Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 3

QUOTE(twixius @ 2010 06 02, 04:07)
man klausimas iskilo, ar kam nors is jusu teko versti gimimo liudijima ir tvirtinti pas notara? ar prireike to liudijimo jau ten amerikoj?

gimimo liudijimo prireikia tik kai tvarkaisi GC reikalus, o siaip tai jo nereikia.nesivezkit nereikalingu dokumentu, neduok dieve pavogtu...
Papildyta:
QUOTE(Parabellum @ 2010 06 02, 06:48)
O tai jokiu bedu nebuvo, kad 5 metus nelegale buvai? TAip lengvai ir dave GC? Nes reikalavimuose parasyta, kad jei esi pazeides migracijos istatymus tai rizikuoji GC negaut. Bet manau norint cia labai lengva susimest su kokia amerikiete, cia jos tokios horny, kad pacios kabinasi ant kaklo vos uzkalbinus  lotuliukas.gif

vienitele problema kad reikejo amerikietiskas teises nusipirkt, jko dabar jau niekur nepadarysi, o turint SS# dirbi kur nori ir niekam neidomu kas tu toks. as savo bizniuka turiu ir niekam nekilo net klausimas kol nepapasakojau! GC galima pradet tvarkytis man regis sulaukus 21, bet cia reiktu issiaiskinti.
Atsakyti
Na nzn tada kaip cia tau pasiseke, nes aiskiai parasyta, kad GC negauni jei esi pazeides migracijos istatymus. Tai taip iseina, kad jie ignoruoja savus istatymus. Na mano nuomone tai but nelegalu yra tolygu buti nieku, na bet smagu ,kad legalizavaisi. Man dabar net bloga pasidaro kai apie Lietuva pagalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 06 02, 20:27)
Na nzn tada kaip cia tau pasiseke, nes aiskiai parasyta, kad GC negauni jei esi pazeides migracijos istatymus. Tai taip iseina, kad jie ignoruoja savus istatymus. Na mano nuomone tai but nelegalu yra tolygu buti nieku, na bet smagu ,kad legalizavaisi. Man dabar net bloga pasidaro kai apie Lietuva pagalvoju.

o kodel bloga!?
Papildyta:
QUOTE(daivutyte @ 2010 06 02, 22:13)
o kodel bloga!?

kas tau sake kad pazeidus istatymus negalima gaut GC. viskas galima, susimoki uz dokumentu tarkyma ir jei reikia pagal viza dar bauda. problemos baigtos. nieko pamatysit kaip pasaulis sukasi pagal amerikiecius , pakeisut mastyma truputi:)))
Atsakyti
Na zinai, amerikieciai man tikrai nera autoritetas, kad tureciau keist mastyma, ne pirma ir ne paskutine mano lankoma salis biggrin.gif Apskritai gyvenant tokioje salyje manau labai svarbu yra islaikyti savo identiteta kaip cia daug kas daro ir tuo didziuotis, o ne susitapatint su tipiniais amerikonais ir tapt aviu bandos dalimi. Na , o Lietuva tai uztenka pagalvoti apie ora,kainas ir siaip pvz kokia yra kultura darbe, kur zmogu vien spaudzia, kad isspaust viska is jo. Ka jau bekalbet apie politika.
Atsakyti
gal turit kokiu pasiulymu ka pasiimti i lektuva kad neprailgtu taip laikas? na aisku visokiu zurnalu ir pan bet jie jauciu lbj greit persivers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ensueno @ 2010 06 04, 15:01)
gal turit kokiu pasiulymu ka pasiimti i lektuva kad neprailgtu taip laikas? na aisku visokiu zurnalu ir pan bet jie jauciu lbj greit persivers  ax.gif

