Labai ačiū už pagalbą-japoninė lanksva. Belieka tikėtis, kad žydės taip, kaip ant paveiksliuko (bet gal per daug tikiuosi iš Maximos)
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 04 19, 23:37)
O tai tau . Nu neblogai cia su tais jurginais uzsimojau. Galejau ir zemesniu paziuret , bet gi kai pirkau man reikejo daaaaaug ir diiiiiideliuuuu. Aciu Rokoko uz info. Viena kisiu prie tvoros, o kitam turiu labai dideli plastikini vazona. Kazi ar nieko butu jeigu dar kokia vienmete svyrancia vazono sone ikisciau, kad nebutu vienas tas jurginas.
žinoma gali. Toje foto kur rodžiau prie šulinio vazonišką gėlynėlį - ten dešinėje krepšys su žemaūgiu tuščiaviduriu jurginu ''topwhite'' - tai pažiūrėk, šliaužianti šilingė išlipusi iš vazono.
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 20, 07:34)
Sveikos Ir vel as su prasymu Merginos, siandiena pjausime sena obeli, liks kelmas Kaip ji "sunaikinti" ? Iskasti galima, bet duobe gausis, darbo daug As kazkur skaiciau, kad kazkuo galima uzpilti ir jis per kazkiek laiko sunyks Ar as cia nusisnekejau
mes iškapojam iki 20cm žemiau paviršiaus, į skyles ne tik druskos,bet ir "Raundap'o" įpilam.
iužkasam, pamirštam.
QUOTE(petrovna @ 2010 04 20, 08:31)
aciu uz info...labai graziai tas tavo geliu kalnelis atrodo?o kas per geles tos sviesios sliauziancios?cia vienmetes ar kaip?
tas gajus šliaužiakas - margalapė tramažolė. ji gali paprastai išgyventi per žiemą lauke, bet aš ją į šiltnamį žiemai sukišau.
O gėlytės buvo smulkio begonijos ''ledinukės'' centre, mažaūgis jurginas krepšy dešinėj, paskui lobelijos, bakopos - čia žydinčios.
o lapų be minėtos tramažolės buvo šlamutis paprastas, šuninė cimžieda, prie jurgino - šliaužianti šilingė geltonlapė. Ir sansevjeros gabaliukas atlikęs
va ką tik pasodinta ir sustatyta: http://i262.photobuc...ikpasodinta.jpg
o netrukus ir pažėlė: http://i262.photobuc...inis2vasara.jpg
---------------------
jau kuris laikas turiu pirmąjį narcizą:
[attachmentid=197041]
ir kaufmano tulpyčių vazone jau pusė sužydėjo. sodinau ankstyvensių ir vėlesnių ''kaufmanyčių'' - greit turėtų visos ''susitikti''. už vazono - daugiamečių darželis. ten nužydėjo pavasarinės leukojos, baiginėja krokai, tuoj bus visokių margučių ir šilagėlių tikiuosi ir narcizų bei dar ko nors...
[attachmentid=197042]
QUOTE(rokoko @ 2010 04 20, 13:06)
žmes iškapojam iki 20cm žemiau paviršiaus, į skyles ne tik druskos,bet ir "Raundap'o" įpilam.
iužkasam, pamirštam.
iužkasam, pamirštam.
as dar girdejau ,kad salietros reik uzpilt. Zodziu,skanaus
Merginos, negi niekas neturi idėjų dėl vienmečių? Serenčių ir begonijų prie kontoros nesinori, o kažko kito "ant greitųjų" nesugalvoju...
Apziurejau foto. Graziai silinge atrodo. Dabar as metausi, kur man tuos jurginus det. Ar labai giliai zeme idirbta turi but, ar akmenai netrukdo. Pas mane gi ten nesuprasi. Vietom priemolis, vietom skalda . Jau pradedu gailetis , kad apskritai juos pirkau. Toks jausmas , kad pas mane tik labai labai nereiklus augaliukai gali augt.
Papildyta:
O kaip verbenos? Gausiai sakojasi ir zydi visa vasara.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2010 04 20, 14:03)
Merginos, negi niekas neturi idėjų dėl vienmečių? Serenčių ir begonijų prie kontoros nesinori, o kažko kito "ant greitųjų" nesugalvoju...
O kaip verbenos? Gausiai sakojasi ir zydi visa vasara.
QUOTE(kasiopeja @ 2010 04 20, 14:03)
Sukonkretint uzduoti - ar tai turetu but nesvyrancios vienmetes, kuriu galima bilenkur nusipirkt?
Rokoko - koks jaukus vazoniukų 'kalnelis'
O gal tiktų belenkoks visokių vienmečių miksas
Kažkas panašaus kaip čia
http://hotimg23.fotk..._139/888-vi.jpg
Na, kaip balkonas - tik ant žemės (augalų pasirinkimo klausimu,gal Rokoko kaip ekspertė patars )
Truputį ne į temą noriu pasidžiaugti savo šių metų atradimu - šilagėle
Jau ramybės neduoda mintis - iš kur gauti jų dar daugiau man praktiškai idealus gėlyno augalas(dėl priežiūros ir dekoratyvumo santykio).
QUOTE(kasiopeja @ 2010 04 20, 13:03)
O gal tiktų belenkoks visokių vienmečių miksas
Kažkas panašaus kaip čia
http://hotimg23.fotk..._139/888-vi.jpg
Na, kaip balkonas - tik ant žemės (augalų pasirinkimo klausimu,gal Rokoko kaip ekspertė patars )
Truputį ne į temą noriu pasidžiaugti savo šių metų atradimu - šilagėle
Jau ramybės neduoda mintis - iš kur gauti jų dar daugiau man praktiškai idealus gėlyno augalas(dėl priežiūros ir dekoratyvumo santykio).
As pagirsiu viena gelyte Pernai nusipirkau, patiko nuotraukyte ant pokelio Pripyliau lauke, siaip sau, galvojau bus kas bus. Ir zinokite nustebau Tikrai labai graziai augo, ilgai skintos vazoje isbudavo. Labai patiko.
Va sita:
Paskui ikelsiu tikru gelyciu nuotrauka, nu is savo darzelio, nes ant pokelio kartais per graziai atrodo, nors buvo gal ir dar grazesnes
Va sita:
Paskui ikelsiu tikru gelyciu nuotrauka, nu is savo darzelio, nes ant pokelio kartais per graziai atrodo, nors buvo gal ir dar grazesnes
QUOTE(bitule @ 2010 04 20, 15:09)
noriu pasidžiaugti savo šių metų atradimu - šilagėle
Jau ramybės neduoda mintis - iš kur gauti jų dar daugiau
Jau ramybės neduoda mintis - iš kur gauti jų dar daugiau
I - galima susirinkti savo šilagėlės sunokusias sėklas ir iškart pasėti;
II - galima nusipirkti sėklų ir iš jų daiginti (http://www.e-seklos....?sq=Å”ilagÄlÄ);
III - galima nusipirkti iš augintojų tiesiogiai ar mugėse, turguose.
QUOTE(leliumai @ 2010 04 20, 14:28)
I - galima susirinkti savo šilagėlės sunokusias sėklas ir iškart pasėti;
II - galima nusipirkti sėklų ir iš jų daiginti (http://www.e-seklos....?sq=Å”ilagÄlÄ);
Neparašiau - kuo daugiau, ir kuo pigiau Bet apie sėklas iš tiesų nepagalvojau Ačiū O kažin, kelintais metais po pasėjimo galima laukti žiedų?
[quote=kasiopeja,2010 04 20, 15:03]
[/quote
kažkada Palangoje mačiau gerai atrodantį derinį - baltas spriges paeiliui su meksikiniu žydrūnu (mėlynu)
Papildyta:
[quote=bitule,2010 04 20, 16:09
[/quote]
tikrai kerintis atradimas ,pas mane pirmosios pražydo violetinės ,tai niekaip negaliu sulaukt kitokių spalvų ... aš tai pirkau daigelius ,nes labai jau ,,ilgai,, iš sėkliukių laukti , nes kai pamačiau kažkurios įdėtą foto su didesniu kelmeliu, tai ir neatsilaikiau.
[/quote
kažkada Palangoje mačiau gerai atrodantį derinį - baltas spriges paeiliui su meksikiniu žydrūnu (mėlynu)
Papildyta:
[quote=bitule,2010 04 20, 16:09
[/quote]
tikrai kerintis atradimas ,pas mane pirmosios pražydo violetinės ,tai niekaip negaliu sulaukt kitokių spalvų ... aš tai pirkau daigelius ,nes labai jau ,,ilgai,, iš sėkliukių laukti , nes kai pamačiau kažkurios įdėtą foto su didesniu kelmeliu, tai ir neatsilaikiau.
Maniskes silageles irgi zydi: baltos ir violetines. Be galo grazu