Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(zmogs @ 2010 03 30, 10:53)
Tai kad maniškės išskalbtos 40laipsnių temp, musėt jau eutanazija gavosi prieš drugeliui išsiritant..

As ir skaitydama pamaniau, kaip jau ten tos isskalbtos reanimuosis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Juro,2010 03 30, 12:21]
[quote=Knifofija,2010 03 29, 18:16]
Prie Megos nebūsiu, nebespėju visur.
ačiukas už sąrašiuką, gaila, kad mugėje nebūsit unsure.gif
[/quote]

Būsiu Akademijoj.
[quote=Feniksas45,2010 03 30, 15:02]
Knifofija ,tikiuosi Klaipėdoje būsit mugėje, norėčiau irgi užmest akį į jūsų parduodamų augaliukų sąrašiuką,gal turėtumėt alpinę rasakilą , o taip pat domina šilokai red cauli ar kas nors panašaus ir alboroseu mediovariegatum mirksiukas.gif .
[/quote]
Klaipėdoj būsiu, alpine rasakilą turiu. Rezervuosiu daigelį. Tik prieš mugę priminkit man, nes kartais per visus skubėjimus pamirštu užsąkymų lapą atsiverst. lotuliukas.gif
Atsakyti
Prašysiu Jūsų pagalbos ir patarimų ax.gif Palei rytinės namo sienos pamatą turiu juostą, kurią reikėtų apželdinti. Planuoju pilti akmenukais ir ten apgyvendinti kokius nors daugiamečius augalus. Kokius patartumėte šioje vietoje? Ar rytinėj pusėj sėkmingai augtų perkūnropės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 03 30, 20:43)
Prašysiu Jūsų pagalbos ir patarimų ax.gif Palei rytinės namo sienos pamatą turiu juostą, kurią reikėtų apželdinti. Planuoju pilti akmenukais ir ten apgyvendinti kokius nors daugiamečius augalus. Kokius patartumėte šioje vietoje? Ar rytinėj pusėj sėkmingai augtų perkūnropės? g.gif

Jei daug pavėsio, tai perkūnropės netinka. O kam tau tie akmenukai, aš jau į juos negaliu žiūrėti, kažkokia masinė akmenų psichozė pas visus. Kož ne kiekvienam kieme akmenys. Juk gali suformuoti gražų daugiamečių gėlyną ir be akmenėlių. Susodink plautes, auskarėlius, pavasariui kokių svogūninių. Uždengs visą plotą, ravėt nereikės. Gali rasakilas su eleborais derint ir t.t.
Atsakyti
Zadeta mano panteriukes foto smile.gif plepalu temoj negaliu ikelt.

[attachmentid=195879]
Atsakyti
bigsmile.gif didelė knygų skaitytoja, turėjau baltą pūkuotą ,deja,dėl kaimynų gavom užmigdyt...nors ir kambarinė buvo.
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 03 30, 23:19)
bigsmile.gif didelė knygų skaitytoja, turėjau baltą pūkuotą ,deja,dėl kaimynų gavom užmigdyt...nors ir kambarinė buvo.

O tai kuo kaimynam trugdė kambarinė katytė ?
Atsakyti
laba,

va va ir man idomu kuom katyte neitiko?? g.gif

as tai dabar suku galva, ka su prieskoniais daryt, taip noriu ju uzsiset, bet vis suku galva kaip ir kur juos apgyvendint??? g.gif i koki loveli ar tiesiai i dirva, sauletoj vietoj ar daliniam pavesi???? g.gif doh.gif
Atsakyti
na,kai iškyla žemės dalybų klausimai ir kambariniai gyvunėliai tampa blogi mirksiukas.gif ,gaila kad ir šuns negalime laikyti ,o tai zuja svetimi ir daro iškadas ypač spygliuočiams ,na šiemet baigsim užsitverti tvorom tai bus thumbup.gif
Atsakyti
ko gero mažiausiai vargo kai iškarto į dirvą sėji,o aš jau pradėjau savo augaliukų migraciją ,nes nevisiems įtikau ,tai dabar ieškau ,,geresnių,, vietelių, suku galvą dėl snapučių ,rodos ir žemė jiems gera ,bet gal saulės perdaug ,nes nuolat dalis lapelių nudžiūna,ar nepatinka pajūrio vėjai... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 31, 08:31)
laba,
va va ir man idomu kuom katyte neitiko?? g.gif

as tai dabar suku galva, ka su prieskoniais daryt, taip noriu ju uzsiset, bet vis suku galva kaip ir kur juos apgyvendint??? g.gif i koki loveli ar tiesiai i dirva, sauletoj vietoj ar daliniam pavesi???? g.gif  doh.gif

Dauguma prieskonių vertingiausi užauga saulėje. Daugelį sėjau tiesiai į dirvą, bet kol sudygo, dengiau plėvele, kad drėgmės netrūktų. Jei sėtum indeliuose, tai dėl drėgmės būtų lengviau sužiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2010 03 30, 12:01)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Buvau jūsų tyli skaitytoja, dabar auginu mažą sūnelį, bet jau šį pavasarį noriu kibt į darbą  ax.gif  Turiu tokį nesutvarkytą sklypelį žemės (močiutė standartiškai lysves buvo padarius) plotelis panašiai 15x20metrų. Ir nesugalvoju kokią forma parinkt ir kaip suformuot gėlyną, noriu daugemetes gėles augint pagrinde (kaip ir daugelio tikriausiai). Gal žinot kokių nuorodų kur pasižiūrėt gražius gėlynus, formavimą gėlyno?
Iš anksto dėkui už atsakymą 4u.gif
Jums leidus lankysiuos dažniau, pas jus taip jauku čia  wub.gif

Truputį didokas plotas gėlynui mirksiukas.gif
Atsakyti