kokią paskaitą?
Labai viskas domina, nes pradėsiu dirbti auklėtoja ir nežinau, kaip reiks suderinti mokslus su studijomis.
Paskatas vyksta po pietu 3 savaitės tris kartus į metus( rudens,žiemos ir pavasario sesijos) . Bet mūsų gyvenimas nenuspėjamas todėl bijau ką nors prognozuoti kaip bus pas jus
Jeigu nenueini niekas neareštuos už nelankymą Svarbiausia kad paskui praleistą paskaitą suprastum ir atsiskaitymui galėtu gerai pasiruošti.
Galiu pasakyti kad mokytis tikrai nelengva,bet įdomu.
QUOTE(Tėtsi @ 2010 08 26, 19:38)
Paskatas vyksta po pietu 3 savaitės tris kartus į metus( rudens,žiemos ir pavasario sesijos) . Bet mūsų gyvenimas nenuspėjamas todėl bijau ką nors prognozuoti kaip bus pas jus
Jeigu nenueini niekas neareštuos už nelankymą Svarbiausia kad paskui praleistą paskaitą suprastum ir atsiskaitymui galėtu gerai pasiruošti.
šiandien buvau nuėjusi į dekanatą, tai paaiškėjo, kad paskiatos bus kas 2 savaitės, o paskaitos vyks nuo puse 2 (po pietų)....
Neišsivaizduoju, kiek ilgai mane laikys darbe, jei pastoviai (kas 2 savaitės) turės mane kažkas vaduoti...
Gal kas netyčia turite išsisaugojusios seną tvarkaraštį, pasižiūrėti kokios paskaitos būna?
QUOTE(mažytis raktelis @ 2010 09 02, 11:31)
taip tylu, ramu, jau kibot į mokslus?
Taip 4 paskaitos nuo 8 ryto atsėdėtos
QUOTE(ylksis @ 2010 09 03, 15:41)
aš trys paskaitas sedėjau, gerai, kad penktadienį nebuvo paskaitų.
Žiūriu mėgsta VPU penktadieniais paskaitų nedaryti
Kaip įspūdžiai po pirmos dienos, kokios paskaitos buvo, kokie dėstytojai? smalsu
Prisiregistruoju - esu sociologijos moklsų ketvirtakursė (išlyginamosios studijos). Įtariu, dažniau užsuksiu dėl informacijos, tačiau, jei galėsiu būti kuom nors naudinga, - džiaugsiuos
QUOTE(Zylute1 @ 2010 09 06, 19:04)
Prisiregistruoju - esu sociologijos moklsų ketvirtakursė (išlyginamosios studijos). Įtariu, dažniau užsuksiu dėl informacijos, tačiau, jei galėsiu būti kuom nors naudinga, - džiaugsiuos
Nelabai žinok čia kas dalinasi ta informacija, sako, kad turi, bet nesidalina
Na už pinigus gal ir dalintųsi. Tikėkimės atsiras ir tokių, kuriems svarbu padėt kitam, o ne kaip kišenę pasipildyti.
Sėkmės
QUOTE(mažytis raktelis @ 2010 09 07, 08:37)
Nelabai žinok čia kas dalinasi ta informacija, sako, kad turi, bet nesidalina
Na už pinigus gal ir dalintųsi. Tikėkimės atsiras ir tokių, kuriems svarbu padėt kitam, o ne kaip kišenę pasipildyti.
Sėkmės
Sėkmės
Nepastebėjau aš tokios tendencijos, kad čia kažkas už pinigus dalinasi
Bent aš mielai pasidalinsiu ir be pinigų, jei tik kas prašys
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 07, 08:54)
Nepastebėjau aš tokios tendencijos, kad čia kažkas už pinigus dalinasi
vadinasi pataikiau ne i pati draugiskiausia foruma..... jei galesiu buti bent kazkuo naudinga (na, islyginamosios - tai ne dienines studijos) - asmeniskai kreipkites