Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 3

QUOTE(Laurut @ 2010 09 07, 20:44)
o as kaip tik geresnius atsiliepimus apie ziptravel girdejau. Siuo metu esu usa, isvaziavau per plc, bet jiem turiu kruva nusiskundimu (organizavimas, info sklaida ir t.t.). kitais metais tikrai vaziuosiu su ziptravel.

Kokie tie geri atsiliepimai apie Ziptravel? Nes aš bandžiau gūglint, visiškai nieko neradau... g.gif (arba galbūt nemoku biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2010 09 14, 14:47)
Isvaziuojant vienam yra vienas didelis pliusas, kad netenka tarpusavyje kalbetis lietuviskai ir taip lavini savo anglu kalba  thumbup.gif

Na, kad kalbą esi priverstas tobulint tai faktas, bet kokią kalbą tai čia dar klausimas lotuliukas.gif Daug žmonių buvo priversti laužyt liežuvį ir kalbėt angliškai, nes aš nei ispanų (jau šiek tiek suprantu), nei rusų (jau suprantu puikiai, tik dar kalbėt nepradėjau) kalbų nemoku, o su amerikiečiais bendraut teko labai mažai.
Atsakyti
Sveiki ir sveikos WT USA dalyviai wink.gif
Tikiuos greit prisijungt prie vykstančių i JAV padirbėt su lwc padėjimu. Tai va klausimas, gal kas esat ėmęs paskolą būtent šitam reikalui iš AKADEMINĖS KREDITO UNIJOS? Kaip sekės bendradarbiaut? Jei ne paslaptis, kokią sumą pasiėmėt ir ar pavyko laiku atiduot?
Ir šeip, iš kitų taip pat būtų įdomu sužinot, kas finansavo. Tėvai, seneliai, dėdės, tetos.? Patys gal užsidirbot viskam? Paskolos ar kažkas tokio?
Malonu būtų sužinot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Eridė*: 15 rugsėjo 2010 - 13:29
QUOTE(Wasara @ 2010 09 15, 01:38)
Na, kad kalbą esi priverstas tobulint tai faktas, bet kokią kalbą tai čia dar klausimas lotuliukas.gif Daug žmonių buvo priversti laužyt liežuvį ir kalbėt angliškai, nes aš nei ispanų (jau šiek tiek suprantu), nei rusų (jau suprantu puikiai, tik dar kalbėt nepradėjau) kalbų nemoku, o su amerikiečiais bendraut teko labai mažai.

Vis geriau negu nieko. As pats su amerikieciais forume daug bendrauju, man american english jau labiau iprasta negu britu. Tiesa, neaisku ar paciam neteks liezuvio lauzyt nuvaziavus, nes akis i aki kalbet nedaznai tenka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonderberg: 15 rugsėjo 2010 - 20:25
Laba diena smile.gif

Planuoju 2011 vasara vykti i USA.. Taigi, kas jau dalyvavote Work & Travel USA programoj, gal galite duoti kokiu darbdaviu kontaktu kur patys dirbote ar siaip kokiu jei zinote?

Aciu smile.gif
Atsakyti
O gal galite duoti kokius zinot darbdaviu kontaktus ar kur patys dirbote pvz? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinnnai @ 2010 09 16, 17:20)
Laba diena smile.gif

Planuoju 2011 vasara vykti i USA.. Taigi, kas jau dalyvavote Work & Travel USA programoj, gal galite duoti kokiu darbdaviu kontaktu kur patys dirbote ar siaip kokiu jei zinote?

Aciu  smile.gif

Labas!!
man vis neiseina is galvos mintis smile.gif ar jau uzsiregistravai i programa?
Man paaiskejo,kad tevai neduos pinigu,nes uz moksla mokes doh.gif tai gal kokia valstybes remiama paskola studentams pasiimti..Juk anksciau laiko galima grazinti paskola...na,abejoniu sukele..
Atsakyti
As dar neuzsiregistravau, bet reigstruosiuos butinai smile.gif Tai dabar noriu, kad kas parasytu kokiu darbdaviu kontaktu smile.gif O tu jau esi buvusi?
Atsakyti
Sveiki,
Aš ir labai norėčiau ateinančią vasarą išvykti padirbėti į JAV, todėl būtų šaunu, kad jau patyrę dalyviai pasidalintų savo patirtimi ir įvairiais niuansais 4u.gif
Beje, per kurią agentūrą planuojat važiuojat: pasaulio lietuvių centrą ar ziptravel? Rugsėjo mėnesį registruojantis plc siūlo labai palankią kainą, tai manau nieko nelaukti ir apsilankyti pas juos smile.gif
Jūs planuojat keliauti vieni ar su draugu (ais)? Aš tai planuoju viena, tai gal kažkiek nedrąsu bus, bet kaip nors biggrin.gif Šią vasarą taip pat viena važiavau dirbti, tik tiek, kad ne taip toli, Europoje smile.gif
Atsakyti
As planuoju vaziuot per plc, ten man jau viskas zinoma,pasitikiu plc biggrin.gif

Vykti ketinu su drauge, taciau nezinau dar, gali buti kad ir viena liksiu biggrin.gif Bet kokiu atveju varysiu vistiek smile.gif
Atsakyti
Kaip reikalai VGTU su praktikos atsikėlimu? Yra parašyta, kad praktikos laiko keisti negalima (tipo vasarą vyksta), bet vistiek visi dalyvauja W&T ir kažkaip viską susitvarko. Gal kas yra susidurę?
Atsakyti
Pasiskaityk 3 temas apie WT USA ir tikrai daug suzinosit smile.gif Siaip dabar PLC ir ZipTravel kiek maciau vienodas kainas siulo, reikia skubet uzsiregistruot rugseji cool.gif
Atsakyti