Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

pas ją man būna kabinete, o auditorijoje dėsto kita, bet pas ją nieko nerašom:)
Atsakyti
Gal kas atlikinėjo Vilniuj praktika? Pasidalinkite įspūdžiais, kokia mokykla, kokie vaikai, kur geriau ir pan..
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 18, 15:30)
Gal kas atlikinėjo Vilniuj praktika? Pasidalinkite įspūdžiais, kokia mokykla, kokie vaikai, kur geriau ir pan..

as atlikinejau. (naugarduko g, Daukantine) rinkis kad butu patogu vazinet/ar pestute nuo namu. Ir vilniui kiek zinau (bent pas mus buvo) reikedavo tam tikra kompanija norinciu surinkt i viena mokykla, po viena nelabai paleido. Vaiku bus visokiu, bet pazymius/vertinimus rasys mokytojai. Jei nerasit bendros kabos bus ir ivertinimai prastesni... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 10 18, 17:28)
as atlikinejau. (naugarduko g, Daukantine) rinkis kad butu patogu vazinet/ar pestute nuo namu.  Ir vilniui kiek zinau (bent pas mus buvo) reikedavo tam tikra kompanija norinciu surinkt i viena mokykla, po viena nelabai paleido. Vaiku bus visokiu, bet pazymius/vertinimus rasys mokytojai.  Jei nerasit bendros kabos bus ir ivertinimai prastesni... blush2.gif

na mes galim ir po vieną atlikinėt, tik įdomu ar visose mokyklose priima. niekur nerandu tokios informacijos..
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 18, 18:42)
na mes galim ir po vieną atlikinėt, tik įdomu ar visose mokyklose priima. niekur nerandu tokios informacijos..

o kokiam tu fakultete? Mes issirinkdavom norima, ir reikdavo suderinti ir su pacia mokykla ir su praktikos koordinatorium.
Priemimui tereikia kad buti mokytojas su atitinkama kvalifikaciaja. (Nors as ir gavau zalia.. )
Atsakyti
Labas merginos, gal kas pas R.Sadziu mokosi? Reik man truputi pagalbos atliekant namu darbus, gal cia rasiu kas pagelbet gali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2010 10 18, 21:57)
o kokiam tu fakultete? Mes issirinkdavom norima, ir reikdavo suderinti ir su pacia mokykla ir su praktikos koordinatorium.
Priemimui  tereikia kad buti mokytojas su atitinkama kvalifikaciaja. (Nors as ir gavau zalia.. )

Lituanistikos. Tai taip išeina, kad priima praktiškai visos mokyklos? Mums irgi reikia tartis su mokykla, tai galvoju jei reikės eiti į visas išeilės, kol rasiu kur priima, pražilsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 18, 14:30)

Aš atlikinėjau Vilniaus Ryto vidurinėje. Daugiau neičiau schmoll.gif bandysiu eiti į savo buvusią mokyklą šiais metais - Vilniaus Karoliniškių gimnaziją.. Arba į Vilniaus Versmės vidurinę, lyg taip vadinasi, lazdynuose rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 19, 20:20)
Lituanistikos. Tai taip išeina, kad priima praktiškai visos mokyklos? Mums irgi reikia tartis su mokykla, tai galvoju jei reikės eiti į visas išeilės, kol rasiu kur priima, pražilsiu biggrin.gif

O ką jums patiems reikia eiti tartis? mes patys rašėme sąraše į kokią norime ir skambino iš universiteto ir tarėsi. negi pasikeitė tvarka?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 19, 20:31)
Aš atlikinėjau Vilniaus Ryto vidurinėje. Daugiau neičiau  schmoll.gif  bandysiu eiti į savo buvusią mokyklą šiais metais - Vilniaus Karoliniškių gimnaziją.. Arba į Vilniaus Versmės vidurinę, lyg taip vadinasi, lazdynuose  rolleyes.gif
Papildyta:
O ką jums patiems reikia eiti tartis? mes patys rašėme sąraše į kokią norime ir skambino iš universiteto ir tarėsi. negi pasikeitė tvarka?
smile.gif

Mes rašytis į kokią norim galim tada, kai žinom, kad mus ten priims. Kitaip tariant, susitari su mokykla, tada univeras parašo mokyklai ir tada jau galėsi atlikinėt.. Arba reikia laukt, kai paskelbs mokyklas, kuriose liko vietų ir tada jau kur tilpsi, ten.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 19, 20:44)
Mes rašytis į kokią norim galim tada, kai žinom, kad mus ten priims. Kitaip tariant, susitari su mokykla, tada univeras parašo mokyklai ir tada jau galėsi atlikinėt.. Arba reikia laukt, kai paskelbs mokyklas, kuriose liko vietų ir tada jau kur tilpsi, ten..  lotuliukas.gif

Tai kažkaip įdomiai.. Nes sakau, kai mes ėjom praeitais metais, rašėm mokyklas, kokias norėjom, tada skambinosi, jei kažko nepaėmė į norimą, rinkosi iš to, kad liko smile.gif o tu III kurse?
Šiaip aš tavo vietoj labai galvos nesukčiau, rinkčiausi mokyklą patogioje vietoje, šalia namų ar darbo, na, kad nereiktų į kitą miesto galą lakstyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 spalio 2010 - 19:54
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 19, 20:53)
Tai kažkaip įdomiai.. Nes sakau, kai mes ėjom praeitais metais, rašėm mokyklas, kokias norėjom, tada skambinosi, jei kažko nepaėmė į norimą, rinkosi iš to, kad liko smile.gif o tu III kurse?
Šiaip aš tavo vietoj labai galvos nesukčiau, rinkčiausi mokyklą patogioje vietoje, šalia namų ar darbo, na, kad nereiktų į kitą miesto galą lakstyti  smile.gif

Taip, III smile.gif Na prie pat mano namų yra mokykla, bet ji aštuonmetė, tipo pagrindinė, kaži, ar į tokias galima?
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 19, 21:31)
Taip, III smile.gif Na prie pat mano namų yra mokykla, bet ji aštuonmetė, tipo pagrindinė, kaži, ar į tokias galima?

Hm, nežinau.. Nes jums reikia iki 10 klasių mokinių, tai matyt netiks g.gif
Atsakyti