QUOTE(*Lenuliuke* @ 2010 05 10, 18:21)
Sveikos,VPU etikos/psichologijos specialybes studentes. Turiu nemazai paskaitu konspektu,etikos baigiamojo egzamino klausimus-atsakymus,praktikos ataskaita ir tt. Galeciau atiduoti uz sutartine kaina. Kreiptis i AZ!
beliko psichologijos (vaikyste,seimos) konspektai ir etikos baig.egzam.bilietai
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 27, 11:06)
Gal kuri galėtų pasidalinti praktikos metu vedamo renginio planu? Pati baigiau, dariau, bet neturiu kompe, dabar mamai reikia, taip būtų gerai pavyzdį turėt kaip ten tiksliai viską surašyt
atrodo kazkur turejau
Gal kas is neakivaizdiniu laikesi lingvistika pas V.Cesnuliene? Kaip sekesi,ar labai purto?
Įtariu, kad kurios mokėsi čia nesilanko arba nieko nemoka nes atsakymo jokio niekam
QUOTE(zifara @ 2012 03 25, 18:38)
Įtariu, kad kurios mokėsi čia nesilanko arba nieko nemoka nes atsakymo jokio niekam
Na kodėl, yra atsakymų
Sveikos,kaip su pedagogikos ir psichologijos baigiamuoju egzaminu neakivaizdininkams? ar labai baisu? man jau kita savaite jis, bet medziagos daug, net nezinau kaip viska susikraut i galva..
QUOTE(Spiglita @ 2012 03 28, 20:48)
Sveikos,kaip su pedagogikos ir psichologijos baigiamuoju egzaminu neakivaizdininkams? ar labai baisu? man jau kita savaite jis, bet medziagos daug, net nezinau kaip viska susikraut i galva..
Mano vienas pažįstamas, taip pat neakivaizdininkas, laikė neseniai, viskas buvo puikiai Dėstytojos buvo geranoriškos, užskaitė visų atsakymus. Dėl medžiagos gausos, tai, mano manymu, jei nepretenduojate į 10-uką, nesistenkit visko išmokti, tiesiog kiekvienam klausimui žinokit kokias 2-3 pagrindines mintis, kurias egzamino metu galėsite išplėsti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2012 02 28, 11:51)
beliko psichologijos (vaikyste,seimos) konspektai ir etikos baig.egzam.bilietai
Liko etikos baig.egzam.bilietu atsakymai,tvarkingai surasyti ant atskiru lapu.