Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(kasiopeja @ 2010 04 22, 08:21)
garbės žodis nepamenu  ax.gif

Nu va, kokia atmintis trumpa tongue.gif
Taigi visi paminklai jais budavo apsodinti:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 04 22, 06:28)
Nu va, kokia atmintis trumpa  tongue.gif
Taigi visi paminklai jais budavo apsodinti:
user posted image

Jeigu čia šitie. Tadu ne, nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2010 04 22, 08:31)
Jeigu čia šitie. Tadu ne, nenoriu  schmoll.gif

O man jie gražu blush2.gif ypatingai viešose erdvėse, nes turi kažkokio oficialumo.
O dabar kaip tik tas laikmetis bando grįžti į madą ax.gif
Atsakyti
As turejau pmenu salavija bordiniais lapeliais. Gal ne visai bordiniais, i violetine labiau panasu.

Papildyta:
QUOTE(bitule @ 2010 04 22, 09:38)
O man jie gražu  blush2.gif ypatingai viešose erdvėse, nes turi kažkokio oficialumo.
O dabar kaip tik tas laikmetis bando grįžti į madą  ax.gif

As tai tikiuos, kad to laikmecio geliu mados, tiksliau miesto apzeldinimo mados negris, visgi geliu pasirinkimas jau kitas, spalvu ir atspalviu... Skonis aisku skonio reikalas.
Gal sakyciau galetu grizti prie daugiameciu naudojimo miesto zeldiniuose, ispleciant supratima apie jas - isbandyti spalvingu lapu kompozicijas, varpines zoles..
Is principo norejau pasakyti, kad as uz tai, kad mes negriztume prie kazko, bet eitume i prieki, aisku remdamiesi patyrimu ir pagrindu laikydami atsparius ir patikrintus augalus.
Bet uzvis labiau noreciau, kad bent butu tvarkoma ir priziurima tai, kad jau pasodinta. Ir ne tik miesto centras, bet ir pakrasciai.
Cia OT. Bet gal niekas nesupyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 22 balandžio 2010 - 08:53
QUOTE(rokoko @ 2010 04 21, 23:12)
baikit, tik pora kartu po valandele prie vazoniku pritupiau. rimtai, garbes zodis.

Tikiu, nes jau ne pirmus metus darai, o kai žinai ką darai, ilgai ir neužtrunka. Vis tiek tu pas mus profė mirksiukas.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2010 04 22, 08:21)
garbės žodis nepamenu  ax.gif

Mes juos šuniukais vadindavom.. ir iš mokyklos eidamos tuos liežuvėlius ištraukę saldumą iščiulpdavom rolleyes.gif

QUOTE(smth1 @ 2010 04 22, 08:44)
As turejau pmenu salavija bordiniais lapeliais. Gal ne visai bordiniais, i violetine labiau panasu.

Papildyta:
As tai tikiuos, kad to laikmecio geliu mados, tiksliau miesto apzeldinimo mados negris, visgi  geliu pasirinkimas jau kitas, spalvu ir atspalviu... Skonis aisku skonio reikalas.
Gal sakyciau galetu grizti prie daugiameciu naudojimo miesto zeldiniuose, ispleciant supratima apie jas - isbandyti spalvingu lapu kompozicijas, varpines zoles..

Man rodos, turiu aš tokį dabar. Jis daugiametis, ar ne? Bent pirkau kaip daugiametį, jeigu neiššalo per žiemą.
Man irgi senos mados doh.gif Gal per daug neypač pozityvių dalykų iš to laikotarpio primena..
Atsakyti
Augalyno priekyje namo formų korekcija:
user posted image
Šalia takelis, kuris dar be dangos (planuoju žvirgždu ar akmenimis).
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 04 22, 00:12)
nneaugs loveliuose. galvok BENT apie pusmetrio gylio vazona - bet irgi manau nelabai... jei jau nori SIENA apauginti.

gaila. labai norejau, net jau vizija maciau doh.gif .
reiks kazka galvoti, jau kalbinu vyra ar eitu koki pusmetri prakasti ten kaip nors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 04 22, 10:16)
Augalyno priekyje namo formų korekcija:
[Šalia takelis, kuris dar be dangos (planuoju žvirgždu ar akmenimis).

