Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(virgo77 @ 2011 04 26, 20:46)
Oi, kaip  niekas nepasikeitę VPU......  schmoll.gif
Kaip matau ir dabar, kaip ir anksčiau pasirašinėja pagal nuotaikas ir turbūt pagal akių grožį.....  doh.gif

O ypač lengvai vaikinams pasirašinėdavo ,,,,,,,

SVEIKINU!!!
Dėl svarstymų nieka nežinau, bet jeigu jau skolų nėra ir valstybinis išlaikytas,
manau, nebėra ko bijoti. Eiti drąsiai ir bus puikiai. 4u.gif

Vaikinų mažuma, gal dėl to laugh.gif

Na, tikiuosi, kad niekam jau per tą svarstymą nesakys, kad negalima gintis, nes juk bus dar kelios savaitės kažką pildyti ir pan...
Atsakyti
Svarbiausia geras ivadas ir naudotos literaturos sarasas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, birzelio men. bandysiu stoti i klaipedos pedagogini fakulteta, dienini skyriu.ikimokykline pedagogika ir reikes islaikyti motyvacini testa. Noriu paklausti jau studijuojanciu merginu, ar sunkus tas testas, kokie mazdaug klausimai pateikti, kad galeciau pasiruosti. blush2.gif , Ir dar noreciau paklausti ar sunkus mokslas, ( aisku jei mokaisi tai nesunku), bet apibendintai, kokie destytojai. g.gif .
Gal kas i kompanija su manim stosit siais metais. mirksiukas.gif
Atsakyti
taip vaikinų mažuma yra, bet čia daugiau mitas, kad lengvai pasirašo, įvertina už nieką ir t.t;)

Aistulia, didaktikos užduoties reikėtųsmile.gif

Motyvacinis testas nėra sunkus, ten paklausia raštu, kodėl nori būti? Kokia veikla užsiimei mokykloje ir t.t. Paskui būna pokalbis su komisija, pvz man uždavė, kokį darbą dirbsi po dešimt metų?wink.gif
Atsakyti
Jeigu sedeciau komisijoj, ir kazkas pasakytu, kad po 10 metu dirbs mokytoju, tai nepaikeciau tikriausiai:) man tas motyvacinis testas tikra nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 04 27, 19:45)
taip vaikinų mažuma yra, bet čia daugiau mitas, kad lengvai pasirašo, įvertina už nieką ir t.t;)

Aistulia, didaktikos užduoties reikėtųsmile.gif

Motyvacinis testas nėra sunkus, ten paklausia raštu, kodėl nori būti? Kokia veikla užsiimei mokykloje ir t.t. Paskui būna pokalbis su komisija, pvz man uždavė, kokį darbą dirbsi po dešimt metų?wink.gif

Pries 8 metus tikrai nebuvo mitas, kad pasirašo už nieką. Buvau liudininkė. Kaip vieniem už tą patį pasirašo, kitiems už panašų atsakymą nepasirašo. Ir ne dėl to, kad tie atsakymai vienodi.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 27, 19:56)
Jeigu sedeciau komisijoj, ir kazkas pasakytu, kad po 10 metu dirbs mokytoju, tai nepaikeciau tikriausiai:) man tas motyvacinis testas tikra nesamone doh.gif

Man irgi atrodo, kad tas testas truputį nesamonė. Nes tadu reiktų visom profesijom panašių testų.
Atsakyti
Siaip ir dabar taip yra, kad jei patinka destytojui studentas, tai ir paraso daugiau. Nieko cia nepadarysi ax.gif
Nesikeicia destytojai, nesikeicia ir sistema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dingusi_diena: 03 gegužės 2011 - 14:17
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 03, 15:15)
Siaip ir dabar taip yra, kad jei patinka destytojui studentas, tai ir paraso daugiau. Nieko cia nepadarysi ax.gif
Nesikeicia destytojai, nesikeicia ir sistema biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Ryt svarstymas bakalaurinio rolleyes.gif
Atsakyti
Tas svarstymas tai nieko ten baisaus, bent jau kalbininkams biggrin.gif Dabar galvoju, kad kvaila buvau, kad bijojau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 04, 22:52)
Tas svarstymas tai nieko ten baisaus, bent jau kalbininkams  biggrin.gif  Dabar galvoju, kad kvaila buvau, kad bijojau  doh.gif  biggrin.gif

Papasakok plačiau kaip kas smile.gif aš kalbininkė. Kolkas nebijau, išvis dar dirbu dabar prie darbo savo, paskutinę naktį doh.gif biggrin.gif bet kažkaip visai nestresuoju, kalbos jokios nesiruošiu... rolleyes.gif
Atsakyti
O ten ir nėra ką ruoštis, čia gi negynimas g.gif Pasakai temą, kiek esi padarius (trumpai pavardini ką ir kiek psl užima tai) ir viskas, gali dar pasakyt ką darysi.. Visa kita kas domins paklaus, bet nebijok, klausimai tikrai nėra sunkūs, elementarūs, tarkim ar matė dėstytojas tavo darbą ir pan biggrin.gif mum net darbų savo parodyt nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 04, 23:11)
O ten ir nėra ką ruoštis, čia gi negynimas  g.gif  Pasakai temą, kiek esi padarius (trumpai pavardini ką ir kiek psl užima tai) ir viskas, gali dar pasakyt ką darysi.. Visa kita kas domins paklaus, bet nebijok, klausimai tikrai nėra sunkūs, elementarūs, tarkim ar matė dėstytojas tavo darbą ir pan  biggrin.gif  mum net darbų savo parodyt nereikėjo.

Aišku, taip ir įsivaizdavau smile.gif nors mano kitos grupiokės dar ir kaip panikuoja ir kažkam ruošiasi biggrin.gif
Atsakyti