Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 10, 23:53)
Pradžiuginot dėl Markevičienės, pirmadienį laukia pas ją egzaminas, jau nusiteikusi gauti skolą esu  doh.gif

auksciau nosiuka, viskas iveikiama, bet savim pasitiketi BUTINA.
Papildyta:
QUOTE(*Amari* @ 2010 06 10, 20:32)
Sveikos smile.gif

Siemet baigiau lietuviu filologijos bakalaura.Del prof.Markevicienes egzaminu. Destytoja - kirvis biggrin.gif Jos egzaminai tikrai nelengvi,reikia daug ruostis ir tikrai mokytis,kitaip teks minti takelius i perlaikymus...Nors tikrai nebuvo lengva,bet istorines gramatikos egzaminus islaikiau is pirmo karto ir gavau labai gerus ivertinimus.Bet...Labai daug mokiausi.Zodziu,reikia padirbet smile.gif

Galvoju apie magistro studijas.Patarkit,kurios studijuojat ETIKA,kaip ten ir kas ten biggrin.gif noreciau isbandyt savo jegas sioje srityje,bet visokiu niuansu yra,nes baigiau humanitarinius mokslus.Patarkit smile.gif

tai duodat suprasti, kad gerais pazymiais baiget lietuviu , tai koks tikslas stot i etika? Matot didesnes perspektyvas nei filologijos magistro?

p.s. kas del etikos... su magistra studijuojancias neteko artimai bendraut, o bakalaurai tikrai nepersimoke ir turejo labai daug laisvo laiko. grupes pazymiai tikrai neblogi buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 06 10, 23:58)
auksciau nosiuka, viskas iveikiama, bet savim pasitiketi BUTINA.

iš kur tas pasitikėjimas, kai žinau, kad tikrai nemoku ir nėra laiko išmokti doh.gif noriu išvis neiti į tą egzaminą ir laikytis rudenį.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 11, 01:15)
iš kur tas pasitikėjimas, kai žinau, kad tikrai nemoku ir nėra laiko išmokti  doh.gif  noriu išvis neiti į tą egzaminą ir laikytis rudenį..  doh.gif

skaityk kiek dar gali. Jei moki gali pasidaryt mini paruostuke - buvo sugebejusiu uzmesti aki nuejus nieko neprarasi, bent jau pamatysi kokio lygio ir kokiu formuliuociu klausimai. Markeviciene priekabi, bet nera labai piktybine.
Tu neakyvaizdininke?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 10, 23:53)
Pradžiuginot dėl Markevičienės, pirmadienį laukia pas ją egzaminas, jau nusiteikusi gauti skolą esu  doh.gif

nereikia taip is karto nusiteikt,nes tikrai galima islaikyti ir is pirmo karto smile.gif ji tikrai nera piktybiska,bet jei pamato,kad kazkas turi pasislepes paruostuke,tai is karto isvaro is egzamino. Pasiskaitykit smile.gif Jeigu klausimas ir nepilnai atsakytas,ji ir puse taskelio skiria smile.gif aisku,priklauso dar ir nuo gauto klausimo.

QUOTE(Ledine_saule @ 2010 06 11, 00:58)
*tai duodat suprasti, kad gerais pazymiais baiget lietuviu , tai koks tikslas stot i etika? Matot didesnes perspektyvas filologijos magistro?

**p.s. kas del etikos... su magistra studijuojancias neteko artimai bendraut, o bakalaurai tikrai nepersimoke ir turejo labai daug laisvo laiko. grupes pazymiai tikrai neblogi buvo.

*dirbu mokykloje penkerius metus (pries tai esu baigus Vilniaus kolegijoje lietuviu kalba) ir lituanistikos magistras man tiesiog nelabai reikalingas.Koks tikslas baigti kalbotyros magistra?Dirbant mokykloje uztenka ir bakalauro ziniu smile.gif Etika noreciau studijuoti del to,kad be lietuviu kalbos pamoku man dar skirtu ir etikos,tad del to ir teiraujuos smile.gif

**aciu uz informacija:)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 11, 01:15)
iš kur tas pasitikėjimas, kai žinau, kad tikrai nemoku ir nėra laiko išmokti  doh.gif  noriu išvis neiti į tą egzaminą ir laikytis rudenį..  doh.gif

bandykit eit mirksiukas.gif o gal viskas bus gerai 4u.gif Linkiu sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amari*: 12 birželio 2010 - 09:35
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 06 11, 00:20)
skaityk kiek dar gali. Jei moki gali pasidaryt mini paruostuke - buvo sugebejusiu uzmesti aki nuejus nieko neprarasi, bent jau pamatysi kokio lygio ir kokiu formuliuociu klausimai.  Markeviciene priekabi, bet nera labai piktybine.
Tu neakyvaizdininke?

