Gal kas galite padėti su praktika mokykloje. Esu vakarinio 4 kurso studentė. Gal kas žinote, kurioje mokykloje galėčiau tai atlikti fiktyviai, nes esu dirbanti ir dienos metu negaliu išeiti iš darbo, o be to labai bijau auditorijos ir man ne dvidešimt metų. Jeigu, kas galėtų konkrečiai padėti, atsilyginčiau tikrai. Rašyti į AZ.
Kaip laikosi VPU studentės? Mokslai "užspaudė", mane tai buvo ir dabar mokslai "užspaus" iki sesijos pabaigos, nesvarbu kitą savaitę - savarankiško darbo savaitė, bet darbo turiu daug:)
Kaip laikosi VPU studentės? Mokslai "užspaudė", mane tai buvo ir dabar mokslai "užspaus" iki sesijos pabaigos, nesvarbu kitą savaitę - savarankiško darbo savaitė, bet darbo turiu daug:)
Sveikos as taip pat VPU mokaus, paskutiniai metai. Bakalaurinis gasdina ir pan. Dabar mum viska reikia atsiskaityti iki lapkricio galo, o gruodi jau praktika neisivaizduoju net nuo ko pradet mokytis..
Sveikos
as taip pat VPU mokaus, paskutiniai metai. Bakalaurinis gasdina ir pan. Dabar mum viska reikia atsiskaityti iki lapkricio galo, o gruodi jau praktika neisivaizduoju net nuo ko pradet mokytis..
Ten kuri kalba kuriai šeimai priklauso? Nesuprantu ir aš prasmės, vistiek niekas galvoje neliko. Tam kartui iškaliau ir tiek. Bet pasistenk, nesunku gerą pažymį gauti