Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 3

QUOTE(mercy1 @ 2010 06 07, 12:01)
Oo, sveikinu pasiekus vietą!

O  šiaip kaip su tais adapteriais? kokio reik ir ar galima tokį nusipirkt Lietuvoj?

klausykirt cia pas mane atvare viena pana ir sako kad kibo reikia skambint i lt ir uzsiregistruot kur gyvena ir dirba? ar cia rimtai to reikia? as tai senais laikais nieko neturejau daryt..
Atsakyti
Standartiniai pakrovejai 100-240 V ir visi jie turi veikti. O adaptoriu geriausiai pirkti Lietuvoje, nes cia jie zymiai brangesni. Jei sroves neatitinka reik sroves keitiklio, didelis prietaisas ir kainuoja daug. Mes tai sian persikelem i nauja nama, milziniskas namas su visais imanomais patogumais, kiekvienam po kambari ir terasa su puikiu vaizdu ir viskas for free. Man tai cia visiskos atostogos ir dar pinigus gerus moka. Nieko nereik niekur skambint, reik iceo saite uzsiregint ir laukt confirmation letter.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parabellum: 08 birželio 2010 - 03:23
QUOTE(Parabellum @ 2010 06 08, 04:22)
Standartiniai pakrovejai 100-240 V ir visi jie turi veikti. O adaptoriu geriausiai pirkti Lietuvoje, nes cia jie zymiai brangesni. Jei sroves neatitinka reik sroves keitiklio, didelis prietaisas ir kainuoja daug. Mes tai sian persikelem i nauja nama, milziniskas namas su visais imanomais patogumais, kiekvienam po kambari ir terasa su puikiu vaizdu ir viskas for free. Man tai cia visiskos atostogos ir dar pinigus gerus moka. Nieko nereik niekur skambint, reik iceo saite uzsiregint ir laukt confirmation letter.

Pas mane 100-240, bet neveikia su adapteriu, tai ieskosiu naujo kompo, nes taip ar taip zadejau pirkt, o ir siaip neisivaizduoju ka reiketu daryt su tuo pakroveju.
Papildyta:
QUOTE(mercy1 @ 2010 06 07, 20:01)
Oo, sveikinu pasiekus vietą!

O  šiaip kaip su tais adapteriais? kokio reik ir ar galima tokį nusipirkt Lietuvoj?

Gali nusipirkt Lietuvoj, bet man neveikia absoliuciai joks.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 06 07, 20:22)

aisku dekui uz info, ji jau uzsiregistravo tame site. del converteriu tai jo brangoki jie, radio shack radom tai 32 $, teks pirkti nes jos telefonas lietuviskas, nupirko kortele is T-mobile, paeme 50$ unlimited plana. parasykit kas telefonu, jei norit i asmenine zinute susiskambintumem paplepetumem. mano tel 646 299 3327
Atsakyti
kokia patartumet telefono kortele nusipirkti atvykus i JAV? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavospuodelis @ 2010 06 08, 21:13)
kokia patartumet telefono kortele nusipirkti atvykus i JAV?  smile.gif

Mes studentu centre pirksim kazkokia uz 20$, kur sms, skambuciai tiek Amerikoj tiek i Lietuva 0,14$ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 06 09, 04:22)
Mes studentu centre pirksim kazkokia uz 20$, kur sms, skambuciai tiek Amerikoj tiek i Lietuva 0,14$ smile.gif

Tai kai isigysi parasyk, kas ten per stebuklas smile.gif P.S. sianakt isskredu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 06 10, 09:06)
Man ir taip buvo smile.gif

klausykit ar jum social security numerius greit dave, mes kiat diena atskridus nuejom padaryt tai sako muitine dar nepadavus duomenu, siandien laiska gavo kad musu jos application nerodo kad ji gali gaut ss#. sako gali uztrukti iki 10 savaiciu?!!! debilizmas
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 06 11, 04:19)
klausykit ar jum social security numerius greit dave, mes kiat diena atskridus nuejom padaryt tai sako muitine dar nepadavus duomenu, siandien laiska gavo kad musu jos application nerodo kad ji gali gaut ss#. sako gali uztrukti iki 10 savaiciu?!!! debilizmas

Mes dar ten net nebuvom biggrin.gif Bet sake, kad ilgai uztrunka, jum gi pofik ten tas popierius, svarbiausia, kad ss numeri turi ir viskas
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 06 10, 20:57)
Mes dar ten net nebuvom biggrin.gif Bet sake, kad ilgai uztrunka, jum gi pofik ten tas popierius, svarbiausia, kad ss numeri turi ir viskas

vat visa problema kad jai to numerio ir neduoda, ryt vaziuos ziures ka ofise pasakys, nes is kart sake kad ilgai kol migracine issifruos kas kur ir kodel, cia sakau dur domas, kai GC zmones tvarkosi idiotai migrecinej sugebe visus dokumentus pamest...
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2010 06 11, 06:05)
vat visa problema kad jai to numerio ir neduoda, ryt vaziuos ziures ka ofise pasakys, nes is kart sake kad ilgai kol migracine issifruos kas kur ir kodel, cia sakau dur domas, kai GC zmones tvarkosi idiotai migrecinej sugebe visus dokumentus pamest...

Normaliai... Mes ir ant dienu varysim, ziuresim ka mum pasakys, speju, kad eiles bus nezmoniskos
Atsakyti
Mes šiąnakt išskrendam! Tikiuos su persėdimais spėsime:)

Dar pamačiau, kad neturiu Sponsorship letter from ICEO, bet tikiuos PLC atsiųs:D

Atsakyti