Sveikutes
Gal jau laiket pedagogikos egzamina baigiamaji seis metais kas ....
Gal turt medziagos
QUOTE(gile20 @ 2011 05 06, 18:27)
Sveikutes
Gal turt medziagos
Gal turt medziagos
As tikrai kazka turiu, atsiusk savo el.pasta ten abstraktus konspektai, ne mano, kazkokie bendri, bet gal pagelbes
QUOTE(gile20 @ 2011 05 06, 17:27)
Sveikutes
Gal turt medziagos
Gal turt medziagos
Turiu ir aš
Aciukas
gal spera kokia pedagogikos turit kuri nors dedu viltis nusirasyti
lauksiu labai labai gile20@gmail.com
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 14:58)
Aciukas
Nusiunčiau konspektą
Iš jo ir pati gali šperą pasidaryti nežinau kaip pas jus stebės, bet pas mus buvo galima šiek tiek žvilgtelėti į papildomus šaltinius
Primink ką studijuoju ir kada jums valstybinis
Aciukas
Egzaminas antradieni, studijuoju informatika... kiek zinau visiems kursams buna baigiamasis pedagogikos egzaminas... Man bus pas Dautara, toks fainas senukas, bet klausimu neduoda liepe viska mokintis
Egzaminas antradieni, studijuoju informatika... kiek zinau visiems kursams buna baigiamasis pedagogikos egzaminas... Man bus pas Dautara, toks fainas senukas, bet klausimu neduoda liepe viska mokintis
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 15:32)
Aciukas
Pas mus buvo pedagogikos-psichologijos bendras... Klausimų konkrečių neturėjom, programas tokias labiau... Tai pas jus kitaip vadinasi...
Ar tik Dautaras ir mums nedėstė
http://193.219.54.16...40525_02_19.jpg
Tas pats?
jo sitas ir mums taip vadinasi pedagogika-psichologija. Psichologijos turiu viska Kutkiene dave klausimus konkrecius, o Dautaras tik programa ir mokomes... ir proteju
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 15:56)
jo sitas ir mums taip vadinasi pedagogika-psichologija. Psichologijos turiu viska Kutkiene dave klausimus konkrecius, o Dautaras tik programa ir mokomes... ir proteju
Bet laikysit vienu laiku abi dalis, ane?
Pas Dautarą kai egzaminą laikiau, tai viską nusirašiau
jo abi dalis is kart.... kaip pavyko nusirasyti pasakyk
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 16:54)
Per egzaminą tai aš turėjau susikėlusi atsakymus į telefoną (wordo formatu), pasidėjau ant stalo ir viskas, jis net nežiūrėjo ko čia tas telefonas guli
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 17:54)
Fuuuuuu tas Dautaras nieko jis per egzamina neziuri, o jei ziuri, tai apsimeta, kad nemato vis tiek
Todel pas ji vienas juokas nusirasinet