Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Sveiki, jungiuosi ir as prie VPU studenciu

man labai reikia referato-ataskaitos, net nezinau kaip tikslingiau parasyti, nes viena karta doc. pasake atsakaita, kita referatas doh.gif

Taikomieji edukologiniai Tyrimai (Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo studijos)

Istirti Grupes(darzelio) kokia nors problema:

gal kas nors rase toki darba ir turi? blush2.gif
buciau labai dekinga.....ir nelykciau skolinga ax.gif

jai galima i AZ

Atsakyti
sveikutės lituanistės 4u.gif
gal kuri galėtų padėti parašyti metodikos kursinį pas dėst. Toleikytę, lauksiu jūsų až smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat ieškau kas galėtų už atlygį pagelbėti su didaktikos tiriamuoju darbu blush2.gif Rašau pas Toleikytę.. Labiausiai norėčiau, kad kas anketą padėtų sudaryti apie negrožinio skaitymo strategijų mokymą g.gif 4u.gif
---------------
Ir dar, gal kuri nors lituanistė turi baigiamųjų egzų psicho ir pedagogikos kokius nors atsakymus?
Atsakyti
syppsenelle, girdėjau kalbas, kad šiais metais visai kitokie klausimai mums...

Gal kas galit pasakyti, ar prileidžia prie valstybinio egzamino turint skolą/skolų? Nes čia mus gąsdino, kad ne, paskui nuėjo kalbos, kad neprileidžia tik su 3 skolom... Tai kokia tiesa... rolleyes.gif konkrečiai LF...
Atsakyti
Ir gal kas galėtų paaiškinti kaip parašyti praktikos protokolą? doh.gif
Atsakyti
Aš rašiau su klausimu, bet jau seniai viską pribaigiau ir viskas tiko.
Jei kas turi panašių problemų, gali brūkštelti man. Papasakosiu, kaip aš rašiau savo praktikos ataskaitą ir kaip teko "padėti" mokytojai atsiliepimą apie mano darbą praktikos metu ir komentarus rašyti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas yra darę TIRIAMASIS DARBAS „EDUKACINĖ REALYBĖ PRAKTIKOJE IR JOS TOBULINIMAS“? Labai reiktų pagalbos, tiksliau - minčių temai, anketoms ir pan...
Atsakyti
Sveiki,

Ieškau E. Jakaitienės "Leksikologija" - 2009 metai.
Drotvino "Pagrindinės leksikologijos sąvokos"

Gal kas turi ir galėtų parduoti? Rašykite į pm:)
Atsakyti
Mieli žmonės, pasakykit kas nors, kad įmanoma susitarti, jog prileistų prie valstybinio egzamino su skola laugh.gif taip bijau neišsilaikyti doh.gif
Atsakyti
Aiste, temų yra galybė- aš dariau apie mokinių popamokinę veiklą anketą ir tyrimą, gali daryti kad ir kažką panašaus rolleyes.gif
Papildyta:
Kas žinot papasakokit apie lituanistų valstybinius egzaminus, ar būna, kad neišlaiko kas nors? Kaqs jiems tada gresia? Jau pradedu bijoti, nes laiko vis mažiau belieka schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos lituanistės, turiu pedagogikos ir psichologijos valstybinio egzamino atsakymus. Jei kam reikia kreipkitės į až. Susitarsim 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite neišplėstinio pamokos plano pvz?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lakas*plaukams: 24 vasario 2011 - 22:07