Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Tikrai neprivaloma kitą savaitę atiduoti LSP. Tiesiog studentų atstovybė nori padaryti taip, kaip jiems patogiau. Ir viskas.
Atsakyti
Aš net nesiruošiu atiduot bigsmile.gif biggrin.gif Atiduosiu paskutinėm dienom.. O be to tikrai girdėjau, jog šiemet jų neprivaloma grąžint..
Atsakyti
Hmmm g.gif na, aš atiduosiu, kai gausiu isic, anksčiau irgi nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 15:58)
Aciukas 4u.gif
gal spera kokia pedagogikos turit kuri nors 4u.gif  dedu viltis nusirasyti biggrin.gif
lauksiu labai labai gile20@gmail.com mirksiukas.gif  ax.gif

Sveika. Turiu ir as jei dar ne per velai wink.gif laikiau siais metais sausio men., kadangi esu neakivaizdinuke smile.gif jau penktadieni gausiu diploma ax.gif clap.gif sokiai.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri turite politologijos ar pilietiškumo pamokų planų? ax.gif Jei negaila būtų pasidalinti,rašykite į až smile.gif
Atsakyti
Gal atsilieptu merginos,baigusios etikos mokytojo mokslus?... g.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug laiko trunka bakalauriniu darbu gynimai? Galvoju kiek ten laiko uztruksiu, jei nuo 9 pradedam, o ta diena 11 zmoniu ginsis... rolleyes.gif
Atsakyti
smartass.gif sėkmingai baigusioms/baigusiems VPU 4u.gif
Atsakyti
gavau bakalauro diploma, o jame maziausiai 2 klaidos (ne tie pazymiai!).. :] siandien drauge prasitare, kad ir jos priedelyje vienas pazymys tikrai neatitinka smile.gif nerimtai nuteikia...
Atsakyti
QUOTE(allina @ 2011 06 27, 23:44)
gavau bakalauro diploma, o jame maziausiai 2 klaidos (ne tie pazymiai!).. :] siandien drauge prasitare, kad ir jos priedelyje vienas pazymys tikrai neatitinka smile.gif nerimtai nuteikia...

O tai tikrinotės pažymius apsigynus diplomą? Buvo duoti lapai su visais pažymiais smile.gif
Atsakyti
Gal yra merginų studijuojančių psichologijos magistrantūroje VPU? Norėčiau info apie programą, studijų sudėtingumą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(allina @ 2011 06 28, 00:44)

Jei suklydo i geresne puse, tai gal ir neblogai biggrin.gif
Atsakyti