Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 19, 22:31)
Taip, III smile.gif Na prie pat mano namų yra mokykla, bet ji aštuonmetė, tipo pagrindinė, kaži, ar į tokias galima?

turetu but ir viduriniu/gimnaziju kazkur netoliese. Pasikalbink kartu kokia drauge, bus smagiau
Atsakyti
Gal kas galite padėti su praktika mokykloje. Esu vakarinio 4 kurso studentė. Gal kas žinote, kurioje mokykloje galėčiau tai atlikti fiktyviai, nes esu dirbanti ir dienos metu negaliu išeiti iš darbo, o be to labai bijau auditorijos ir man ne dvidešimt metų. Jeigu, kas galėtų konkrečiai padėti, atsilyginčiau tikrai. Rašyti į AZ.
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 10 20, 12:55)
turetu but ir viduriniu/gimnaziju kazkur netoliese. Pasikalbink kartu kokia drauge, bus smagiau

Yra gimnazija, bet kolkas baisu, vis gi gimnazijos aukštesnis lygis nei kad pagrindinės mokyklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 21, 17:47)
Yra gimnazija, bet kolkas baisu, vis gi gimnazijos aukštesnis lygis nei kad pagrindinės mokyklos smile.gif

Vistiek jums duos tik iki 10 klasiu, tai gali nebijoti wink.gif
Atsakyti
Kaip laikosi VPU studentės? Mokslai "užspaudė", mane tai buvo ir dabar mokslai "užspaus" iki sesijos pabaigos, nesvarbu kitą savaitę - savarankiško darbo savaitė, bet darbo turiu daug:)
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 10 29, 18:40)
Kaip laikosi VPU studentės? Mokslai "užspaudė", mane tai buvo ir dabar mokslai "užspaus" iki sesijos pabaigos, nesvarbu kitą savaitę - savarankiško darbo savaitė, bet darbo turiu daug:)

Spaudžia spaudžia ir mane, siaubas ima pagalvoju kiek visko reikia pasidaryti doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as taip pat VPU mokaus, paskutiniai metai. Bakalaurinis gasdina ir pan. Dabar mum viska reikia atsiskaityti iki lapkricio galo, o gruodi jau praktika doh.gif neisivaizduoju net nuo ko pradet mokytis..
Atsakyti
QUOTE(Burberry* @ 2010 10 29, 19:41)
Sveikos 4u.gif
as taip pat VPU mokaus, paskutiniai metai. Bakalaurinis gasdina ir pan. Dabar mum viska reikia atsiskaityti iki lapkricio galo, o gruodi jau praktika  doh.gif neisivaizduoju net nuo ko pradet mokytis..

Ką studijuoji? Nes mums lakpričio pabaigoje sesija prasideda, praktika tik nuo sausio smile.gif
Atsakyti
man irgi siaubas ima, net planelį pasidariau, ką reikia pasidaryti ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 10 29, 22:03)
man irgi siaubas ima, net planelį pasidariau, ką reikia pasidaryti ir t.t.

Aš irgi sakiau darysiu, kad prieš akis matyčiau lotuliukas.gif jau va šiandien pradėjau latvių kalbos tekstus į lietuvių kalbą verstis doh.gif
Atsakyti
man reiks IDE kalbas pradėti mokytis, o jų tiek daug ir nesuprantu, kam to reikia. Juk pamirši po ketverių metų dauguma kalbųsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 10 30, 15:32)
man reiks IDE kalbas pradėti mokytis, o jų tiek daug ir nesuprantu, kam to reikia. Juk pamirši po ketverių metų dauguma kalbųsmile.gif

Ten kuri kalba kuriai šeimai priklauso? Nesuprantu ir aš prasmės, vistiek niekas galvoje neliko. Tam kartui iškaliau ir tiek. Bet pasistenk, nesunku gerą pažymį gauti wink.gif
Atsakyti