Sveiki, jungiuosi ir as prie VPU studenciu
man labai reikia referato-ataskaitos, net nezinau kaip tikslingiau parasyti, nes viena karta doc. pasake atsakaita, kita referatas
Taikomieji edukologiniai Tyrimai (Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo studijos)
Istirti Grupes(darzelio) kokia nors problema:
gal kas nors rase toki darba ir turi?
buciau labai dekinga.....ir nelykciau skolinga
jai galima i AZ
sveikutės lituanistės
gal kuri galėtų padėti parašyti metodikos kursinį pas dėst. Toleikytę, lauksiu jūsų až
gal kuri galėtų padėti parašyti metodikos kursinį pas dėst. Toleikytę, lauksiu jūsų až
Aš taip pat ieškau kas galėtų už atlygį pagelbėti su didaktikos tiriamuoju darbu Rašau pas Toleikytę.. Labiausiai norėčiau, kad kas anketą padėtų sudaryti apie negrožinio skaitymo strategijų mokymą
---------------
Ir dar, gal kuri nors lituanistė turi baigiamųjų egzų psicho ir pedagogikos kokius nors atsakymus?
---------------
Ir dar, gal kuri nors lituanistė turi baigiamųjų egzų psicho ir pedagogikos kokius nors atsakymus?
Aiste, temų yra galybė- aš dariau apie mokinių popamokinę veiklą anketą ir tyrimą, gali daryti kad ir kažką panašaus
Papildyta:
Kas žinot papasakokit apie lituanistų valstybinius egzaminus, ar būna, kad neišlaiko kas nors? Kaqs jiems tada gresia? Jau pradedu bijoti, nes laiko vis mažiau belieka
Papildyta:
Kas žinot papasakokit apie lituanistų valstybinius egzaminus, ar būna, kad neišlaiko kas nors? Kaqs jiems tada gresia? Jau pradedu bijoti, nes laiko vis mažiau belieka
Sveikos lituanistės, turiu pedagogikos ir psichologijos valstybinio egzamino atsakymus. Jei kam reikia kreipkitės į až. Susitarsim
Gal kas turite neišplėstinio pamokos plano pvz?