QUOTE(Parabellum @ 2010 05 30, 21:02)
Mes NJ, prie Avalono ir cape may court house. Tai nieko keisto su tuo shopinimusi, man jau senai geda pirkti Lietuvoj kazka, nes moket uz firmini ruba 300 % antkainius ar daugiau yra saves negerbimas, todel visada siunciu viska netu, bet cia outletai ir nereik moket uz persiuntimus, dabar jau supratau kas yra tikras outletas.
Pas mus pvz tommy hilfiger rubai su nesamoningais antkainiais kai cia juos net valkatos nesioja. Man tai cia skanus saldumynai, visokie muffinai, isivaizduoju kiek daug visko ten i juos prideta, ir sudetyje kitaip raso nei pas mus. Bet tai Lietuvoj turim same shit, tos pacios firmos visokie kraft, danone, nestle..
Mes tai viena diena darom koki gera maista, o kita diena varom i kokius makus, cia yra one dollar menu. SIan tai nuotyki turejom, neseniai grizom is mako, mes visad varom i ji su dviraciais ir paliekam prie mako, tai sian radom prie dviraciu prikabintus daug balionu
Va dar pastebejau, kad cia visi ruko zole, ir tevai ir vaikai vyresni.

dollar menu yra baisus negerumas, del to visi ji ir kemsa, kadangi man skrandis niekad netoleravo MC tai as i picas buvau ilindus, o paskui apsivalgai ir norisi normalaus maisto. nors jau 8 eri metai cia bet kazkaip lietuviska virtuve skaniausia:)))