Gal kam teko susidurti su prof. Baltrunu? arteja koliokumas, kazi verta darytis kokia spargale....
Kai stojau i VPU daug zmoniu sake, oj kaip gerai, ten lengva labai, atostogos "la fa" zodziu ir t.t bet turbut jie patys nepapuole i VPU savo kailiu. Dar tik rugsejis, o as vos sukuosi Darbu pilna priduota iki lapkricio vidurio. I savaite 2-3 atsiskaitymai. Dar Baltrunas padare koliokuma spalio viduri, as kaip tik busiu isskridusi ir kai grisiu ant rytojaus jau koliokumas Geriau gal net neit, gaut skola ir perlaikyt? Kokia sistema man dar neaisku su perlaikymais?
Beje,as pirmakurse, GMF studijuoju geografija
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 10 01, 23:26)
Gal kam teko susidurti su prof. Baltrunu? arteja koliokumas, kazi verta darytis kokia spargale....
Kai stojau i VPU daug zmoniu sake, oj kaip gerai, ten lengva labai, atostogos "la fa" zodziu ir t.t bet turbut jie patys nepapuole i VPU savo kailiu. Dar tik rugsejis, o as vos sukuosi Darbu pilna priduota iki lapkricio vidurio. I savaite 2-3 atsiskaitymai. Dar Baltrunas padare koliokuma spalio viduri, as kaip tik busiu isskridusi ir kai grisiu ant rytojaus jau koliokumas Geriau gal net neit, gaut skola ir perlaikyt? Kokia sistema man dar neaisku su perlaikymais?
matyt tikrai nesimoke kalbejo. Vpu tikrai nera lengva. Jei neturi pazymos kodel nejai, geriau eiti, bent jau klausimus zinosi kokio tipo duoda. Na, nebet grupiokes smulkiai perpasakotu. Koli gali leisti perrasyt, gali neleisti. Jei neleidzia, tai netgi 1balas geriau nei 0 ...
Su Baltrunu nesu suidurusi, tai konkreciu atveju nelabai patarsiu
QUOTE(Vilmuutee @ 2010 10 01, 22:26)
nesijaudink, jei neišlaikysi, perlaikyti leis...
Sveikos, jei kam reikia pagalbos dirbant su SPSS programa, kreipkites
QUOTE(ylksis @ 2010 10 08, 13:53)
Sveikos, gal kas turi iš vuresnių LF studentų, kalbotyros paskaitai reikalingus du kalbų žemėlapius?
Kaip gaila, pardavus nors nelabai man jie buvo reikalingi, neišmokau aš tada rodyti tų kalbų, nėjau, bet galiausiai vistiek 10 turėjau kalbos kultūros kas dėsto? Kavaliauskas?
QUOTE(ylksis @ 2010 10 10, 16:17)
gaila, ne jis dėsto, o kažkokia pasikėlusi dėstytoja Jurga, ji lyg tais sugrįžusi po dekretinių atostogų.
Ir išduok paslaptį, jei nemokėjai kalbų, kaip sugebėjai turėti dešimt?
Dar gal galite papasakoti, kaip mokotės namie? Ar kiekvieną dieną dieną? Ar tik prieš kolius ir egzaminus?
Ir išduok paslaptį, jei nemokėjai kalbų, kaip sugebėjai turėti dešimt?
Dar gal galite papasakoti, kaip mokotės namie? Ar kiekvieną dieną dieną? Ar tik prieš kolius ir egzaminus?
Hm, nežinau tokios.. Gal kokia iš tų asistenčių, nes buvo mums kažkokia vieną kartą pavaduojanti..
Paslaptis paprasta nėjau į tą paskaitą, kai reikėjo atsakinėti žemėlapius. Kai buvo atsiskaitymas iš kalbų, kokiai grupei priklauso, gavau 9 lyg. O kai buvo kiti du teoriniai atsiskaitymai, gavau 10 ir nereikėjo laikyti egzamino, pasirašė iš karto.
Dėl mokymosi namie, tai mokausi tada, kai kažkas užduota, kai konkrečios užduotys būna. O šiaip kas sėdėčiau ir dėl savęs kažką, tai ne bet ir su tom užduotim būna sugudrauju ir ne visada pasidarau laiku
Pagrindiniai mokymaisi vistiek būna prieš kolius ir egzaminus..
Jums dar neprasidėjo atsiskaitymai? Mums kitą savaitę du ir dar du latviškus eilėraščius mintinai išmokti
paprasta išeitis, mes rašėme praėjusią savaitę rašeėme lotynų bei kalbotyrą, šią reiks atsiskaityti fonetikai J. Marcinkevičiaus eilėraštį "Poilsį", vargas su ta fonetika, kitą savaitę iš priebalsių rašysim, nežinau, teorijos žiūrėjau daug, o dar kirčiavimo nemoku. Vakar mokiausi kirčiavimą, tai kažkaip vis jo neįkertu, kada kairinis, kada dešininis:)
Latvių kalba trečiame kurse bus?
Latvių kalba trečiame kurse bus?