Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

Ačiū visoms už atsakymus dėl ąžuoliuko. Ir už kontaktus ačiū. Labai tikiuosi, kad pasiseks ir vaikutis turės savo medį senelių sodyboj. Juolab, kad gyvena jis su tėveliais ne Lietuvoje...
Gražių švenčių visoms ir daug daug pavasarinių žiedų!
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 04 01, 08:49)
Sveikutės , gal galit man patarti, ar galima jau persodinti kriaušę, na jaunas medelis ir prieš pora metų  pasodinau dabar matau ne vietoje ji. Gal šeštadieny galvoju perkelti ją , bet ar ne per anksti, gaila jei neprigytų.Tai profių ir klausiu kada geriausiai būtų tai padaryti ir  ar medžiui nieko nenutiks. 4u.gif

Pasalas dar iki galo neisejes. As dar lukteleciau savaitele.
Atsakyti
Dėkoju, persodinsiu per atvelykį, manau kad neturėtų pakenkti gaila, nes jau šiemet tikėjausi kriaušių, bet gal prigis.Tikesiuosi.
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 04 01, 08:49)
Sveikutės , gal galit man patarti, ar galima jau persodinti kriaušę, na jaunas medelis ir prieš pora metų  pasodinau dabar matau ne vietoje ji. Gal šeštadieny galvoju perkelti ją , bet ar ne per anksti, gaila jei neprigytų.Tai profių ir klausiu kada geriausiai būtų tai padaryti ir  ar medžiui nieko nenutiks. 4u.gif

Kuo anksčiau tuo geriau, jei tik įkasi žemę tai ir sodink.
Atsakyti
Mano itariu delospermos alpinariume issalo. Gaila verysad.gif Man jos bene graziausiai is kiliminiu zydi.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 01, 15:18)
Mano itariu delospermos alpinariume issalo. Gaila  verysad.gif Man jos bene graziausiai is kiliminiu zydi.

O jos beveik nežiemoja pas mus, tik šiltom žiemom išsilaiko, uždengi apipelija ir iššunta, nedengi nušala. Nesiterlioju aš su tokiom, ne mano būdui.
Atsakyti
Viena ziema atlaike be problemu, antros gi ne verysad.gif
Papildyta:
Nebent galima kaip su vienmetem zaist, nes greit isplinta ir prazista.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 01, 15:18)
Mano itariu delospermos alpinariume issalo. Gaila  verysad.gif Man jos bene graziausiai is kiliminiu zydi.

taip labai grazios gelytes, va cia raso kad yra rusys galinti zemuoti pas mus, bet tik kur ja gauti... g.gif
http://flower.onego....r/delosper.html
Atsakyti
na irenginejam visikai nauja nama savo, kieme tik zole ir istrypimai, nu vaizdas toks 24he tik namas stovi ir garazas ir zole, pieva. teks kazka daryt, pradet grazint aplinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 04 01, 15:59)
taip labai grazios gelytes, va cia raso kad yra rusys galinti zemuoti pas mus, bet tik kur ja gauti... g.gif
http://flower.onego....r/delosper.html

Gali būt Šiaulių botanikos sode g.gif
Atsakyti
pas mus pajūryje nors ir šilčiau ,bet vistiek šaltis padarė nuostolių dalis rožių iššalo,nors jau daugelį žiemų buvo atlaikiusios ,tai irgi nusprendžiau daugiau su jomis ,,nedraugauti,, verysad.gif ir kamieninę per mažai buvau aprišus matyt ,nes tik stiebas žalias ,o šakelės be gyvybės ženklų...
Atsakyti
nenusimink ,Tina,juk pas tave daug ne ką prastesnių augaliukų yra mirksiukas.gif taip jau tiems gėlių mėgėjams ir einasi- kažko netenki ,atsiranda proga naują įsigyt smile.gif
Atsakyti