Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(ilonila @ 2011 05 28, 16:32)
Gal atsilieptu merginos,baigusios etikos mokytojo mokslus?... g.gif

labas, as baigiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 22, 11:49)
O kaip yra su LSP? Man taip keista, kad jau kitą savaitę reikia atiduoti, nors realiai dar studentai esam... Užsisakiau ISIC, bet vistiek kelios dienos, kol padarys. Tai jei pirmadienį atiduoti LSP, o mane kontrolė tikrina, ką daryt?  biggrin.gif  nelogiška... Net ir bilietėlis šiam mėnesiui pildytas studentine kaina...

atidaviau savo LSP valanda pries diplomu teikima, jokiu problemu wink.gif o ISIC padaro per 5 min, nereikia nieko laukt, is kur pas jus ta informacija??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonux @ 2011 06 29, 13:09)
atidaviau savo LSP valanda pries diplomu teikima, jokiu problemu wink.gif o ISIC padaro per 5 min, nereikia nieko laukt, is kur pas jus ta informacija??? g.gif

Atsiliepimas į pasenusį komentarą smile.gif
Pas mus lsp kažkodėl nesurinko (nesusipratimas), reikia vežti kitą dieną, bet aš nenoriu gaišti laiko, tad išsiųsiu paštu.
Isic užsisakinėjau internetu ir laukiau, kol atsiųs, tai ir užtruko ne 5 min smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuos aš į Jūsų būrį. Įstojau į neakivaizdines studijas, tikiuosi viskas bus gerai ir sėkmingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2011 08 25, 17:24)
Sveikos,
Jungiuos aš į Jūsų būrį. Įstojau į neakivaizdines studijas, tikiuosi viskas bus gerai ir sėkmingai smile.gif

O kokį dalyką studijuosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 08 26, 15:40)
O kokį dalyką studijuosi?  4u.gif

matematika ir informatika ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Jei kam reikia is soc.pedagogikos medziagos ar darbu, tai as turiu, baigiau siais metais, kreipkites jei ka wink.gif
Atsakyti
o as baigiau prancuzu filologija ir didaktika bei turiu issaugojusi daugybe medziagos ( literaturos, gramatiku, konspektu smile.gif ir siaip jei reikia kokios pagalbos mokantis prancuzu kalbos, kreipkites! rkatinaite@gmail.com
Atsakyti
sveikos paneles smile.gif gal kuri nors turite dialogo analizes pvzdi? smile.gif cia is teksto lingvistikos, LF smile.gif buciau begalo dekinga, nes sunku cia :S
Atsakyti
QUOTE(princesik89 @ 2011 10 03, 15:58)
sveikos paneles smile.gif gal kuri nors turite dialogo analizes pvzdi? smile.gif cia is teksto lingvistikos, LF smile.gif buciau begalo dekinga, nes sunku cia :S

Paieškosiu vakare savo kompiuteryje, bet tikrai nieko nepažadu, nes daug pratrinus esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 03, 15:25)
Paieškosiu vakare savo kompiuteryje, bet tikrai nieko nepažadu, nes daug pratrinus esi  4u.gif

busiu dekiga tongue.gif ir tikiuosi, kad butent tai liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesik89 @ 2011 10 03, 16:36)
busiu dekiga tongue.gif ir tikiuosi, kad butent tai liko biggrin.gif

Pamenu, kad man ten irgi sunku buvo, kol nepradėjau rašyti... O rašant viskas labai paprasta ir elementaru, tiesiog nereikia bandyti kažko išspausti, paprastom mintim, sakau tą, galvoju tą, jis man atsako tą, galvoja aną ir pan biggrin.gif nežinau net kaip ten įvertino viską, bet bendras egzamino pažymys geras buvo, tai matyt neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 03, 15:38)
Pamenu, kad man ten irgi sunku buvo, kol nepradėjau rašyti... O rašant viskas labai paprasta ir elementaru, tiesiog nereikia bandyti kažko išspausti, paprastom mintim, sakau tą, galvoju tą, jis man atsako tą, galvoja aną ir pan  biggrin.gif  nežinau net kaip ten įvertino viską, bet bendras egzamino pažymys geras buvo, tai matyt neblogai  smile.gif

o kas deste? smile.gif mum niekas nieko nepaaiskino kaip rasyti sad.gif
Atsakyti