Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(zmogs @ 2010 03 31, 10:50)
Dauguma prieskonių vertingiausi užauga saulėje. Daugelį sėjau tiesiai į dirvą, bet kol sudygo, dengiau plėvele, kad drėgmės netrūktų. Jei sėtum indeliuose, tai dėl drėgmės būtų lengviau sužiūrėti.

AS TAI IS VIS GALVOJU APIE TOKI PRIESKONIU "A LA ALPINARIUMA"tik va vis mastau kaip cia graziau ir praktiskiau padarius nes daugeli prieskoniu turiu kurie daugiameciai g.gif , galvoju gal koki lovely vyro prasyt kad sukaltu, bet turbut karsta diena jo nespesiu laistyt g.gif , tai ir neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 03 30, 12:02)
Knifofija ,tikiuosi  Klaipėdoje  būsit mugėje, norėčiau irgi užmest akį į jūsų parduodamų augaliukų sąrašiuką,gal turėtumėt alpinę rasakilą , o taip pat domina šilokai red cauli ar kas nors panašaus ir alboroseu mediovariegatum  mirksiukas.gif .

O kada ir kur Klaipėdoj bus mugė? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
prie buvusio žemės ūkio technikumo sodo centro ,,frezija,,16-18 dienomis
Papildyta:
o kretingos medelyne nieko geresnio nėra?
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 03 31, 10:15)
prie buvusio žemės ūkio technikumo  sodo centro ,,frezija,,16-18 dienomis
Papildyta:
o kretingos medelyne nieko geresnio nėra?

aciuks.gif
Atsakyti
Gal ir nevisai į temą, bet vis tiek prašau patarimo. Kur šiomis dienomis galima įsigyti ąžuolo sodinuką? Geriausiai būtų vazone. Esame Kaune. Tiesiog per šv. Velykas krikštiname sūnėną ir sugalvojome jam padovanoti tokią dovaną...
Atsakyti
Kovo žiedai:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Merginos, Jūs čia jau pasikausčiusios aplinkos tvarkyme, todėl noriu konsultacijos.
mano kiemas buvo visas nuokalnė, susipylėm prieš namą didelę aikštelę, gavosi lygus plotas. Liko šlaitai aplink. Buvom veją užsėję, bet man negražu tas lygus keturkampis, norėčiau apsodint ax.gif
Norėčiau kažko tokio, kaip manot ar sunku bus įgyvendint. Vietoj tų akmenų ketinu naudot seno betono gabalus blush2.gif ir akmenis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 03 31, 11:58)
Truputį didokas plotas gėlynui  mirksiukas.gif

Suprantu, už tai ir kreipiaus, nes nesugalvoju kokią formą išraityt kad būtų gražu. Iš pradžių maniau padarysiu per vidurį tik apskritimą, bet po to pamaniau, kad neįdomu, ir dabar suku galvą, gal trikampį ir kokį atkartojimą daryt ar apskritai kažką be konkrečios formos. Nes reikia tame plote ir išformuot gėlyną. Aš matyt be fantazijos šitoj srity, nesugalvoju kas būtų gražu. doh.gif O kai pats nežinai ko nori, matyt niekas ir padėt negali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2010 03 31, 15:19)
Suprantu, už tai ir kreipiaus, nes nesugalvoju kokią formą išraityt kad būtų gražu. Iš pradžių maniau padarysiu per vidurį tik apskritimą, bet po to pamaniau, kad neįdomu, ir dabar suku galvą, gal trikampį ir kokį atkartojimą daryt ar apskritai kažką be konkrečios formos. Nes reikia tame plote ir išformuot gėlyną.  Aš matyt be fantazijos šitoj srity, nesugalvoju kas būtų gražu.  doh.gif  O kai pats nežinai ko nori, matyt niekas ir padėt negali  blush2.gif

O kas bus likusiame plote - veja, trinkelės, krūmai/kt augalai, etc? Ten aktyvi zona ar pasisėdėjimo? Iš kur matosi - langai, kelias, vidinis kiemas? Kokios formos jau yra sklype - prie jų derinti reikia. Patogumas irgi ne paskutinėj vietoj - forma turi būti patogi praeiti/apeiti. Vat pamąstyk apie šiuos dalykus, tada rinkis formą. smile.gif
Atsakyti
Labas, merginos,
gal kuri žinote kokie ten raudoni medžiai antrame plane galėtų būti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2010 03 31, 13:47)
Gal ir nevisai į temą, bet vis tiek prašau patarimo. Kur šiomis dienomis galima įsigyti ąžuolo sodinuką? Geriausiai būtų vazone. Esame Kaune. Tiesiog per šv. Velykas krikštiname sūnėną ir sugalvojome jam padovanoti tokią dovaną...

Mugeje ZUU jau po Velyku. Medelynai dar nepradeje sezono. Galima bandyt skambintis i Raudondvari (Raudondvario medelyna) koki, paklaust ar butu galimybe.
Papildyta:
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 03 31, 16:01)
Merginos, Jūs čia jau pasikausčiusios aplinkos tvarkyme, todėl noriu konsultacijos.
mano kiemas buvo visas nuokalnė, susipylėm prieš namą didelę aikštelę, gavosi lygus plotas. Liko šlaitai aplink. Buvom veją užsėję, bet man negražu tas lygus keturkampis, norėčiau apsodint  ax.gif
Norėčiau kažko tokio, kaip manot ar sunku bus įgyvendint. Vietoj tų akmenų ketinu naudot seno betono gabalus  blush2.gif  ir akmenis  ax.gif

user posted image

Gali buti sunku, gali buti vidutiniskai. Is kur mums zinoti g.gif Dar priklauso ir nuo to koks rezultatas tenkins.
Betono tai nenaudociau. Na ne dekoro gi elementas.
Atsakyti
Merginos, gal žinote kada vyks augalų mugė Kaune "Megoje"? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti