Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(Trendy_ @ 2011 12 20, 18:30)
Labas visoms, pirkciau, konspektus ir bet kokia visa naudinga II, III kurso medziaga  is studijuojanciu lietuviu filologija:)

O ko tau konkrečiai reikia? g.gif Galėčiau ir nemokamai pasidalinti, jei rasčiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri rašėte tokia tema kažką panašaus?: "Dalykui skiriamas mokymosi laikas ir mokymuisi skiriamas laikas"....
Gal galit pagelbėti su literatūra?.... Oi vargstu.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
labas,noreciau kitamet stoti i persikvalif,i priesmokykline,viena mergina cia rase,norejau paklaust,cia studijuojama dien ar neakv g.gif kiek i metus moket reikia g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri is jusu studijuoja sociologija ir turi ka nors is sociologijos ir politologijos baigiamojo egzamino klausimu? Gal kokius konspektus? Paruostukes ar ka nors panasaus? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Labukas studentes, gal kuri turite Pedagogikos egzamino paruostukes? ax.gif Trukumelis laiko viska susidelioti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas laikėte bendrosios ir socialinės psichologijos egzaminą pas A. Dževečką?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif labai idomu kokie egzaminai laukia per visa pradini ugdyma? ir ar sunku mokytis?
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas@ @ 2011 12 26, 06:48)
labas,noreciau kitamet stoti i persikvalif,i priesmokykline,viena mergina cia rase,norejau paklaust,cia studijuojama dien ar neakv g.gif  kiek i metus moket reikia g.gif

reikes persilaikyti apie 20 egzaminu is ju 10 lengvesni, nebent juos turesi ir isilaikyti iki stojimo kiek zinau. Man taip buvo nes bakalauras vadybos
Atsakyti
QUOTE(inguse86 @ 2012 01 08, 01:17)
reikes persilaikyti apie 20 egzaminu is ju 10 lengvesni, nebent juos turesi ir isilaikyti iki stojimo kiek zinau. Man taip buvo nes bakalauras vadybos

pas mane bakalauras slavistikos,turiu mokytojos kvalifikacija,baigiau pedagogini,tai tuos paciu perlaikinet reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas@ @ 2012 01 08, 04:31)
pas mane bakalauras slavistikos,turiu mokytojos kvalifikacija,baigiau pedagogini,tai tuos paciu perlaikinet reiks g.gif

jei esi baigusi pedagogo kvalifikaciją nereikės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inguse86 @ 2012 01 10, 00:10)
jei esi baigusi pedagogo kvalifikaciją nereikės wink.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaiptu @ 2012 01 06, 01:28)
Sveikos, gal kas laikėte bendrosios ir socialinės psichologijos egzaminą pas A. Dževečką?

Teko teko kažkada cool.gif
Atsakyti