Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Aistulia, jei nerasi, nieko tokio, radau internete literatūrologijos bilietus.
Lakas plaukams, jei iš tų bilietų išmoksiu, gausiu gerą įvertinimą? Ar reikia papildomai pasiruošti dar?
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2011 01 04, 16:17)
O kokių Radzevičienės konspektų ieškot? ohmy.gif Mes rašėm egzą tik iš apibrėžimų ..  blink.gif

Egzą iš apibrėžimų? Mums apibrėžimai buvo kaip kolis, kas surinko max, gavo prie egzamino +1 rolleyes.gif o egzaminui visai kita medžiaga buvo..

-------
ylksi, gerai, kad radai kažką, nes aš nieko nerandu pas save jau, tik tie apibrėžimai yra kompe, o daugiau niekur nieko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 sausio 2011 - 20:53
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 04, 21:52)
Egzą iš apibrėžimų? Mums apibrėžimai buvo kaip kolis, kas surinko max, gavo prie egzamino +1  rolleyes.gif  o egzaminui visai kita medžiaga buvo..

-------
ylksi, gerai, kad radai kažką, nes aš nieko nerandu pas save jau, tik tie apibrėžimai yra kompe, o daugiau niekur nieko..

Na gal, neatsimenu aš jau tiksliai, bet žinau, kad rašėm tuos apibrėžimus, o kad teorija mokiaus kažkaip neatsimenu..
Papildyta:
QUOTE(ylksis @ 2011 01 04, 21:50)
Aistulia, jei nerasi, nieko tokio, radau internete literatūrologijos bilietus.
Lakas plaukams, jei iš tų bilietų išmoksiu, gausiu gerą įvertinimą? Ar reikia papildomai pasiruošti dar?

Na nežinau kokie tie jūsų klausimai. Ir neatsimenu iš kur tie bilkietai yra. Gal parsisiuntei tuos pačius iš neto.. smile.gif Jei nori, gali parašyt el. paštą, atsiųsiu ir pasižiūrėsi ar tinka.
Atsakyti
mums irgi terminai buvo kaip koliai.

Ok, atsiųsiu tau į pm savo el. paštą, peržiūrėsiu:)
Atsakyti
Labai atsiprašau, šiandien tik prisijungiau ir pamačiau, kad parašei. Kadangi prasidėjo praktika, tai galva neveikia. Nežinau ar tau dar reikia, tai kolkas neišsiunčiau... 4u.gif

QUOTE(ylksis @ 2011 01 06, 15:01)
mums irgi terminai buvo kaip koliai.

Ok, atsiųsiu tau į pm savo el. paštą, peržiūrėsiu:)

Atsakyti
sveikutės studentės, jungiuosi prie Jūsų wink.gif
aš esu V kurso testinių studijų studentė.

MERGAITĖS, duokinkte nors kokios info apie dės. T. Vaitkevičių, jis dėsto teisę, bus mums vaikų teisių egzas. g.gif
išanksto dėkoju už atsakymą. aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Ieškau pagalbos. Turiu tokią savimi nepasitikinčią mokytoją, pas kurią atlikau pedagoginę praktiką (lietuvių kalba). Gal kuri galėtų padėti, kaip pildyti mokytojo atsiliepimą? Na, maždaug kaip suformuluoti, kokias užduotis atliko praktikantė. smile.gif
Žinau, kad juokinga, bet tiek to.

Asmeniškai aš vedžiau 4 bandomąsias pamokas ir 4 įskaitines, ruošiausi joms, rinkau informaciją pamokai. Bet nei jokių renginukų padėjau vesti, nei kažko panašaus. Ar užtektų taip trumpai, ar reiktų ir kažko daugiau?

Būtų super, jei kas pagelbėtų smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš irgi jungiuosi prie voveraite1302 ir ieškau pagalbos blush2.gif
Esu ketvirto kurso anglų filologijos studentė ir šiuo metu atlieku praktiką. Labai praverstų jau tai patyrusių merginų pagalba. Labai reikia darbų pavyzdžių, nes nelabai žinau kaip tuos planus visokiu rašyti doh.gif Už pagalbą atsilyginčiau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,noreciau paklausti tu, kurie baige praeitais metais VPU arba siaip zino kada mazdaug buna diplomu iteikimas? 4u.gif Man po visu baigiamuju egzaminu reikes greitai isvaziuoti,tai idomu ar labai delsia su tais rezultatais ir diplomais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 15 sausio 2011 - 17:04
Sveiki,
Turiu tokį prašymėlį ax.gif
Gal kas gali suteikti vertingos info apie profesorės Miškinienės Mitybos testus.

Jei ką turėsit rašykit į AŽ. temos neseku. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emcia: 18 sausio 2011 - 14:30
Sveikos,

gal kas is jusu esat atlike pedagogini tyrima? Niekaip nesiseka sugalvoti temos, doh.gif gal kas turit kokiu minciu?
Atsakyti
Sveikos, esu taip pat VPU Fizikos ir taikomosios kompiuterijos studente. Jungiuosi prie Jusu 4u.gif
Atsakyti