Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Sveikutes
Gal jau laiket pedagogikos egzamina baigiamaji seis metais kas ax.gif ....
Gal turt medziagos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 06, 18:27)
Sveikutes

As tikrai kazka turiu, atsiusk savo el.pasta smile.gif ten abstraktus konspektai, ne mano, kazkokie bendri, bet gal pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 06, 17:27)
Sveikutes

Turiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Aciukas 4u.gif
gal spera kokia pedagogikos turit kuri nors 4u.gif dedu viltis nusirasyti biggrin.gif
lauksiu labai labai gile20@gmail.com mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 14:58)
Aciukas 4u.gif
gal spera kokia pedagogikos turit kuri nors 4u.gif  dedu viltis nusirasyti biggrin.gif
lauksiu labai labai gile20@gmail.com mirksiukas.gif  ax.gif

Nusiunčiau konspektą 4u.gif
Iš jo ir pati gali šperą pasidaryti smile.gif nežinau kaip pas jus stebės, bet pas mus buvo galima šiek tiek žvilgtelėti į papildomus šaltinius laugh.gif

Primink ką studijuoju ir kada jums valstybinis smile.gif
Atsakyti
Aciukas
Egzaminas antradieni, studijuoju informatika... kiek zinau visiems kursams buna baigiamasis pedagogikos egzaminas... Man bus pas Dautara, toks fainas senukas, bet klausimu neduoda liepe viska mokintis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 15:32)
Aciukas
Egzaminas antradieni, studijuoju informatika... kiek zinau visiems kursams buna baigiamasis pedagogikos egzaminas... Man bus pas Dautara, toks fainas senukas, bet klausimu neduoda liepe viska mokintis blink.gif

Pas mus buvo pedagogikos-psichologijos bendras... Klausimų konkrečių neturėjom, programas tokias labiau... Tai pas jus kitaip vadinasi...
Ar tik Dautaras ir mums nedėstė g.gif
http://193.219.54.16...40525_02_19.jpg

Tas pats?
Atsakyti
jo sitas biggrin.gif ir mums taip vadinasi pedagogika-psichologija. Psichologijos turiu viska Kutkiene dave klausimus konkrecius, o Dautaras tik programa ir mokomes... ir proteju verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 15:56)
jo sitas biggrin.gif ir mums taip vadinasi pedagogika-psichologija. Psichologijos turiu viska Kutkiene dave klausimus konkrecius, o Dautaras tik programa ir mokomes... ir proteju verysad.gif  verysad.gif

Bet laikysit vienu laiku abi dalis, ane?
Pas Dautarą kai egzaminą laikiau, tai viską nusirašiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
jo abi dalis is kart.... kaip pavyko nusirasyti pasakyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 16:54)

Per egzaminą tai aš turėjau susikėlusi atsakymus į telefoną (wordo formatu), pasidėjau ant stalo ir viskas, jis net nežiūrėjo ko čia tas telefonas guli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gile20 @ 2011 05 08, 17:54)

Fuuuuuu tas Dautaras biggrin.gif nieko jis per egzamina neziuri, o jei ziuri, tai apsimeta, kad nemato vis tiek biggrin.gif
Todel pas ji vienas juokas nusirasinet 4u.gif
Atsakyti