Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 3

QUOTE(RobertaRam @ 2010 03 28, 11:42)

RobertaRam, 28 Kov 2010 - 11:42, parašė:

RobertaRam, 28 Kov 2010 - 11:42, parašė:

I koki miesta New Jersey?

I koki miesta New Jersey?

http://www.bigtimber...ochure2006B.pdf va cia zemelapyje yra parodyta. IS esmes miske mes dirbsim ir gyvensim : DD
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 03 28, 12:12)

Parabellum, 28 Kov 2010 - 12:12, parašė:

Parabellum, 28 Kov 2010 - 12:12, parašė:

http://www.bigtimber...ochure2006B.pdf va cia zemelapyje yra parodyta. IS esmes miske mes dirbsim ir gyvensim : DD

Graziai atrodo smile.gif Mes tai Ocean City smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertaRam: 28 kovo 2010 - 13:43
Heh kaimynai busim smile.gif as su savo dviem grupiokais i Atlantic City keliaujam. Tai jus uz ~10myliu tik.
Atsakyti
Gal kas i CA vaziuojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RobertaRam @ 2010 03 28, 13:42)

RobertaRam, 28 Kov 2010 - 13:42, parašė:

RobertaRam, 28 Kov 2010 - 13:42, parašė:

Pernai buvau OC! Sekmes didziausios thumbup.gif . Siaip kas vaziuoja i Atlantic'a fainiau, visgi ten visi klubai tusai ir parduotuves 4u.gif . Bet OC zymiai saugiau mirksiukas.gif. O kur OC dirbsi jei nepalspatis?
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2010 03 29, 08:32)

swindle7, 29 Kov 2010 - 08:32, parašė:

swindle7, 29 Kov 2010 - 08:32, parašė:

Pernai buvau OC! Sekmes didziausios  thumbup.gif . Siaip kas vaziuoja i Atlantic'a fainiau, visgi ten visi klubai tusai ir parduotuves  4u.gif . Bet OC zymiai saugiau  mirksiukas.gif. O kur OC dirbsi jei nepalspatis?

Pernai buvau OC! Sekmes didziausios  thumbup.gif . Siaip kas vaziuoja i Atlantic'a fainiau, visgi ten visi klubai tusai ir parduotuves  4u.gif . Bet OC zymiai saugiau  mirksiukas.gif. O kur OC dirbsi jei nepalspatis?

Gillians wonderland pier smile.gif antrakcionu parke
Papildyta:
Na va nusipirkom bilietus su SAS is Palangos, persedimas Kopenhagoj ( skrisim canadair regional jet 900), o is Kopenhagos i NEWARK orouosta (Airbus airbus industrie a330-300) sumokejom po 1934
Atsakyti
Visai nebloga kaina. As nors ir uz labai labai gera kaina radau, bet kai pagalvoji, kiek persedimu bus.. i prieki skrisdama aplankysiu 5 oro uostus (iskaitan pacia pradine ir galutine stoteles), atgal - dar plius viena. Taigi... Labai bijau Londono Heathrow oro uosto. Jis didziausias pasauly pagal pervezamu keleiviu skaiciu(bent jau taip skaiciau). Gal kam teko per ji skrist?
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 29, 11:35)

ms_lovet, 29 Kov 2010 - 11:35, parašė:

ms_lovet, 29 Kov 2010 - 11:35, parašė:

Visai nebloga kaina. As nors ir uz labai labai gera kaina radau, bet kai pagalvoji, kiek persedimu bus.. i prieki skrisdama aplankysiu 5 oro uostus (iskaitan pacia pradine ir galutine stoteles), atgal - dar plius viena. Taigi... Labai bijau Londono Heathrow oro uosto. Jis didziausias pasauly pagal pervezamu keleiviu skaiciu(bent jau taip skaiciau). Gal kam teko per ji skrist?

Aš kai į Londona skridau tai Į Gatwick, bet nzn visur taip pat manau.
Atsakyti
As irgi i Gatwicka skrisiu o is jo man reiks pervaziuoti i Heathrow, bet Londone beveik visa diena turesiu, tai gal bus laiko susigaudyt kas kur.

O kaip Gatwick, nelabai klaidus?
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 29, 12:08)

ms_lovet, 29 Kov 2010 - 12:08, parašė:

ms_lovet, 29 Kov 2010 - 12:08, parašė:

As irgi i Gatwicka skrisiu o is jo man reiks pervaziuoti i Heathrow, bet Londone beveik visa diena turesiu, tai gal bus laiko susigaudyt kas kur.

Hmmm didelis, bet viskas aiskiai, Visur raso kur koks terminalas. Angliskai mokant tikrai nesunku susigaudyti. Tai jau labai isvargsi per kelione. Mes kaip tik norejom kuo maziau persedimu g.gif
Atsakyti
Ai nieko, viskas turi ir geraja puse: visu pirma pigiau, o antra daugiau patirties igausiu oro uostuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ms_lovet @ 2010 03 29, 12:16)

ms_lovet, 29 Kov 2010 - 12:16, parašė:

ms_lovet, 29 Kov 2010 - 12:16, parašė:

Ai nieko, viskas turi ir geraja puse: visu pirma pigiau, o antra daugiau patirties igausiu oro uostuose biggrin.gif

Svarbu, kad optimistiskai nusiteikusi smile.gif Mes tai su draugu skrendam is palangos, nes mum taip arciau, o drauge is Vilniaus, tai paskui Kopenhagoj visi sesim i lektuva ir jau skrisim drauge thumbup.gif
Atsakyti