Dar del avialiniju... Idomu, kaip ten reikalai su United Airlines
gal kam teko isbandyt?

QUOTE(J.B. @ 2010 03 25, 16:52)
O kokio dydzio, formato ta nuotrauka turi but?
Gal zinot kur Kauno akropolyje fotografuoja?
Gal zinot kur Kauno akropolyje fotografuoja?
As Kauno Akraupoly fotografavausi

O visi reikalavimai surasyti cia: http://travel.state....guide_3882.html
Ir del oro liniju visi cia labai jau diskutuoja as ir prisijungsiu...

Papildyta:
QUOTE(mercy1 @ 2010 03 25, 22:19)
Klausimas iš senesnės temos: ar jūs ketinate vežtis laptopą? Jis 3kg sveria + dar jo tašė, tai ką aš žinau.. geriau būtų galima daugiau į rankinį sukišti vietoj jo 

As ir zadu imti savo laptopa..

QUOTE(Parabellum @ 2010 03 26, 00:48)
Nieks ten to laptopo netikrins, nebent atrodai kaip Osama ;D
Contact air tai maza kompanija, jie dirba su lufthansa, su jais skrisi iki kazkokio oro uosto, o is to oro uosto su swiss. Swiis irgi dukterine lufthansa kompanija
Contact air tai maza kompanija, jie dirba su lufthansa, su jais skrisi iki kazkokio oro uosto, o is to oro uosto su swiss. Swiis irgi dukterine lufthansa kompanija
Tai teks barzda nusiskust ir plaukus nusikirpt

QUOTE(agnuze.. @ 2010 03 25, 23:51)
: DD o kodel tu baiminies ,kad gali patikrint kompa? Nebijok, uz nelegalius windowsus nenubaus

PS. Radau idomu dalyka, kelione is Londono iki New Yorko autobusu, trukme 6 menesiai, kaina 5999 svaru.

QUOTE(agnuze.. @ 2010 03 25, 23:35)
As ir zadu imti savo laptopa..
Bet tik labai bijau, kad nesumastytu duomenu patikrint ar kazkas dar pan..

Pirmas dalykas jie neturi teises kisti nosies i tavo asmenini kompiuteri, o norint tai padaryt reikia specialaus orderio. Antra, pro terminalus kiekviena diena tukstanciai zmoniu praeina, todel darbuotojai apsisiks kol sutikrins kiekviena laptopa.
Tad del sito dalyko gali nebijot.
QUOTE(J.B. @ 2010 03 26, 02:17)
Pirmas dalykas jie neturi teises kisti nosies i tavo asmenini kompiuteri, o norint tai padaryt reikia specialaus orderio. Antra, pro terminalus kiekviena diena tukstanciai zmoniu praeina, todel darbuotojai apsisiks kol sutikrins kiekviena laptopa.
Tai tik delto ir bijau

As tai kompa butinai imsiu, nors ir planuoju ten nauja pirkt
Siaip kiek as zinau, tai laptopas neskaiciuojamas i rankini bagaza

QUOTE(keity` @ 2010 03 26, 03:07)
As tai kompa butinai imsiu, nors ir planuoju ten nauja pirkt
Siaip kiek as zinau, tai laptopas neskaiciuojamas i rankini bagaza 

Dabar kai perskaiciau tavo pasakyma, emiau dometis ten kaip ir kas..

Additional items which are allowed in the cabin
In addition to your hand baggage and technical appliances you may take the following items into the cabin:
* A handbag, wrist bag or small bag (or small laptop bag) and their content
* A coat, shawl or blanket
* A small camera or a pair of binoculars
* An appropriate amount of reading material for the journey
* A infant carrier and baby food for the flight
* Crutches or other orthopedic aids you are depending on
Bet idomiai skamba tas "small laptop bag", pas mane nesiskaito labai jau "small" tas mano laptopas, 15 coliu kazkur, bet ten jauciu ta rankini dekla imtis reiktu?
QUOTE(agnuze.. @ 2010 03 26, 11:42)
Dabar kai perskaiciau tavo pasakyma, emiau dometis ten kaip ir kas..
In addition to your hand baggage and technical appliances you may take the following items into the cabin:
Bet idomiai skamba tas "small laptop bag", pas mane nesiskaito labai jau "small" tas mano laptopas, 15 coliu kazkur, bet ten jauciu ta rankini dekla imtis reiktu?

Nu pas mane irgi ne small

Sveiki,
Ka manot apie darba Colorado valstijoje uz 10 dol. i valanda pardavineti marskinelius? 40 darbo dienu i savaite 225 dol. uz nuoma kas antra savaite . As labaiausiai nerimauju del aplinkos, visada norejau dirbti prie vandenyno ar kokiam didmiestyje, o cia dabar kalnuose ir del to, kad teks vienai vaziuoti, nes nesusiradau kompanjones
Ka manot apie darba Colorado valstijoje uz 10 dol. i valanda pardavineti marskinelius? 40 darbo dienu i savaite 225 dol. uz nuoma kas antra savaite . As labaiausiai nerimauju del aplinkos, visada norejau dirbti prie vandenyno ar kokiam didmiestyje, o cia dabar kalnuose ir del to, kad teks vienai vaziuoti, nes nesusiradau kompanjones

QUOTE(kavospuodelis @ 2010 03 26, 14:36)
Sveiki,

visai geras darbas. tikrai. arti manes busi

o tai palauk, tu dar neturi darbo sutarties? ar jau ne per velu tam?