Tobuleji leliumai, tobuleji! Ypac pirmose nuotraukose- 2010m. harmoningiau zymiai!
O prie pamato, t.y. prie laiptu, ar numacius aukstesniu augalu, kurie ji sleptu?
P.S. as netikiu, kad kas nors vingiuotais takeliais vaikscios:), bet augalijos 'atmusimui' tinka.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 22, 09:27)
gaila. labai norejau, net jau vizija maciau  doh.gif .
reiks kazka galvoti, jau kalbinu vyra ar eitu koki pusmetri prakasti ten kaip nors cool.gif

Man irgi pirma mintis kilo - išdaužyt betoną doh.gif Jei jau pasiryši tokiam dalykui, gerai sužiūrėk, ar užteks ten žemės raganėm, nes jei šalia gana giliai išbetonuota, gali šaknim vietos ir drėgmės pritrūkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 22 balandžio 2010 - 09:47
QUOTE(kadabra @ 2010 04 22, 10:27)

Pastatykite atrama vertikalia salia namo ten, kur baigiasi betonuotas gabalas ir paleiskite vytis ragane. Liks tarpas tarp namo ir raganes, bet vizualiai atrodys, kad ji prie namo sienos sliejasi.
Atsakyti
gal galit patarti,ar galima pirkti vazonus i lauka tuos,kurie skirti kambariui,bet dideli?nu niekaip nesuprantu kuo tie betoniniai saunesni,ju kaimos kosmines apie 100lt,o jei kambariniu,tai dar ikandama...gi visvien as tuos vazonus ziemai i garaza sunesiu... g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif ir dar man idomu,o kaip su mediniais vazonais i lauka/ar tais kabanciais is veteliu?gi ten jie isputi turi nuo laistymo?ar kokia plevele tiesiat?o kaip su kvepavimu?nus ,zodziu,nieko nesuprantu,o taip uzsikepiau uzsipirkt,sodinti,puostis,ale,kad su tiek problemu susiduriu,nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrovna: 22 balandžio 2010 - 09:58
QUOTE(bitule @ 2010 04 22, 08:38)
O man jie gražu  blush2.gif ypatingai viešose erdvėse, nes turi kažkokio oficialumo.
O dabar kaip tik tas laikmetis bando grįžti į madą  ax.gif

jezau kaip mane tos mados ir ju vaikymasis nervina doh.gif .
Pritariu tik tam, kas buvo visa laika (arba kazkada) miela, gal uzmirsta, gal kelia nostalgija, tada prie tokiu dalyku visada galima sugryzti, bet jau su tom madom rolleyes.gif .....

QUOTE(smth1 @ 2010 04 22, 08:44)
As tai tikiuos, kad to laikmecio geliu mados, tiksliau miesto apzeldinimo mados negris, visgi  geliu pasirinkimas jau kitas, spalvu ir atspalviu... Skonis aisku skonio reikalas.
Is principo norejau pasakyti, kad as uz tai, kad mes negriztume prie kazko, bet eitume i prieki, aisku remdamiesi patyrimu ir pagrindu laikydami atsparius ir patikrintus augalus.
Bet uzvis labiau noreciau, kad bent butu tvarkoma ir priziurima tai, kad jau pasodinta. Ir ne tik miesto centras, bet ir pakrasciai.
Cia OT. Bet gal niekas nesupyks.

thumbup.gif as tai niekada nesupyksiu uz tokius zodzius drinks_cheers.gif .

QUOTE(kadabra @ 2010 04 22, 09:27)

jei imanoma, galite montuoti atrama pries betona ir virsuje uzlenkti, butu kaip tunelis. Jei ten vaikstoma tuo betoniniu takeliu, tai net nekliutu.

QUOTE(petrovna @ 2010 04 22, 09:51)
gal galit patarti,ar galima pirkti vazonus i lauka tuos,kurie skirti kambariui,bet dideli?nu niekaip nesuprantu kuo tie betoniniai saunesni,ju kaimos kosmines apie 100lt,o jei kambariniu,tai dar ikandama...gi visvien as tuos vazonus ziemai i garaza sunesiu... g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

betoniniai yra atsparus salciui (galima sakyti amzini), o jei dar ir dekoratyvus, todel tokia ir kaina.
Atsakyti