Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Aciu jums mergaites labai labai.... Reiks ir man stengtis 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės 4u.gif parašyt po egzamino ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Islaikiauuuuuuuuu gavau 9, aciu jums labai labai uz pagalba ir moraliska palaikyma smile.gif gal yra cia informatikos studenciu ir netycia turit baigiamojo medziagos egzamino?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 12, 09:45)
Sveikos merginos smile.gif
Islaikiauuuuuuuuu gavau 9,

Šaunuolė, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 14:58)
Aciukas 4u.gif
gal spera kokia pedagogikos turit kuri nors 4u.gif  dedu viltis nusirasyti biggrin.gif
lauksiu labai labai gile20@gmail.com mirksiukas.gif  ax.gif

blink.gif nesazininga studente doh.gif
Atsakyti
Gal kam reikia sociologijos ir politologijos kursiniu? Įvertinti puikiais pažymiais.
malonioji@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 20, 07:08)
blink.gif nesazininga studente  doh.gif

Nera teke pastebeti nusirasinejanciu? biggrin.gif
Atsakyti
Mielos kolegės,
gal kuri turit pamokos ar pamokėlės kokios darželyje stebėjimo protokolo pavyzdį, gal galėtumėt pasidalint ir atsiųst į ieva.dauksaite@yahoo.com .Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
O kaip yra su LSP? Man taip keista, kad jau kitą savaitę reikia atiduoti, nors realiai dar studentai esam... Užsisakiau ISIC, bet vistiek kelios dienos, kol padarys. Tai jei pirmadienį atiduoti LSP, o mane kontrolė tikrina, ką daryt? biggrin.gif nelogiška... Net ir bilietėlis šiam mėnesiui pildytas studentine kaina...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 22, 21:49)
O kaip yra su LSP? Man taip keista, kad jau kitą savaitę reikia atiduoti, nors realiai dar studentai esam... Užsisakiau ISIC, bet vistiek kelios dienos, kol padarys. Tai jei pirmadienį atiduoti LSP, o mane kontrolė tikrina, ką daryt?  biggrin.gif  nelogiška... Net ir bilietėlis šiam mėnesiui pildytas studentine kaina...

Iš kur pas tave tokios žinios, kad jau reiks atiduot? g.gif aš girdėjau, kad šiemet pirmi metai, kuomet lsp paliks mums unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 22, 19:54)
Iš kur pas tave tokios žinios, kad jau reiks atiduot?  g.gif  aš girdėjau, kad šiemet pirmi metai, kuomet lsp paliks mums  unsure.gif

Laiškas atsiųstas studentų atstovybės g.gif
Atsakyti