Kiek žinau, visi , kas rašė prašymą sumažinti studijų įmoką, ji buvo sumažinta
Apskritai pastebėjau, kad VPU linkęs geranoriškai sumažinti studijų įmokas, bent visiems mano pažįstamiems taip pasisekė
[/quote]
Na ptikekit - nesumazino! po kolegijos baigineju VPU islyginamasias ir ka jus manote 5850 uz 1.5 metu , o zadejo kad bus 4300. Apgavo ir i kalbas del sumazinimo net nesidera
QUOTE(zifara @ 2012 05 08, 23:06)
Na ptikekit - nesumazino! po kolegijos baigineju VPU islyginamasias ir ka jus manote 5850 uz 1.5 metu , o zadejo kad bus 4300. Apgavo ir i kalbas del sumazinimo net nesidera
Kokiam fakultete mokotės?
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 05 09, 15:01)
Kokiam fakultete mokotės?
Socialiniu mokslu sociologija -politologija, po teises profesinio
QUOTE(zifara @ 2012 05 09, 21:19)
Socialiniu mokslu sociologija -politologija, po teises profesinio
Aišku Nesusidūrusi su tuo fakultetu aš. Bet kažkaip visada maniau, kad VPU kainų atžvilgiu sukalbamas. Pasirodo, kad ne visai...
Labas gal kas studijuojate technologijų pedagogikoje? Ar įdomu? Sunku? Daug praeinat floristiką? Ačiū iš anksto domiuosi, galvoju ten stot
[quote=zifara,2012 05 08, 22:06]
Apskritai pastebėjau, kad VPU linkęs geranoriškai sumažinti studijų įmokas, bent visiems mano pažįstamiems taip pasisekė
[/quote]
[/quote]
Tokia suma vien už išlyginamąsias studijas? O kaip pavyko suderinti su pagrindiniais dalykais? Kaip suprantu lankėte paraleliai - ir pagrindines ir išlyginamąsias. Kiek laiko užtruko išlyginamieji?
[/quote]
[/quote]
Tokia suma vien už išlyginamąsias studijas? O kaip pavyko suderinti su pagrindiniais dalykais? Kaip suprantu lankėte paraleliai - ir pagrindines ir išlyginamąsias. Kiek laiko užtruko išlyginamieji?
Merginos, gal kas turit atlikusia nuo praktikos mokinio charakteristika?
gal kas turit suaugusiojo psichologijos kokius nors uzrasus?
labas mergaites.turiu klausimuka, baigiau pradini ugdyma- neuniversitetinis aukstasis.noriu eiti islyginamasias, grupiokes uzsimine kad galima eiti i ikimokyklines ir mokytis tik metus, kai tuo tarpu pradines 1.5m.kazi ar is tiesu taip?nes tada zymiai geriau gaunasi eiti i ikimokyklines nes gaunasi 2 profesijos tik kad pradinis bus neuniversitetinis, bet kiek zinau darbui tai iatkos nedaro.
sveikos.ar lengva surasti darba baigus pradini ugdyma