As tai pasikrausiu telefona ir zaisiu zaidimus, nes yra pora tokiu kabliuojanciu smile.gif
Atsakyti
o galima lektuve buti isijungus kompiuteri ir pvz filma koki ziureti?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ensueno @ 2010 06 04, 07:55)
o galima lektuve buti isijungus kompiuteri ir pvz filma koki ziureti?? ax.gif

filmus lektuve ar taip ar taip rodo, pasirinkimas platus. as tai veveik visus perziuriu skrisdama.
Atsakyti
Geriausiai nemiegot nakti ir nuluzt po to lektuve, mes keturiese skridom ir taip susodino, kad visi atskirai sedejom tai daugiau nieko ir nebeliko.
Atsakyti
kad tas laiko skirtumas, man pvz visai nesijaute. bet cia gal del to, kad apie para trankemes oro uostuose, tai kai atvykom, jau ziauriai pavarge buvom,smigom, atsikelem ryte, kaip nauji zmones ir va viskas.. ir tas nemiegojimas cia vel salyginis dalykas. as pries tai nakti buvau miegojus, gal 2val, bet lektuve irgi tik pan pavyko nusnausti.
Atsakyti
Nu tai kelione prasidejo iskart su prikolais, jau Vilniuje negalejom patekt i lektuva, nes Talinas buvo nezudares skrydzio, velavo lektuvas, po to Amsterdame vel velavo, beje, galvojau, kad Amerikoj klausineja kokiu tikslu vyksti ten, bet klausinejo Amsterdame, kelione asmeniskai man buvo labai sunki, lektuve sedet nepatogu, tos kojos suspaustos o ir vietas gavom labai blogas, atvarem i NY, tai dar cia pralaukem apie 4h kol pagaliau teikesi mus nuvezt i musu miesta, gyvenam su keturiais rusais, labai nesmagu, galvojom, kad kaip tik bus paivairinimas, siaip pats butas labai butu labai super jei ne dviaukstes lovos ir sprandzinomis. Aj, didziausias tai prikolas su kompu, atsiveziau ji, nusipirkau adapteri, bet neveikia, nes pakrovejas 100 o ne 110 tu kv ar ko ten, tai ryt eisiu ieskot sau naujo kompo, nes taip ar taip planavau. Zmones draugiski, stebi mus nesuprasdami kokia mes cia pauksciu kalba snekam biggrin.gif Darbas kolkas irgi ne is geruju, nes sake, kad per savaite dirba tik po kokias 33h, tai varysim ieskot antro darbo kokio geresnio, nes kitaip tai cia bus pravalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keity`: 07 birželio 2010 - 09:12
QUOTE(keity` @ 2010 06 07, 10:07)
Nu tai kelione prasidejo iskart su prikolais, jau Vilniuje negalejom patekt i lektuva, nes Talinas buvo nezudares skrydzio, velavo lektuvas, po to Amsterdame vel velavo, beje, galvojau, kad Amerikoj klausineja kokiu tikslu vyksti ten, bet klausinejo Amsterdame, kelione asmeniskai man buvo labai sunki, lektuve sedet nepatogu, tos kojos suspaustos o ir vietas gavom labai blogas, atvarem i NY, tai dar cia pralaukem apie 4h kol pagaliau teikesi mus nuvezt i musu miesta, gyvenam su keturiais rusais, labai nesmagu, galvojom, kad kaip tik bus paivairinimas, siaip pats butas labai butu labai super jei ne dviaukstes lovos ir sprandzinomis. Aj, didziausias tai prikolas su kompu, atsiveziau ji, nusipirkau adapteri, bet neveikia, nes pakrovejas 100 o ne 110 tu kv ar ko ten, tai ryt eisiu ieskot sau naujo kompo, nes taip ar taip planavau. Zmones draugiski, stebi mus nesuprasdami kokia mes cia pauksciu kalba snekam biggrin.gif Darbas kolkas irgi ne is geruju, nes sake, kad per savaite dirba tik po kokias 33h, tai varysim ieskot antro darbo kokio geresnio, nes kitaip tai cia bus pravalas.

Oo, sveikinu pasiekus vietą!

O šiaip kaip su tais adapteriais? kokio reik ir ar galima tokį nusipirkt Lietuvoj?

Atsakyti