QUOTE(Ishprotej @ 2010 09 21, 22:33)
Gal kas nors išsiaiškinot kaip su rugsėjo mėnesio nuolaida plc? Kad jei užsiregistruoji iki rugsėjo 30 d., programos mokestis tik 245 $. Tai ar visą sumą iki rugsėjo galo reikia sumokėt ar tik pradinį įnašą, t.y. 100lt? 

Sveika, kopinu laiskuti,gauta is plc:
kaip suprantu Jus teiraujatės dėl programos Work Travel USA.
Pirmas programos mokestis - 100 LTL. Likusią programos mokesčio dalį mokate, kai gaunate darbo pasiūlymą iš JAV darbdavio. Tuomet mokamas ir SEVIS mokestis- 35 USD. Dažniausiai studentai gauna pasiūlymus ir moka už programą vasario-balandžio mėn.
Maždaug po mėnesio po darbo susiradimo mokamas konsulinis mokestis JAV ambasadai.
Kai gaunate vizą, perkami bilietai.
Šiuo metu taikoma akcija programos mokesčiui:
http://www.lwc.lt/re...superakcija.htm
Dėl kredito siūlome kreiptis į AKU.
www.aku.lt
QUOTE(Loriuke @ 2010 09 19, 23:34)
Sveiki,
Aš ir labai norėčiau ateinančią vasarą išvykti padirbėti į JAV, todėl būtų šaunu, kad jau patyrę dalyviai pasidalintų savo patirtimi ir įvairiais niuansais
Beje, per kurią agentūrą planuojat važiuojat: pasaulio lietuvių centrą ar ziptravel? Rugsėjo mėnesį registruojantis plc siūlo labai palankią kainą, tai manau nieko nelaukti ir apsilankyti pas juos
Jūs planuojat keliauti vieni ar su draugu (ais)? Aš tai planuoju viena, tai gal kažkiek nedrąsu bus, bet kaip nors
Šią vasarą taip pat viena važiavau dirbti, tik tiek, kad ne taip toli, Europoje 
Aš ir labai norėčiau ateinančią vasarą išvykti padirbėti į JAV, todėl būtų šaunu, kad jau patyrę dalyviai pasidalintų savo patirtimi ir įvairiais niuansais

Beje, per kurią agentūrą planuojat važiuojat: pasaulio lietuvių centrą ar ziptravel? Rugsėjo mėnesį registruojantis plc siūlo labai palankią kainą, tai manau nieko nelaukti ir apsilankyti pas juos

Jūs planuojat keliauti vieni ar su draugu (ais)? Aš tai planuoju viena, tai gal kažkiek nedrąsu bus, bet kaip nors

Labas, man teko važiuoti ir per plc ir per Zip'ą, nėra tarp jų didelio skirtumo, plc maziau draugiški darbuotojai buvo, bet duoda jų pačių sukurtą supernaudingą knygelę ir jų draudimas yra amerikoj, o zipo - danijoj, tad jei kokios problemos reiketu i ta danija ir skambint...
Ir nebijok, as pirma vasara irgi viena vaziavau, ir viskas ne taip buvo kaip tikejaus bet neprazuvau, tokia labai gera patirtis asmenine

O kazkiek patarimu galit rasti musu bloge.

QUOTE(Ishprotej @ 2010 09 22, 11:44)
Jau susiplanavau, lėksiu penktadienį į plc užsiregistruot...
Belieka tikėtis, kad paskiau nekils nesklandumų su egzų atsikėlimais, bo dėstytojų būna ojoj kokių... 

Joo, destytoju tai buna ojojoj.. ir dar jei darba pavyktu susirasti anksciau, net nezinotum kada gali isskristi :/
laba diena,
aš irgi šia savaitę aplankysiu plc, reikia griebti jautį už ragų, nes abejonės taip ir nesibaigs kol nebus padėta nors ir 100lt ant kortos
kiek pamenu ten minėjo, jog pats plc suteiks kažkokių darbdavių kontaktų. Kaip manot ar realu per juos susirasti kažkokį darbą? kas bus kai visi forumiečiai pradės spam'inti emplojeriams ??
apskritai tai man čia vis dar šiokia tokia avantiūra, bet norisi norisi į tuos štatus nors tu ką...
aš irgi šia savaitę aplankysiu plc, reikia griebti jautį už ragų, nes abejonės taip ir nesibaigs kol nebus padėta nors ir 100lt ant kortos

kiek pamenu ten minėjo, jog pats plc suteiks kažkokių darbdavių kontaktų. Kaip manot ar realu per juos susirasti kažkokį darbą? kas bus kai visi forumiečiai pradės spam'inti emplojeriams ??

apskritai tai man čia vis dar šiokia tokia avantiūra, bet norisi norisi į tuos štatus nors tu ką...
QUOTE(alpinestars13 @ 2010 09 22, 20:18)
laba diena,

Na, dėl tų duomenų bazių tai girdėjau nemažai nusiskundimų, kad tie jų adresai yra ~2005 m. senumo ir daugelis kontaktų nebegalioja. Kas žino, gal atnaujino jau..

QUOTE(alpinestars13 @ 2010 09 22, 21:18)
laba diena,

Realu. Bet

sveiki
as taip pat 2011-uju vasara planuoju keliauti i USA. Noreciau uzduoti kelis klausimus tiems,kurie jau pabuvojo ten ir turi patirties
tai kaip suprantu ,reikia labai gerai moketi anglu kalba ar galima vaziuoti tik siaip sau ivertinus savo zinias?
Ar yra dirbusiu kazino? kas ten per darbas? kokias pareigas uzemet? Slavejos,padavejos ar dar kieno?
labai laukiu jusu atsakymu.

Ar yra dirbusiu kazino? kas ten per darbas? kokias pareigas uzemet? Slavejos,padavejos ar dar kieno?