Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 3

QUOTE(Marijukas @ 2010 05 25, 16:08)
mano tikslas amerikoj buvo priaugti ir nė velnio to nepasiekiau biggrin.gif šiaip net nežinau, nelabai eina taip manau, nebent fizinis darbas pakankamas bus, arba poto keliaujant viską sudeginsit. nieko valgykit visus greitmaisčius ir užsigerkite dietine kola , kaip kad amerikonai daro :DDD

na del maisto, tai as asmeniskai nedirbau prie maisto, maista daugiausiai pacios merginos mes gamindavomes, ir mazai ka pirkdavom ir juk vaiksciojau, nesedejau visa diena tai kokius 6 kg numeciau smile.gif, i lietuva gryzus po truputi vel priaugau smile.gif ir dar nuo dregno oro prie juros plaukai susigarbanojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2010 05 27, 22:31)
na del maisto, tai as asmeniskai nedirbau prie maisto, maista daugiausiai pacios merginos mes gamindavomes, ir mazai ka pirkdavom ir juk vaiksciojau, nesedejau visa diena tai kokius 6 kg numeciau smile.gif, i lietuva gryzus po truputi vel priaugau smile.gif ir dar nuo dregno oro prie juros plaukai susigarbanojo smile.gif

o Tavo plaukai linkę garbanotis nors kiek, ar čia visiškai prieš gamtą pradėjo eiti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonobe @ 2010 05 27, 23:32)
o Tavo plaukai linkę garbanotis nors kiek, ar čia visiškai prieš gamtą pradėjo eiti? biggrin.gif

Manau kad linke garbanotis..., bet anksciau visada tiesindavau kazkiek, o dabar irgi ziuriu kai dregnas oras vel pradeda garbanotis, bet ne tiek kiek Amerikoje smile.gif bet vistiek vel traukia mane vaziuoti i Amerika smile.gif

Del maisto, tai mano drauge Amerikoj dirbo prie maisto ir 10 kg priaugo.
Atsakyti
tai as taipogi nedirbau su maistu.. nu tik kartais is amerikieciu namu pavalgydavom biggrin.gif bet siaip valgem daug, negailejom, priaugau gal 2 kilus, keliones metu ju neliko .. smile.gif cia nuo zmogaus organizmo priklauso.. bendrakeleives priaugo normaliai.. smile.gif kas del plauku, nezinau nuo ko, nuo pakankamos dregmes, priemoniu ten vartotu, tai tik grizus kirpeja pareiske, kad plauku apimtis padidejo, pagerejo plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2010 05 27, 23:48)

Del maisto, tai mano drauge Amerikoj dirbo prie maisto ir 10 kg priaugo.

Kaip gerai kad bent pagrindinis mano darbas ne prie maisto biggrin.gif o kur papildoma rasiu ( jei rasiu) tai jau kitas klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 05 28, 00:19)
Kaip gerai kad bent pagrindinis mano darbas ne prie maisto biggrin.gif o kur papildoma rasiu ( jei rasiu) tai jau kitas klausimas smile.gif

Mano tai prie maisto, bet gerai, kad negalesiu valgyt ko noresiu, tik viena karta i diena, ir tai bandysiu is namu pasidarius nestis, nes man +10kg butu tragedija smile.gif
Atsakyti
7h skirtumas cia. smile.gif keistai cia su oru, diena buna 30 laipsniu, o jau kokia 18 sian varem tai salta, cia gal del Atlanto :S Isigudrinom vazinet dabar su golfo masinom taI jega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keity` @ 2010 05 28, 00:26)
Mano tai prie maisto, bet gerai, kad negalesiu valgyt ko noresiu, tik viena karta i diena, ir tai bandysiu is namu pasidarius nestis, nes man +10kg butu tragedija smile.gif

del maisto tai is vienos puses gerai, kad gali darbe pavalgyti nes taip pigiau iseina, o is kitos puses kad tas maistas i kuna eina smile.gif.
Man ir papildomi kilogramai nereikalingi, bet dabar pastebejau kai kur nors ivaziuoju i uzsieni ir kai buvau Amerikoj, tai svoris nukrenta, o kai gryztu i
Lietuva tai vel atauga, matyt negerai man cia smile.gif)))
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2010 05 28, 00:19)

ir ta drauge maista, kurio per diena nesunaudodavo, tai amerikieciai ismesdavo o kita diena naujai atvezta ruosdavo, tai jie ta maista namo nesdavosi ir taip prasimaitino smile.gif ziauru man taip smile.gif
Atsakyti
Klausykit, o check-in'a daryt reikia tik skrydziui is Vilniaus i Amsterdama ar dar ir is Amsterdamo i USA? Nes kiek ziurejau tai checkinantis reikia flight number irasyt.
Atsakyti
Vieno check in'o uzteks
Atsakyti
QUOTE(twixius @ 2010 05 27, 13:30)
kazin jei skrendu su airbaltic is vilniaus per kopenhaga i vasingtona, nuo kopenhagos su sas, lagaminai patys perses ar reiks pasiimt?;] visas skrydis kaip ir airbaltic skaitosi tik kad operuojamas sas nuo kopenhagos

biliete pasiziurek kaip ten parasyta... nes pvz kaip mano biliete, tai parasyt antram skrydziui "air baltic; operated by scandinavian airlines"... tai tokiu atveju lagaminai tikrai patys perses. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 05 29, 00:27)
Vieno check in'o uzteks

O tai reikia mum patiem daryt check in'a? Nes mes rasem plc, tai sake reikes pasiskambint tik is Amerikos kai skrisim atgal ir viskas.
Atsakyti