Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(princesik89 @ 2011 10 03, 15:45)
o kas deste? smile.gif mum niekas nieko nepaaiskino kaip rasyti sad.gif

tai ar pasiziurejai kompiutery? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Kaip smagu paskaityti, ką rašote, kokie rūpesčiai... Nežinau ar kas nors iš Jūsų galės man padėti. Niekur negaliu rasti reikiamos informacijos doh.gif
Žodžiu baigiau VU lietuvių filologiją ir dabar noriu stoti į magistrantūrą VPU. Bėda ta, kad nebenoriu studijuoti lietuvių filologijos, o Švietimo kokybės vadybą. Tai visai kita kryptis blush2.gif Kaip suprantu - reikalingos išlyginamosios studijos, bet ar jos vyksta paraleliai su magistrantūros paskaitomis, ar prieš stojant į magistrantūrą reikia išsilaikyti tuos dalykus? Pedagogikos ir psichologijos institute taip painiai viskas parašyta ir svarbiausia, kad skirtingai unsure.gif Gal kas nors susidūrėte ir net žinote kiek gali kainuoti išlyginamosios studijos? g.gif
Būčiau labai dėkinga už atsakymą nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesik89 @ 2011 10 03, 16:58)
sveikos paneles smile.gif gal kuri nors turite dialogo analizes pvzdi? smile.gif cia is teksto lingvistikos, LF smile.gif buciau begalo dekinga, nes sunku cia :S

Jei dar reikia, aš galiu paieškoti 4u.gif jei darbas pas Česnulienę, tai galiu pasakyti, kad ji įdomumo ieško biggrin.gif kai viskas būna paprastai,tvarkingai, aiškiai tai parašo, na 7-8, daugiau ne. Bent mano grupėje tai buvo taip
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal yra tokių, kurios jau atliko pedagoginę praktiką? man reikėtų darbų pavyzdėlių, nes sunkoka su sveikatos ugdymo ir edukologijos užduotimis. Gal kuri galėtų pasidalinti 4u.gif jei kažkas praverstų galėčiau ir aš info pasidalinti...
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 10 10, 22:28)
Sveikos  4u.gif gal yra tokių, kurios jau atliko pedagoginę praktiką? man reikėtų darbų pavyzdėlių, nes sunkoka su sveikatos ugdymo ir edukologijos užduotimis. Gal kuri galėtų pasidalinti  4u.gif jei kažkas praverstų galėčiau ir aš info pasidalinti...

Apie LF užduotis kalbi? Edukologijos tai jaučiu universalios daugiau mažiau užduotys, kiek teko kitų fakultetų matyti, o sveikatos ugdymo net nebepamenu biggrin.gif bet jei parašysi tiksliai kokių užduočių pvz reikia, prakrėsiu kompiuterį
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 10 10, 23:35)
Apie LF užduotis kalbi? Edukologijos tai jaučiu universalios daugiau mažiau užduotys, kiek teko kitų fakultetų matyti, o sveikatos ugdymo net nebepamenu biggrin.gif  bet jei parašysi tiksliai kokių užduočių pvz reikia, prakrėsiu kompiuterį

Nea 4u.gif bet edukologijos ir sveikatos ugdymo visiems panašios būna mirksiukas.gif
Sveikatos ugdymo reikia renginio aprašymo( sveikatos tema renginį reikėjo organizuot), o edukologijos ugdomosios pamokos analizės, tiriamojo darbo ir pasirenkamosios užduoties ( ugdomojo renginio arba papildomojo ugdymo aptarties). Būčiau dėkinga už pastangas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

labai labai reikalinga skubi Jūsų pagalba, t. y. informacija.

Įsidarbinau vaikų darželyje auklėtoja ir įstojau į VPU studijuoti [B]Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogiką (2,5 metų).[/B] Bakalaurą turiu, bet esu baigusi VU lietuvių filologiją.

Gal kas nors iš Jūsų studijavo ar studijuoja VPU [B]Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogiką (2,5 metų).[/B]?

Pinigėliai nemaži, todėl abejoju, ar mokytis. Anksčiau svajojau apie redaktorės darbą, bet pažįstamų neturiu, ir kol kas tik darželyje susiradau darbuką, kaip ir minėjau. Visa bėda, kad baisiai daug reikia sumokėti už tas studijas,kaip ir visur dabar (apie 9500 Lt už 2, 5 metų). Tad abejonės neapleidžia, ar pradėti studijas, nes tuoj nuo kitos savaitės prasideda sesija jau. O aš ir darželyje nedirbusi anksčiau ir nežinau, kaip seksis...

Klausimai būtų tokie:

1. Ar labai sunku išsilaikyti dėstomus dalykus (ar pasitaiko perlaikymų ir pan.)?
2. Ar turi reikšmės paskaitų lankymas (kitaip tariant, ar tai neatsiliepia egzaminų ir pan. metu)?
3. Ar labai sunku parašyti ir apsiginti baigiamąjį darbą?

Išties dėkinga už informaciją. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulė.m: 11 spalio 2011 - 14:43
QUOTE(saulė.m @ 2011 10 11, 14:39)
[b]Sveikos, mergaitės,

aš studijuoju kitą dalyką, tai pas mus ir egzaminai irbaigiamieji sunkūs, ir paskaitų lankomumas svarbus.

o čia tie 2,5m tai magistras g.gif ten gal viskas kitaip...

o jums darbe būtinai reikalauja tos specialybės? gal vertėtų pirma padirbėti ir pažiūrėti ar tas darbas prie širdies g.gif jei yra galimybė rinktis, nes pinigai tai tikrai nemaži.
Atsakyti
Čia yra perkvalifikavimo studijos tiems, kurie turi aukštąjį išsilavinimą, bet neturi ikimokyklinio ugdymo pedagogo kvalifikacijos.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 10 11, 14:34)
Nea  4u.gif bet edukologijos ir sveikatos ugdymo visiems panašios būna  mirksiukas.gif
Sveikatos ugdymo reikia renginio aprašymo( sveikatos tema renginį reikėjo organizuot), o edukologijos ugdomosios pamokos analizės, tiriamojo darbo ir pasirenkamosios užduoties ( ugdomojo renginio arba papildomojo ugdymo aptarties). Būčiau dėkinga už pastangas  mirksiukas.gif

Dabar greitomis peržiūrėjau ką turiu, tai edukologijos šiek tiek turiu. Manau dar el.pašte turėtų būti kažkas, kokiu adresu permesti tai, ką rasiu? 4u.gif
Atsakyti
Kas čia su bibliotekos el. sistema, ar man vienai nenori veikti? g.gif
Atsakyti
Sveikos studentės 4u.gif

gal yra studijuojančų sociologiją ir politologiją?
Degu su G.Bužinsko dalyku. verysad.gif

(Pilietinės visuomenės pagrindai)

Jei yra šios specialybės studenčių (5 kurso) - prašau į AŽ. ax.gif
Atsakyti