Jokios ten paruoštukės nepadės, nes išsitraukus 2 klausimus duoda rašyti 2 minutes doh.gif doh.gif
ne, aš dieniniame skyriuje..

Papildyta:
QUOTE(*Amari* @ 2010 06 12, 10:20)

Ačiū už bandymą gerai nuteikti, bet labai abejoju savo sėkme smile.gif dar net nesu skaičiusi tų klausimų, o jau pirmadienis ant nosies.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 12, 17:45)
Jokios ten paruoštukės nepadės, nes išsitraukus 2 klausimus duoda rašyti 2 minutes  doh.gif  doh.gif
ne, aš dieniniame skyriuje..

Papildyta:
QUOTE(*Amari* @ 2010 06 12, 10:20)

Ačiū už bandymą gerai nuteikti, bet labai abejoju savo sėkme smile.gif dar net nesu skaičiusi tų klausimų, o jau pirmadienis ant nosies.. doh.gif doh.gif

na, as su ja gerokai anksciau susiduus, kai egzaminas tikrai ne 2 minutes truko...
blink.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amari* @ 2010 06 12, 11:20)

*dirbu mokykloje penkerius metus (pries tai esu baigus Vilniaus kolegijoje lietuviu kalba) ir lituanistikos magistras man tiesiog nelabai reikalingas.Koks tikslas baigti kalbotyros magistra?Dirbant mokykloje uztenka ir bakalauro ziniu smile.gif Etika noreciau studijuoti del to,kad be lietuviu kalbos pamoku man dar skirtu ir etikos,tad del to ir teiraujuos smile.gif

**aciu uz informacija:)

ax.gif apie panasia situacija ir galvojau. Tada zinoma galima ir etika imt. Nes seip etikoj nelabai kas veikt yra, palyginus su lietuviu ...
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 06 12, 20:06)
na, as su ja gerokai anksciau susiduus, kai egzaminas tikrai ne 2 minutes truko...
blink.gif

O dabar sakė taip, užeini po 5 žmones, duoda 2 klausimukus ir rašai NET 2 minutes doh.gif lotuliukas.gif
---------------
Beje, gal žinote ar yra kokie terminai, per kiek laiko dėstytoja turi ištaisyti egzaminus? Rašėm gegužės 27 dieną, jokių žinių, dėstytoja net ragelio nekelia.. Kažkaip keista, juo labiau, kad 18 dieną baigiasi sesija jau..
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 06 12, 21:06)
*na, as su ja gerokai anksciau susiduus, kai egzaminas tikrai ne 2 minutes truko...
blink.gif
**apie panasia situacija ir galvojau. Tada zinoma galima ir etika imt. Nes seip etikoj nelabai kas veikt yra, palyginus su lietuviu ...

*kiek prisimenu, tai jos egzaminai trukdavo apie 1,5val. (žodžiu,paskaitą). Gal šiemet kas ir pasikeitė g.gif
**Būtų šaunu,jei taip biggrin.gif tik labai jau ilgos studijos, 3 metai doh.gif ar aš klystu?
Atsakyti
O jei taip tiesiog neateini į egzaminą, nieko nebus? Na parašo skolą ir ateini rudenį laikyt rolleyes.gif ar geriau ateiti ir neišlaikyti, nei visai neiti? Čia tiesiog klausiu, kad nebūtų paskui nemalonumų..
Atsakyti
Sveiki, Gal kas gali padėti su "Fiziologijos" testu ? Gal kas turite, ar žinote kaip jis atrodo ?
Atsakyti
Sveikutes! Jungiuosi ir as prie Jusu. smile.gif Jei ko reiks klauskit, lituaniste esu, V kurse, tik siais metais nebaigsiu dar... wink.gif
Tik dar cia, supermamoj naujoke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eightme @ 2010 06 14, 19:55)
Sveikutes! Jungiuosi ir as prie Jusu. smile.gif Jei ko reiks klauskit, lituaniste esu, V kurse, tik siais metais nebaigsiu dar... wink.gif
Tik dar cia, supermamoj naujoke. smile.gif

Kolegė, tik aš III kursą baigiau drinks_cheers.gif
Atsakyti