Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

O kur yra bendroji skaitykla? Centriniuose rūmuose, taip? g.gif
Atsakyti
Gal yra mamyčių studijuojančių VPU psichologiją IV ar V kurse?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 09, 13:43)
O kur yra bendroji skaitykla? Centriniuose rūmuose, taip?  g.gif

jo, kitoj pusei nei abonementas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2010 12 09, 17:21)
Gal yra mamyčių studijuojančių VPU psichologiją IV ar V kurse?

mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas iš lituanisčių pasakytų ar labai baisus perlaikymas būna stilistikos pas Bitinienę? Ar duoda praktinę užduotį, ar tik teoriją? Nes per egzaminą praktinės užduoties net neskaitė..
Atsakyti
Gal kas patars: ar įmanoma rašyti prašymą į dekanatą ir eit perlaikyti egzaminą pas kitą dėstytoją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 gruodžio 2010 - 20:02
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 21, 22:02)
Gal kas patars: ar įmanoma rašyti prašymą į dekanatą ir eit perlaikyti egzaminą pas kitą dėstytoją?

o priezastys kokios? taip lengvai neleis, ir man rodos komisija duos tada + rasyt labai rimta prasyma reikes. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 12 21, 23:05)
o priezastys kokios? taip lengvai neleis, ir man rodos komisija duos tada + rasyt labai rimta prasyma reikes.  unsure.gif

Nes dėstytoja išsidirbinėja, vieniems pasirašo su praleistom paskaitom, kitiems ne.. Viskas nuo nuotaikos ir simpatijų/ antipatijų doh.gif
Atsakyti
kaip laikotės?

Gal kas turi literatūrologijos egzaminui medžiagą?
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 12 24, 18:32)
kaip laikotės?

Gal kas turi literatūrologijos egzaminui medžiagą?

Blogai laugh.gif

Čia pas Radzevičienę? .
Atsakyti
taip, pas Radzevičienę.
O kodėl blogai laikaisi?

Man tai sausį sesija, tai bijau, šiandien atsiverčiau fonetikos vadovėlį, pamačiau, kad reiks visą jį iškalti:)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 22, 12:17)
Nes dėstytoja išsidirbinėja, vieniems pasirašo su praleistom paskaitom, kitiems ne.. Viskas nuo nuotaikos ir simpatijų/ antipatijų  doh.gif

na, kaip pasibaige? seip pasiziurek kas per desytoja... jei turi uznugari sunku. labai atsargiai, nes gali kenkti iki pat studiju pabaigos sad.gif vietoj destytojos paparastai eina aukstesnio laipsnio is tos pacios katedros. Ar toj katedroj dar butu kam egzaminuot? p.s. man daros smalsu kas ciai taip elgias...
Atsakyti