Aciu jums mergaites labai labai.... Reiks ir man stengtis
Sveikos merginos
Islaikiauuuuuuuuu gavau 9, aciu jums labai labai uz pagalba ir moraliska palaikyma gal yra cia informatikos studenciu ir netycia turit baigiamojo medziagos egzamino??
Islaikiauuuuuuuuu gavau 9, aciu jums labai labai uz pagalba ir moraliska palaikyma gal yra cia informatikos studenciu ir netycia turit baigiamojo medziagos egzamino??
QUOTE(gile20 @ 2011 05 12, 09:45)
Sveikos merginos
Islaikiauuuuuuuuu gavau 9,
Islaikiauuuuuuuuu gavau 9,
Šaunuolė, sveikinu
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 14:58)
Aciukas
gal spera kokia pedagogikos turit kuri nors dedu viltis nusirasyti
lauksiu labai labai gile20@gmail.com
gal spera kokia pedagogikos turit kuri nors dedu viltis nusirasyti
lauksiu labai labai gile20@gmail.com
nesazininga studente
QUOTE(fuksė @ 2011 05 20, 07:08)
nesazininga studente
Nera teke pastebeti nusirasinejanciu?
O kaip yra su LSP? Man taip keista, kad jau kitą savaitę reikia atiduoti, nors realiai dar studentai esam... Užsisakiau ISIC, bet vistiek kelios dienos, kol padarys. Tai jei pirmadienį atiduoti LSP, o mane kontrolė tikrina, ką daryt? nelogiška... Net ir bilietėlis šiam mėnesiui pildytas studentine kaina...
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 22, 21:49)
O kaip yra su LSP? Man taip keista, kad jau kitą savaitę reikia atiduoti, nors realiai dar studentai esam... Užsisakiau ISIC, bet vistiek kelios dienos, kol padarys. Tai jei pirmadienį atiduoti LSP, o mane kontrolė tikrina, ką daryt? nelogiška... Net ir bilietėlis šiam mėnesiui pildytas studentine kaina...
Iš kur pas tave tokios žinios, kad jau reiks atiduot? aš girdėjau, kad šiemet pirmi metai, kuomet lsp paliks mums
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 22, 19:54)
Iš kur pas tave tokios žinios, kad jau reiks atiduot? aš girdėjau, kad šiemet pirmi metai, kuomet lsp paliks mums
Laiškas atsiųstas studentų atstovybės