Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

ar yra tokių kurias gruodį į praktiką išsiųs? kaip jaučiatės? biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu VPU lituanistikos fakulteto lietuviu filologijos specialybes uzrasus, paskaitu konspektus, egzaminu medziaga, speras, vadovelius, grozine literatura. Rasykit ir del visko susitarsim. geriau AZ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas iš lituanisčių turi kalbinės komunikacijos nesusikalbėjimo situaciją? Nesuprantu kaip rašyt g.gif būtų kaip pvz bent

-------------------

Ir kokios nors darbelio iš civilizacijų istorijos reiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 lapkričio 2010 - 22:20
aistulia, atsiųsi man sveikatos ugdymo medžiagą? Skype: nerijus-10
Antradienį rašom kolį, medžiagos mažai turiu:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 11 29, 00:42)
aistulia, atsiųsi man sveikatos ugdymo medžiagą? Skype: nerijus-10
Antradienį rašom kolį, medžiagos mažai turiu:)

Taip taip, pasitvirtinam tik skype, aš jau tau prirankiojus info wink.gif
Atsakyti
ok, busiu labai dekingas.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas nors turite sveikatos ugdymo uzduoties pavyzdi, kuria reikia atlikti 4 kurse praktikos metu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(utiutiutiu @ 2010 11 30, 11:36)
Sveiki,
gal kas nors turite sveikatos ugdymo uzduoties pavyzdi, kuria reikia atlikti 4 kurse praktikos metu? 4u.gif

O kokia konkrečiau užduotis? Kažką turiu lyg 3 kurse ką dariau, gal atitinka.. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ar sunku egzamina islaikyti pas prof.J.Žilioni is Ugdymo sistemu IIIkurs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mettta: 03 gruodžio 2010 - 14:07
QUOTE(mettta @ 2010 12 03, 15:02)
Gal kas zinote ar sunku egzamina islaikyti pas prof.J.Žilioni is Ugdymo sistemu IIIkurs.

Nesunku, svarbu mokek visas temas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(utiutiutiu @ 2010 12 04, 13:31)
Nesunku, svarbu mokek visas temas smile.gif

Na jau po egzamino, moketi temas tikrai reikia, skaito atidziai, nors ir labai greitai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia pagalbos. Esu II kurso Ikimokyklinio ugdymo studentė, dėl pažintinės praktikos. Gal kas turite užsilikusias užduotis, ir nebūtų gaila pasidalinti?
Atsakyti