Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2010 11 15, 11:23)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas esu 2 kurso VPU studente - geografija. Visa foruma perskaiciau ir ziuriu kad nedaug cia musu. Turiu speru is pirmo kurso jeigu kam reikia, na ir nieko prie jeigu kas pasidalintu ir su manim smile.gif Beje kaip des Krataviciene?
Atsakyti
sveikos, kaip laikotės? Ar daug mokytis reikia?
Pas mane dabar juodos dienos, šiąnakt miegojau tik dvi valandas, teko mokytis lotynų veiksmažodžių lentelę, kalbotyrą, anglų rašinį rašyti. Bet ir pats kaltas, kad paskutinę dieną pasilikau, nes lotynų sumaišiau perfectum laiką ir dabar gausiu blogai:) Dabar visas keturias asmenuotes parašyčiau gerai.
Dar neperpratau, kaip čia universitete reikia mokytis:)
Dar klausimas iškilo, kas mokosi pagal vf krepšelių sistemą? Mums iškilo klausimas, kaip me stojome, mums žadėjo du metus nemokamą mokslą. Bet dabar sužinojome, kad VPU turėsi skolą, iškart pereini į vnf. Gerai, mes žiūrime į priekį, pvz po pirmo semestro dar gali išeiti, o po antro ar trečio semestro, išeidamas turi sumokėti pinigėlius. Kažkaip ne visi gali susimokėti šešis tūkstančius litus. Aišku, gal kai kurie mes pergyvenam, bet geriau apsidrausti.
Atsakyti
sveiki, esu socialines pedagogikos penktakurse. Skubiai reikia teisingos anketos pvz. Turiu daug konspektu,mielai pasidalinsiu, jei kam reiktu, rasykit a.z 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 11 18, 21:37)
sveikos, kaip laikotės? Ar daug mokytis reikia?

Laikomėspo truputį.
Aš labai džiaugiuosi, kad pavyko išsilaikyti dialektologijos skolą, ramiau kažkaip jau.
Ryt dar keliauju latvių atsiskaityti iki galo ir viskas, su paskaitomis baigta. Sesija. bet jau sesija man geriau nei paskaitos laugh.gif
O kaip jums kada praktika nusimato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 lapkričio 2010 - 18:36
a, tiesa, jau tau sesija, artėja dar labiau įtemptos dienos. Ir kiek egzaminų laikysi?
Man praktika bus tik kovo mėnesįsmile.gif
Papildyta:
moki už mokslą spėju, jei ne paslaptis, kiek kainuoja studijos tau?
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 11 19, 22:22)
a, tiesa, jau tau sesija, artėja dar labiau įtemptos dienos. Ir kiek egzaminų laikysi?
Man praktika bus tik kovo mėnesįsmile.gif
Papildyta:
moki už mokslą spėju, jei ne paslaptis, kiek kainuoja studijos tau?

Ne, man sesija kaip atgaiva po paskaitų kažkaip laugh.gif
Pačių egzaminų bus 3, kitiems dalykams skaidrės, pristatymai, recenzijos.
Aišku, mums praktika jau sausį.. O jums reikės ir pamokas vesti jau? g.gif ar tik stebimoji kokia?
Mes kaip pagal seną tvarką mokams 520.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 lapkričio 2010 - 22:07
mažai egzaminų, hm dar reikia kitiems dalykams skaidres daryti, tai faina, kažkaip įdomiau ir lengviau daryti skaidres, pristatymus nei kalti teoriją.
Mums bus stebimoji praktika, nes neįsivaizduočiau, kaip reiktų vesti pamokas;)
Tai nedaug mokėti, man patiko senoji tvarka, nes 520 nėra tiek daug, kaip trys ar keturi tūkstančiai:)
Aš šiandien jau pradėjau daryti referatą apie priebalsį ž, net žiauru pasidarė, per mažai literatūros persivežiau namo, tai kokią dar savaitę aš jį darysiu:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 11 20, 01:44)
mažai egzaminų, hm dar reikia kitiems dalykams skaidres daryti, tai faina, kažkaip įdomiau ir lengviau daryti skaidres, pristatymus nei kalti teoriją.
Mums bus stebimoji praktika, nes neįsivaizduočiau, kaip reiktų vesti pamokas;)
Tai nedaug mokėti, man patiko senoji tvarka, nes 520 nėra tiek daug, kaip trys ar keturi tūkstančiai:)
Aš šiandien jau pradėjau daryti referatą apie priebalsį ž, net žiauru pasidarė, per mažai literatūros persivežiau namo, tai kokią dar savaitę aš jį darysiu:)

Man atrodo, kad ir aš apie Ž dariau laugh.gif jei nieko nemaišau. Bet neturiu kompe aš to referato jau man atrodo doh.gif
Taip, man irgi patinka, kad kai kurie dėstytojai nebedaro to standartinio teorijos egzamino, o sugalvoja kažką įdomiau.
Mums stebimoji praktika buvo 3 kurse, kelias savaites stebėjom, paskui vedėm.. O šiaip metais matyt nebestebėsim, o iškart vesim, ir dar 11-12tokams, tai baisu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man buvo pirmam kurse praktika tik ne mokykloj o mes buvom isvaziave i dolomito, klintie molio karjerus. Buvo labai idomu ir be mokslu tikrai to nepamatyciau schmoll.gif . Siais metais irgi sake kad bus kazkokia praktika, o mokykloj bus jeigu neklystu tai 3 kurse. Bet sake kad jeigu kas dirba mokykloje tai ir taip pasyrasis? As ikimokyklini ugdyma kolegijoi baitgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)jolka: 20 lapkričio 2010 - 19:05
man neišsisiunčia tau žinutė, tai skype - nerijus-10
nu, va, gaila, kad nesi išsisaugojusi informacijos.
smagu, iškart vesti pamokas vyresniesiems, įdomu kaip jie sutinka praktikantes:smile.gif Vilniuje atliksi praktiką?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri III kurse atlikinėjote stebimąją praktiką(kur reikia stebėti du vaikus) ir galėtumėt pasidalinti aprašu? praktiką atlikau, pradėjau rašyti, bet kyla daug sunkumų lyginant ir parašinėjant vaikus doh.gif būčiau dėkinga, jeigu kuri pagelbėtumėt mirksiukas.gif
Atsakyti