Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(lelija R @ 2010 04 27, 10:26)
Na, nežinau, pas mane tai panašios kažkokios piktžolės buvo. Trupitį paauginau, ir išroviau

Tai aš dabar darysiu tą patį - dar paauginsiu ir žiūrėsiu, kas išaugs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 04 27, 17:07)
  doh.gif  doh.gif  siemet nebenorejom jau taip garsiai keiktis kaip paprastai su juo dirbant, tai tresem rankom  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif MB irgi jau įsisavino tręšimo rankomis techniką biggrin.gif palaksto po sklypą skersai/išilgai ir nieko daugiau nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 04 27, 14:37)
Labai tikiuos, kad jolaxus paskaitys 4u.gif

Pamenu pernai ar uzpernau jums kaimynas savo trasu barstytuve buvo paskolines ir pasinaudoje nusprendet, kad geras daiktas.
Norejau paklausti ar tai kazkas panasaus i sita: http://www.schetelig...=...d=96&lng=lt

tai barstytuvas, beriantis po savimi. trukumus jau pabreze merginos. bet daugeliui zm jis tinka ir atsiliepia gerai.

geriau/patogiau naudoti iscentrines jegos barstytuvus: ju yra rankiniu ir stumiamu.

rankiniai nebrangus. pvz sitas kainuoja apie 40-45LT, barsto apie 1.5 - 2m plociu, reikia sukti rankenele ir eiti atbulom http://www.emolus.lt...s_2_5l_hecht_33
galima seti vejos seklas taip pat.
beje, buna geresniu rankiniu barstytuvu nei sis smile.gif.

didesniam plotui stumiamas barstytuvas uz mazdaug 230Lt - sitas modelis geras http://www.emolus.lt...s_27l_hecht_270
Atsakyti
QUOTE(krisjon @ 2010 04 27, 23:32)

rankiniai nebrangus. pvz sitas kainuoja apie 40-45LT, barsto apie 1.5 - 2m plociu, reikia sukti rankenele ir eiti atbulom http://www.emolus.lt...s_2_5l_hecht_33
galima seti vejos seklas taip pat.
beje, buna geresniu rankiniu barstytuvu nei sis smile.gif.

Toki mes turime ir labai patenkinti. biggrin.gif Zolyte pasisejome juo,dabar trasas barstome.Tik einam mes ne atbulom g.gif o i prieki ir viskas gerai.Kas neturit verta isbandyti,nes ir kaina nebaisi.(tresiam apie 30 aru)
Atsakyti
Jolaxus, turiu klausimėlį, kuris turbūt ne man vienai aktualus, todėl klausiu čia, o ne per AŽ. Ar neprimintum iš kur jūs naudoto grybų substrato daržui vežėtės? Man pagaliau vyrai darže lysves paruošė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 04 27, 15:37)
Dalis manuju, nors ir nedengtos, susuto..sad.gif

Mano buvo uždengta, bet buvę lapai tai kai patraukiau - visi be jokių pastangų atitrūko, lyg būtų apačioje supuvę... greičiausiai irgi bus iššutę? Knifofija, gal galėtumėte pakomentuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 04 28, 14:43)
Mano buvo uždengta, bet buvę lapai tai kai patraukiau - visi be jokių pastangų atitrūko, lyg būtų apačioje supuvę... greičiausiai irgi bus iššutę? Knifofija, gal galėtumėte pakomentuoti?  ax.gif

O kaip atrode lapai? Zali? Ir kokia situacija dabar?

Nes ten kur nors gabalelis neissuto lapu pas mane, tai viskas ok. Zaliuoja tas lapo galiukas, vadinas gyva. O ten kur supuvo- viskas issitrauke kaip sakai be pastangu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2010 04 28, 09:44)
Jolaxus, turiu klausimėlį, kuris turbūt ne man vienai aktualus, todėl klausiu čia, o ne per AŽ. Ar neprimintum iš kur jūs naudoto grybų substrato daržui vežėtės? Man pagaliau vyrai darže lysves paruošė lotuliukas.gif

mes vežėmės iš Širvintų, ten kažkur visai greta miesto yra Gruzdžių pievagrybių padalinys (štai čia) ir bent jau prieš pora metų substratą dalino nemokamai. Kas neturi galimybės pasiekti ten, galima bandyt ir čia pat šalia sostinės - Riešės plantacijoj, bet čia kažkada domėjausi, tai lyg pardavinėja, nemokamai nedalina
Atsakyti
Mano knifofijos jau antra ziema "nustimpa". pirma - nedengtos, antra - dengtos. Jau atsisodinau naujai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 28, 15:11)
Mano knifofijos jau antra ziema "nustimpa". pirma - nedengtos, antra - dengtos. Jau atsisodinau naujai.

Praeita vasara buvo ta, kai knifofiju skaicius buvo pasiekes epogeju, galvojau, jei visos liks, pavasari joms truks vietos. Zydejo oranzines su geltona apacia, visai oranzines ir mylimiausios - citrinines spalvos wub.gif Neskaiciavau, bet kokia 7 kupstai buvo. Lepokos lyginant su kitom paprastom mano gelem, bet visgi vertos atsodinimo:)
Tina, medelyne 'Siandien ir dabar' Jonuciuose yra Mejerio alyvu 'Palibin' uz 28lt. Skiepytos i stieba- 32Lt.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 04 28, 14:10)
mes vežėmės iš Širvintų, ten kažkur visai greta miesto yra Gruzdžių pievagrybių padalinys (štai čia) ir bent jau prieš pora metų substratą dalino nemokamai. Kas neturi galimybės pasiekti ten, galima bandyt ir čia pat šalia sostinės - Riešės plantacijoj, bet čia kažkada domėjausi, tai lyg pardavinėja, nemokamai nedalina

o kas tai per substratas? Kas jame gali augt? Aš ieškinėjuosi daržui gražaus juodžemio, bet kažkaip nerandu, gal tas grybinis reikalas tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 04 28, 15:34)
Tina, medelyne 'Siandien ir dabar' Jonuciuose yra Mejerio alyvu 'Palibin' uz 28lt. Skiepytos i stieba- 32Lt.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti