Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(rokoko @ 2010 04 20, 13:06)
ir kaufmano tulpyčių vazone jau pusė sužydėjo.  sodinau ankstyvensių ir vėlesnių ''kaufmanyčių'' - greit turėtų visos ''susitikti''. už vazono - daugiamečių darželis. ten nužydėjo pavasarinės leukojos, baiginėja krokai, tuoj bus visokių margučių ir šilagėlių tikiuosi  rolleyes.gif ir narcizų bei dar ko nors...

Šitos ir mano jau pražydo, bet pavadinimo nežinojau. Ačiū, dabar jau žinosiu 4u.gif

O dėl ryškesnių derinių, tai man visai neblogai žiūrisi tie patys serenčiai, bet pamaišyti su jau minėtu meksikiniu žydrūnu. Turėjau vienais metais, tai ir neblogai atrodė, ir priežiūros ypatingos nereikėjo smile.gif
Atsakyti
O pas mane šilagėlė tik pradeda iš po žiemos atsigauti,o pas jus jau žiedai g.gif
Atsakyti
kasiopeja, svelniam ir kvapiam bordiurui - baltosios laumakės su kvapiuoju tabaku, pvz. citrinu spalvos.
Ryskiam ir kontrastingam - Fenikso ideja apie zydruni ir pilnavidures baltas Valero spriges.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 04 20, 19:21)
....pilnavidures baltas Valero spriges.

bet kaip spriges siukslina doh.gif , reikes istisai keliuka i kontora sluoti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 20, 21:36)
bet kaip spriges siukslina  doh.gif , reikes istisai keliuka i kontora sluoti  biggrin.gif .

Ane? Nezinojau, niekad neauginau.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 04 20, 15:09)
Rokoko - koks jaukus vazoniukų 'kalnelis'  wub.gif

Truputį ne į temą  blush2.gif  noriu pasidžiaugti savo šių metų atradimu - šilagėle  wub.gif

Jau ramybės neduoda mintis - iš kur gauti jų dar daugiau  doh.gif man praktiškai idealus gėlyno augalas(dėl priežiūros ir dekoratyvumo santykio).

pas mano mama i jau zydi sis grozis, o mano dar be ziedeliu..
o kada kanas ir mambretea reiktu jau zemen kist? Ar dar anksti?
Atsakyti
Maniskes:
[attachmentid=197081]
[attachmentid=197082]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 20, 23:04)
Maniskes:
[attachmentid=197081]
[attachmentid=197082

wub.gif ,o kaip gerai atrodys dar po metų - kai bus kelmeliai didesni ax.gif

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2010 04 20, 22:36)
bet kaip spriges siukslina  doh.gif , reikes istisai keliuka i kontora sluoti  biggrin.gif .

nebuvau atkreipus dėmesio ,vis galvodavau ,jog už verbenas didesnių šiukšliukių nėr biggrin.gif
Atsakyti
Nu, kad nesiukslino pas mane verbenos. Perzydejusius ziedynus iskerpi ir viskas.
Atsakyti
silagale ir pas mane dar ne.

pasodinau kanas i daiginimo vazonus, gyvens siltnamy.

ten pat supjausciau jurginu gumbus - tipo padauginau ir siaip, is miciurinisku paskatu, apipurskiau su "Humbezbio", palikau apdziut, sodinsiu sekmadieni - irgi siltnamy daiginsiu.

tai viska po agroplebvele keliom dienom pakisau kol cia saltuka pranasauja - ner kada nuiminet kasdien.

tresiu vienmeciu daigus - na bet verandoj pas mane ne pyragai jiems, nelabai nori stiebtis - kita savaite keliaus i siltami irgi, tik bakopa pasaugosiu pradzioj kad nenudegtu.

QUOTE(kasiopeja @ 2010 04 20, 13:03)
Merginos, negi niekas neturi idėjų dėl vienmečių? Serenčių ir begonijų prie kontoros nesinori, o kažko kito "ant greitųjų" nesugalvoju...  rolleyes.gif

ledinukes. kai ju daug ir tankokai, tai solidu man atrodo.
pamenu prie prezidenturos buvo ryskiai raudonu - iiilgi tokie kilimai wub.gif
nebrangu. sian maximoj po 1,99. tai didesnis kiekis kokiam siltnamy butu gerai kainos prasme.

jei zydrunas su serenciu - tai vienspalviu serenciu.

O! tas ryskiai raudonas vienmetis salavijas - laaabai man viesose vietose thumbup.gif dar nuo tarybiniu laiku.

QUOTE(bitule @ 2010 04 20, 14:09)
koks jaukus vazoniukų 'kalnelis' 

gal Rokoko kaip ekspertė patars 

dekui 4u.gif

o nuo kada??? biggrin.gif

Atsakyti
Ziuriu rokoko kaip kasmet duodasi biggrin.gif as tai jau sumazinau abarotus, nes paskui rudeniop negaliu ziuret i savo "darzu" puse. Simet aplamai, kai daug kas jau sutvarkyta, tai ir darbo naturaliai maziau.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 04 20, 23:43)
O! tas ryskiai raudonas vienmetis salavijas - laaabai man  viesose vietose thumbup.gif dar nuo tarybiniu laiku.

o nuo kada???  biggrin.gif

Man irgi tie šalavijai labai prie širdies. O ir primiršti jie pastaruoju metu...

Na tas pernykštis balkonas user posted image nenuginčijamai tą patvirtina bigsmile.gif
Atsakyti