Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(syppsenelle @ 2011 02 20, 23:58)
Kas žinot papasakokit apie lituanistų valstybinius egzaminus, ar būna, kad neišlaiko kas nors? Kaqs jiems tada gresia? Jau pradedu bijoti, nes laiko vis mažiau belieka  schmoll.gif

Ėėė, pasakykit kas nors ką nors laugh.gif ir ar prileidžia prie valstybinio su skola/om biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 23:09)
Ėėė, pasakykit kas nors ką nors laugh.gif ir ar prileidžia prie valstybinio su skola/om  biggrin.gif

Gal kas turit ir norit parduot??? http://super.lt/prod...utiniai-zodziai
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2011 03 08, 18:26)

Parduoti tai ne, nebent paskolinti, turiu visas keturias dalis... Bet nei vienos nenoriu parduot, naudingos man jos atrodo... Nusipirkti sunkiai ir rasi, jau mūsų karta sunkiai ieškojo smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif turiu beda. rasau praktikos edukologijos uzduotis. ir iskilo bedu su uzduotimi: tyriamiasis darbas: EDUKACIE REALYBE PRAKTIKOJE IR JOS TOBULINIMAS" niekad nesu dariusi tu tyrimu, neisivaizduoju kaip apdoroti duomenis ir rasyti ataskaita. gal kas turite pavyzdeliu? sad.gif(( galeciau ir as kuo pagelbeti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 08, 19:18)
Parduoti tai ne, nebent paskolinti, turiu visas keturias dalis... Bet nei vienos nenoriu parduot, naudingos man jos atrodo... Nusipirkti sunkiai ir rasi, jau mūsų karta sunkiai ieškojo smile.gif

as noreciau pasiskolinti.. jei vis dar gali smile.gif
Atsakyti
Mergaites, reikia pagalbos. Mano draugas studijuoja VPU Kuno kultura ir iskilo bedu su praktikos atsiskaitymu, gal kas turit kokios medziagos: pamokos planu, mokiniu palyginimu, edukologijos uzduociu - buciau dekinga, jei galetumet padeti (adresas scerneckyte@gmail.com)
Atsakyti
Sveikos, kaip laikotės?

Norėjau pasiteirauti, gal prisimenate, kaip rašėtė kontrolinius Visuotinės literatūros pas Pabarčienę? Iš ko mokėtės? Ar sunku buvo gauti normalų įvertinimą?
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 03 17, 22:57)
Sveikos, kaip laikotės?

Norėjau pasiteirauti, gal prisimenate, kaip rašėtė kontrolinius Visuotinės literatūros pas Pabarčienę? Iš ko mokėtės? Ar sunku buvo gauti normalų įvertinimą?

Labas.
Klausimynas juk būna wink.gif

Jos vertinimai „iš oro“ smile.gif

Ai čia ne apie egzaminą? Kokius kontrolinius?

-----------------------
Išsilaikiau valstybinį thumbup.gif
Atsakyti
tas klausimynas toks keistas:)
Kaip suprasti "iš oro" pagal patinka ir nepatinka?
Dabar rašysim du kolius, po to tų kolių medžiaga nebebus egze:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 03 17, 23:39)
tas klausimynas toks keistas:)
Kaip suprasti "iš oro" pagal patinka ir nepatinka?
Dabar rašysim du kolius, po to tų kolių medžiaga nebebus egze:)

Hm, nebepamenu ar mes rašėm kokius kolius... g.gif

Na, tarkim, nusirašinėta nuo tos pačios špargalkės, vieno pažymys 6, kito - 8 ar 9 biggrin.gif
Atsakyti
aišku, smagu dėl įvertinimų.smile.gif

O kaip koliai bei egzai pas Purienę, Zabarskaitę?
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 03 17, 23:52)
aišku, smagu dėl įvertinimų.smile.gif

O kaip koliai bei egzai pas Purienę, Zabarskaitę?

Purienės rašyba? Jei moki, nesunku, kas nemoka, iki IV kurso kamavosi su skolomis ir laikė po n kartų smile.gif

Pas Zabarskaitę man patiko, 10 turėjau smile.gif jei abiejų kolių gauni po 2 balus, egzo 10 parašo nelaikius smile.gif
Atsakyti
Taip, pas Zabarskaite ir aš 10 turėjau biggrin.gif O dėl Pabarčienės, tai mes negaudavom pažymių iš oro, bet žinoma, įtaka darė tai, kaip pasirodai per seminarus smile.gif
Atsakyti