sveikos, studentės
gal kuri turite sociologijos istorijos konspektus?
skaitinėju knygas, sunkiai gaunasi apibendrinti viską trumpai
QUOTE(Zylute1 @ 2010 10 11, 12:55)
sveikos, studentės
ir gal šiame forume yra istorikių
reikalingos datos mokslo ir technikos atradimų Lietuvoje. Nuo pirmųjų metų po Kristaus iki šiandien
QUOTE(ylksis @ 2010 10 11, 12:13)
paprasta išeitis, mes rašėme praėjusią savaitę rašeėme lotynų bei kalbotyrą, šią reiks atsiskaityti fonetikai J. Marcinkevičiaus eilėraštį "Poilsį", vargas su ta fonetika, kitą savaitę iš priebalsių rašysim, nežinau, teorijos žiūrėjau daug, o dar kirčiavimo nemoku. Vakar mokiausi kirčiavimą, tai kažkaip vis jo neįkertu, kada kairinis, kada dešininis:)
Latvių kalba trečiame kurse bus?
Latvių kalba trečiame kurse bus?
Lotynų kiek pamenu, rašydavome kiekvieną paskaitą po kelis žmones vis
Eilėraštį įrašinėsit? Fonetika man irgi vargas, aš ten nieko nesuprantu iki dabar. Kaip ir kirčiavimo, niekaip neišmokau.
Latvių kalba bent mums IV kurse, bet jūsų kita programa, tai gal ir III bus
aš tai nemoku to kirčiavimo ir grynai mano klaidos būna, nežinau, kaip reikia išmokti, nes kitą savaitę iš priebalsių rašom, o mes net nesimokėm nieko, išskyrus teoriją per bendrą paskaitą
Taip, eilėraštį įrašinėsim, reiks pasimokyti tarimo, žiūrėk, fonetikos egzaminas sunkus yra?
Keitėsi ta programa, gal jau bus trečiam:)
Taip, eilėraštį įrašinėsim, reiks pasimokyti tarimo, žiūrėk, fonetikos egzaminas sunkus yra?
QUOTE(ylksis @ 2010 10 12, 23:38)
aš tai nemoku to kirčiavimo ir grynai mano klaidos būna, nežinau, kaip reikia išmokti, nes kitą savaitę iš priebalsių rašom, o mes net nesimokėm nieko, išskyrus teoriją per bendrą paskaitą
Taip, eilėraštį įrašinėsim, reiks pasimokyti tarimo, žiūrėk, fonetikos egzaminas sunkus būna?
Taip, eilėraštį įrašinėsim, reiks pasimokyti tarimo, žiūrėk, fonetikos egzaminas sunkus būna?
O tu fonetiką pas Mauricaitę? Man ten sunku, bet aš per egzaminą viską nusirašiau.
QUOTE(ylksis @ 2010 10 12, 23:47)
taip, pas Mauricaitę. Ir išduok paslaptį, kaip nusirašei per egzaminą?
Tai kokia čia paslaptis, turėjau špargalkes kišenėj ir sėkmingai išsitraukiau. Vistiek egzaminas teorinis.. Tai bus ten kokių 30 klausimų, eidama į egzaminą pasidarai visą medžiagą pagal klausimus ir viskas.. O praktinės kai būdavo užduotys per paskaitas, į kurias lyg atsižvelgė irgi per egzminą, tai nelabai man sekėsi. Bendrą pažymį ištempiau 7. O jei turi telefoną, kuris "skaito" wordą, persikeli iš kompo info ir viskas.. Čia mano geriausias atradimas praėjusiais metais buvo
QUOTE(ylksis @ 2010 10 13, 00:04)
o tai tuos egzaminus reiks žodžiu atsakyti?Ir kaip tu tas špargalkes išsitrauksi tuomet?
Ne žodžiu, raštu. Nu paprasai išsitrauki, kaip čia man tave mokyt. pasidedi į kokią kišenę ir išsitrauki, visada juk šalia tavęs nestovi ir nežiūri
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 13, 19:49)
Ne žodžiu, raštu. Nu paprasai išsitrauki, kaip čia man tave mokyt. pasidedi į kokią kišenę ir išsitrauki, visada juk šalia tavęs nestovi ir nežiūri
Pas Mauricaitę, bent man, tai labai lengva buvo nusirašyt. Ypač dar kai jai patikau, tai turbūt net neįtarė, kad aš čia taip akivaizdžiai viska rašau iš tel na pliusas buvo, kad rašėm a7 auditorijoj, tai kol nuo vieno galo iki kito ateina, parašyt vieni juokai
QUOTE(lakas*plaukams @ 2010 10 15, 00:11)
Pas Mauricaitę, bent man, tai labai lengva buvo nusirašyt. Ypač dar kai jai patikau, tai turbūt net neįtarė, kad aš čia taip akivaizdžiai viska rašau iš tel na pliusas buvo, kad rašėm a7 auditorijoj, tai kol nuo vieno galo iki kito ateina, parašyt vieni juokai
Tai va, pas ją tikrai nesunku. Aš ir mažoje sugebėjau ir fonetiką, ir akcentologiją rašytis..