Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

sveikos, studentės 4u.gif
gal kuri turite sociologijos istorijos konspektus?
skaitinėju knygas, sunkiai gaunasi apibendrinti viską trumpai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 10 11, 12:55)
sveikos, studentės  4u.gif
gal kuri turite sociologijos istorijos konspektus?
skaitinėju knygas, sunkiai gaunasi apibendrinti viską trumpai  doh.gif

ir gal šiame forume yra istorikių ax.gif 4u.gif

reikalingos datos mokslo ir technikos atradimų Lietuvoje. Nuo pirmųjų metų po Kristaus iki šiandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 10 11, 12:13)
paprasta išeitis, mes rašėme praėjusią savaitę rašeėme lotynų bei kalbotyrą, šią reiks atsiskaityti fonetikai J. Marcinkevičiaus eilėraštį "Poilsį", vargas su ta fonetika, kitą savaitę iš priebalsių rašysim, nežinau, teorijos žiūrėjau daug, o dar kirčiavimo nemoku. Vakar mokiausi kirčiavimą, tai kažkaip vis jo neįkertu, kada kairinis, kada dešininis:)
Latvių kalba trečiame kurse bus?

Lotynų kiek pamenu, rašydavome kiekvieną paskaitą po kelis žmones vis smile.gif
Eilėraštį įrašinėsit? Fonetika man irgi vargas, aš ten nieko nesuprantu iki dabar. Kaip ir kirčiavimo, niekaip neišmokau.
Latvių kalba bent mums IV kurse, bet jūsų kita programa, tai gal ir III bus smile.gif
Atsakyti
aš tai nemoku to kirčiavimo ir grynai mano klaidos būna, nežinau, kaip reikia išmokti, nes kitą savaitę iš priebalsių rašom, o mes net nesimokėm nieko, išskyrus teoriją per bendrą paskaitąsmile.gif
Taip, eilėraštį įrašinėsim, reiks pasimokyti tarimo, žiūrėk, fonetikos egzaminas sunkus yra?
Keitėsi ta programa, gal jau bus trečiam:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylksis: 12 spalio 2010 - 22:46
QUOTE(ylksis @ 2010 10 12, 23:38)
aš tai nemoku to kirčiavimo ir grynai mano klaidos būna, nežinau, kaip reikia išmokti, nes kitą savaitę iš priebalsių rašom, o mes net nesimokėm nieko, išskyrus teoriją per bendrą paskaitąsmile.gif
Taip, eilėraštį įrašinėsim, reiks pasimokyti tarimo, žiūrėk, fonetikos egzaminas sunkus būna?
Keitėsi ta programa, gal jau bus trečiam:)

O tu fonetiką pas Mauricaitę? Man ten sunku, bet aš per egzaminą viską nusirašiau. blush2.gif
Atsakyti
taip, pas Mauricaitę. Ir išduok paslaptį, kaip nusirašei per egzaminą?
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 10 12, 23:47)
taip, pas Mauricaitę. Ir išduok paslaptį, kaip nusirašei per egzaminą?

Tai kokia čia paslaptis, turėjau špargalkes kišenėj ir sėkmingai išsitraukiau. Vistiek egzaminas teorinis.. Tai bus ten kokių 30 klausimų, eidama į egzaminą pasidarai visą medžiagą pagal klausimus ir viskas.. O praktinės kai būdavo užduotys per paskaitas, į kurias lyg atsižvelgė irgi per egzminą, tai nelabai man sekėsi. Bendrą pažymį ištempiau 7. O jei turi telefoną, kuris "skaito" wordą, persikeli iš kompo info ir viskas.. Čia mano geriausias atradimas praėjusiais metais buvo
Atsakyti
o tai tuos egzaminus reiks žodžiu atsakyti?Ir kaip tu tas špargalkes išsitrauksi tuomet?
Atsakyti
Sveikutes, mergytes!

Esu VPU socialines pedagogikos 5 k. neak. studente. Ir beabejo jau siemet laukia tie beprotiski BE, gal kas jau esat baigusios ir galetumet pasidalinti info???

Gal kitoms busiu kazkuo naudinga, kreipkites smile.gif Lauksiu ats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2010 10 13, 00:04)
o tai tuos egzaminus reiks žodžiu atsakyti?Ir kaip tu tas špargalkes išsitrauksi tuomet?

Ne žodžiu, raštu. Nu paprasai išsitrauki, kaip čia man tave mokyt. pasidedi į kokią kišenę ir išsitrauki, visada juk šalia tavęs nestovi ir nežiūri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 19:49)
Ne žodžiu, raštu. Nu paprasai išsitrauki, kaip čia man tave mokyt. pasidedi į kokią kišenę ir išsitrauki, visada juk šalia tavęs nestovi ir nežiūri wink.gif

Pas Mauricaitę, bent man, tai labai lengva buvo nusirašyt. Ypač dar kai jai patikau, tai turbūt net neįtarė, kad aš čia taip akivaizdžiai viska rašau iš tel lotuliukas.gif na pliusas buvo, kad rašėm a7 auditorijoj, tai kol nuo vieno galo iki kito ateina, parašyt vieni juokai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 15, 00:11)
Pas Mauricaitę, bent man, tai labai lengva buvo nusirašyt. Ypač dar kai jai patikau, tai turbūt net neįtarė, kad aš čia taip akivaizdžiai viska rašau iš tel  lotuliukas.gif na pliusas buvo, kad rašėm a7 auditorijoj, tai kol nuo vieno galo iki kito ateina, parašyt vieni juokai  mirksiukas.gif

Tai va, pas ją tikrai nesunku. Aš ir mažoje sugebėjau ir fonetiką, ir akcentologiją rašytis..
Atsakyti