Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

Aukstaugiai silokai man irgi grazu, ypatingai rudeniop, kai prazista.
Atsakyti
Sveiki,

Pagaliau iskureme namuose liko kiemas bardakas, ar galeciau gauti patarima kaip graziau ji susitvarkyti, beda tik ta kad vyrelis su architektu sumane pavesine per viduri kiemo statyti(ten kur kuoliukai) atvira bus bet..... kaip rasti kompromisa?
O siaip laukiu nuomoniu ir pasiulymu nes visas plotas mano fantazijai paliktas, o as jos kol kas nerandu nes bakalauras ant nosies tas sarsalynas buda bus nugrauta..\

http://public.fotki....s/dscf1077.html
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2010 04 23, 17:13)
nu kad azalijos ,kol nezydi ,pavasariop,kaip ir levandos,nekaip atrodo mirksiukas.gif .

kiekvienam savi prioritetai, kam serenciai, kam azalijos, kam levandos biggrin.gif ....

Pasakysiu taip, man pavasari (kai dar ne pats gausiausias zydejimo metas), tokios rododendru ar azaliju gyvatvores yra kazkas fantastisko - traukia kiekvieno aki kaip magnetas. O veliau jau ir siaip visokiu grozybiu atsiranda ir ta "tvora" lieka anrtrame plane, bet kaip sakiau - pavasarinis ispudis neisdildomas.
Rododendru privalumas yra tai, kad jie viszaliai, bet azalijos tarp viszaliu = tas pats geris wub.gif .
As sito varianto tikrai nepersu, tik pasidalinau savo nuomone, kas man patinka ax.gif .
Atsakyti
Labai grazu, bet ziema daug darbo su dengimais.
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2010 04 23, 18:56)

tai gi va parašyta http://www.inppregio....php?cid=139056

tik kad nieko doro nebuvo schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 24, 09:47)
kiekvienam savi prioritetai, kam serenciai, kam azalijos, kam levandos  biggrin.gif ....

nu tep tep friends.gif
Atsakyti
Truputėlį nukrypsiu nuo temos blush2.gif
Gal kas yra bandžiusios želdint šliaužiančiais augalais vertikalią akmenų sienelę?
Vaizdas turėtų būti maždaug toks arba kad ir toks
Ar įmanoma mūsų sąlygomis? Kokie augalai tiktų?
Tiesa, sienelė orientuota į šiaurę, matmenys apie 3x3 m.

QUOTE(spurga_m @ 2010 04 24, 08:44)
Sveiki,
Pagaliau iskureme namuose liko kiemas bardakas, ar galeciau gauti patarima kaip graziau ji susitvarkyti, beda tik ta kad vyrelis su architektu sumane pavesine per viduri kiemo statyti(ten kur kuoliukai) atvira bus bet..... kaip rasti kompromisa?
O siaip laukiu nuomoniu ir pasiulymu nes visas plotas mano fantazijai paliktas, o as jos kol kas nerandu nes bakalauras ant nosies tas sarsalynas buda bus nugrauta..\

http://public.fotki....s/dscf1077.html

Mano akim žiūrint, tai ta pavėsinė visai vietoj blush2.gif (kiek galima spręst iš nuotraukos). Bus patogiai pasiekiama, susidaro toks kaip ir kiemelis, o už jo jau gali atsiverti erdvi augalų karalystė 4u.gif
Gal jūsų architektas gali kokių minčių pamėtėti? Juk siūlydamas pavėsinės vietą, jis jau turi kažkokią jūsų sklypo viziją ir maždaug galėtų pagrindinius kompozicinius augalų orientyrus pasiūlyti mastau.gif
O tas plytų takelis..... wub.gif tiesiog traukte traukia viską nuo jo ir pradėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 24 balandžio 2010 - 21:04
Knifofija, gal teko auginti orchidinę raktažolę? Pasisejau siandien. Seklos kaip dulkes. Kazkiek primena zemenes seklas. Beje, zemene susidaiginau pernai ir ji puikiai auga lauke smile.gif
O kaip balta kupstinė nakviša mūsų sąlygomis gyvuoja?
Atsakyti
Merginos, gal galite pasakyti, kas čia išdygo g.gif - plukė, kitas augalas ar paprasčiausia žolė? blush2.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Tas architektas musu seimos draugas, jis tik patare o vyras is samotiniu plytu sudeliojo laikina takeli, tai banysime kazka ir derinti, o augalus as pati renkuosi ir komponuoju neisivaizduoju kas gausis
aciu uz pagalba
thumbup.gif

QUOTE(bitule @ 2010 04 24, 20:47)
Truputėlį nukrypsiu nuo temos  blush2.gif
Gal kas yra bandžiusios želdint šliaužiančiais augalais vertikalią akmenų sienelę?
Vaizdas turėtų būti maždaug  toks  arba kad ir toks
Ar įmanoma mūsų sąlygomis? Kokie augalai tiktų?
Tiesa, sienelė orientuota į šiaurę, matmenys apie 3x3 m.
Mano akim žiūrint, tai ta pavėsinė visai vietoj blush2.gif (kiek galima spręst iš nuotraukos). Bus patogiai pasiekiama, susidaro toks kaip ir kiemelis, o už jo jau gali atsiverti erdvi augalų karalystė  4u.gif
Gal jūsų architektas gali kokių minčių pamėtėti? Juk siūlydamas pavėsinės vietą, jis jau turi kažkokią jūsų sklypo viziją ir maždaug galėtų pagrindinius kompozicinius augalų orientyrus pasiūlyti  mastau.gif
O tas plytų takelis..... wub.gif  tiesiog traukte traukia viską nuo jo ir pradėti  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 24, 23:15)
Knifofija, gal teko auginti orchidinę raktažolę? Pasisejau siandien. Seklos kaip dulkes. Kazkiek primena zemenes seklas. Beje, zemene susidaiginau pernai ir ji puikiai auga lauke  smile.gif
O kaip balta kupstinė nakviša mūsų sąlygomis gyvuoja?

Ši raktažolė nežiemoja mūsų sąlygomis.

QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 12:36)
Merginos, gal galite pasakyti, kas čia išdygo  g.gif -  plukė, kitas augalas ar paprasčiausia žolė? blush2.gif  4u.gif

Plukė
Atsakyti
Man tai atrodo kad cia toks augaliukas kuris siuo metu miskuose zydi baltai ir dar geltonai ax.gif
Atsakyti