Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(ylksis @ 2010 12 25, 22:47)
taip, pas Radzevičienę.
O kodėl blogai laikaisi?

Man tai sausį sesija, tai bijau, šiandien atsiverčiau fonetikos vadovėlį, pamačiau, kad reiks visą jį iškalti:)

Nes sesija baigėsi su 2 skolomis doh.gif
Radzevičienės užrašų paieškosiu.
Fonetikos nebijok, bent aš labai sėkmingai ją nusirašiau pas Mauricaitę, nes išmokti man ten nerealu atrodo..

QUOTE(Ledine_saule @ 2010 12 26, 00:20)
na, kaip pasibaige? seip pasiziurek kas per desytoja... jei turi uznugari sunku. labai atsargiai, nes gali kenkti iki pat studiju pabaigos sad.gif vietoj destytojos paparastai eina aukstesnio laipsnio is tos pacios katedros. Ar toj katedroj dar butu kam egzaminuot? p.s. man daros smalsu kas ciai taip elgias...

Bitinienė..
Kolkas niekaip, nes neradau nieko dekanate, bandysiu dar su pačia dėstytoja pašnekėti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 gruodžio 2010 - 12:39
tikrai tuomet blogai, o čia žiūriu vieną skolą gavai dėl ne kokios dėstytojos, nepavydėtina situacija.

Ok, jei rasi užrašus, tai būčiau dėkingas:)
O dėl Mauricaitės, tai sakė vyresni, kad nusirašė ir prigavo ji, tai išvarė iš egzo;)Bet reiks daryti kažkąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 26, 14:38)
Nes sesija baigėsi su 2 skolomis  doh.gif
Radzevičienės užrašų paieškosiu.
Fonetikos nebijok, bent aš labai sėkmingai ją nusirašiau pas Mauricaitę, nes išmokti man ten nerealu atrodo..
Bitinienė..
Kolkas niekaip, nes neradau nieko dekanate, bandysiu dar su pačia dėstytoja pašnekėti..

Katedros vedėja
doc. dr. Lina Murinienė,
Profesorė dr. Audronė Bitinienė.
daugiau profesoriu nera... bandyk tartis su pacia destytoja, butu zemesniu laipsniu, galima butu rizikuot, o db bijau kad nelabai kas gautusi sad.gif

jech... reiktu ir man grizt pasibaigt
Atsakyti
Žiūriu lituanistikos fakulteto dėstytojų įpročiai nesikeičia.
Su Bitiniene nejuokaukit, jei užsisės, tai ilgam ir neduok dieve bus per darbų gynimą doh.gif Galit prašyt perlaikymui komisijos, bet tik tuo atveju, jei tikrai labai gerai mokat.
Mauricaitė per daug nesistengia gaudyt nusirašinėjant, bet jei jau naglai nusirašinėsit, pagaus, turėsit skolą ir perlaikymui tikrai reikės išmokt. Nors nei fonetika, nei akcentologija nėra sunūs dalykai, reikia tik sistemą perprast.
Sėkmės sesijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 12 27, 00:22)
Su Bitiniene nejuokaukit, jei užsisės, tai ilgam ir neduok dieve bus per darbų gynimą doh.gif Galit prašyt perlaikymui komisijos, bet tik tuo atveju, jei tikrai labai gerai mokat.
Mauricaitė per daug nesistengia gaudyt nusirašinėjant, bet jei jau naglai nusirašinėsit, pagaus, turėsit skolą ir perlaikymui tikrai reikės išmokt. Nors nei fonetika, nei akcentologija nėra sunūs dalykai, reikia tik sistemą perprast.
Sėkmės sesijoje 4u.gif

Ne, nesikeičia. Būtų tikrai smagu studijuoti man lietuvių jei ne kai kurie dėstytojai rolleyes.gif
Per darbų gynimus ji lyg būna, tai baisoka.. Vienas vaikinas lyg parašė skundą dėl egzamino, tai aišku, kad jis irgi liko su skola ir kaip suprantu nieko nepasiekė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2010 11 24, 01:18)
ar yra tokių kurias gruodį į praktiką išsiųs? kaip jaučiatės? biggrin.gif

buvau issiusta biggrin.gif
kaip jums sekes?

QUOTE(Dangiska @ 2010 12 09, 16:21)
Gal yra mamyčių studijuojančių VPU psichologiją IV ar V kurse?

mirksiukas.gif as 4 kurse

gal kuri esat rasiusios praktikai psichologine pamokos analize? g.gif buciau dekinga jei pasidalintumete ax.gif nes dabartinej mano padety labai sunku jau paciai dirbti blush2.gif

Atsakyti
Sėkmės sesijoje 4u.gif

reiks parizikuoti.man sunkiausias dalykas yra fonetika, kažkaip jos neperprantu, dar per bendrą paskaitą kažką suprantu, bet vėliau nuėjęs pas Mauricaitę, ji viską supainioja, dar ne į temą prakalba visą paskaitą, išsurbia visą energijąsmile.gif
Atsakyti

Mano draugę pagavo nusirašinėjant, neišvarė, leido rašyti, tik nieko ji nemokėjo be šperos biggrin.gif
Atsakyti
tai labai patiko tavo draugė jai:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 12 28, 20:45)
tai labai patiko tavo draugė jai:)

Nelabai matyt, iki dabar skolą turi smile.gif
nerandu kompe Radzevičienės konspektų, bandysiu dar tarp lapų paieškot, bet nepažadu, nes turi įprotį viską išmetinėti..
Atsakyti
Sveikos lituanistės. Gal kam reikia knygų? Pririnkau 3 maišus man nebereikalingų knygų.
Viename proza, kitame poezija, trečiame kritika, raštai ir didaktinė literatūra. Parduodu po 20Lt už maišą, arba keičiu į suvartojamus produktus. Viename maiše apie 30 knygų. 4u.gif
Atsakyti
O kokių Radzevičienės konspektų ieškot? ohmy.gif Mes rašėm egzą tik iš apibrėžimų .. blink.gif

Beje, aš turiu kažkokius literatūrologijos bilietus jei dar reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lakas*plaukams: 04 sausio 2011 - 15:18