Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

Majerio alyvos auga neaukstos.

o ju krumai patus buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2010 04 17, 14:38)
Gelynelis pusiau pavesiui  4u.gif
user posted image
1.Hortenzija (rozine arba melyna)
2.astilbes
3.Heuchera (zalia,zydi roziniais ziedukais)

user posted image
1.Rododendras (geltonas arba oranzinis)
2.Viendienes -oranzines
3.Alchemilla (kaip lietuviskas pavadinimas-uzmirsau unsure.gif)

Alchemilla lietuviskai rasakila.
Pas mane astilbe visiskam sesely puikiai jauciasi. Tik labai ilgai siemet nesirode. Galvojau, gal numire, o ji, kad pavare i visas puses blink.gif . Labai issiplete, matysim kaip bus su zydejimu.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 04 18, 12:55)
Alchemilla lietuviskai rasakila.
Pas mane astilbe visiskam sesely puikiai jauciasi. Tik labai ilgai siemet nesirode. Galvojau, gal numire, o ji, kad pavare i visas puses blink.gif . Labai issiplete, matysim kaip bus su zydejimu.

O ką, astilbė jau pasirodė? Pas mane irgi šešėly, nesirodo dar. Ir kaštonlapė rodžersija miega, ar taip turi būti? Pirmus metus auginu..
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 16, 15:22)
Mano sluoteline hortenzija isties nusalo. Reikes galvoti koki kruma i jos veita sodinti. Gal ka patartumete - noreciau, kad tai butu krumas, zydetu vasaros metu arba velyva pavasari ir svarbaiusia, kad butu atspari salnoms  g.gif
Manoji šluotelinė hortenzija 'Grandiflora' kuo puikiausiai peržiemojo ir jau sprogsta lapeliai, o 'Renhy' vargusi visą praėjusį sezoną po žiemos "atidavė galus". Jos vieton jau įsigijau kitos veislės - 'Limelight'.

Jei nesinori dar kartą pabandyti šluotelinės hortenzijos, nereiklūs vasarą žydintys krūmai būtų šie: veigelės, erškėčiai, lanksvos, pūsleniai, sidabrakrūmiai, jazminai, sedulos. Veigelių, pūslenių, jazminų bei sedulų būna spalvotais, margais lapais.

Pamenu, kažkada šitoj temoj buvo didelis poreikis šviesiosios hortenzijos 'Annabelle' - lauko gėlininkystės bandymų stoties aikštelėje (Kojelavičiaus g., Vilnius) yra sodinukų (priklausomai nuo dydžio) po 14Lt, 20Lt ir 25Lt.
QUOTE(Tina* @ 2010 04 18, 11:57)
Noriu nusipirkti mejerio alyva Palibin, kazkada ir Knifofija man ja pagyre. Jei uzmatysit kur lauko aikstelese (kazin kada jau prades prekiaut lauke) grazius auginukus uz padoria kaina - praneskit. Aciu  4u.gif
sodinukai.lt (Pailgės medelynas netoli Vilniaus) produkcijos sąraše yra. Prieš metus vieno vnt. (0,2m aukščio) kaina nesiekė nė 10Lt. Šių metų kainų neskelbia, bet pagal savo šiųmetinius pirkinius galiu pasakyt, kad jos panašios kaip ir ankstesniais metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 18 balandžio 2010 - 15:03
QUOTE(leliumai @ 2010 04 18, 15:02)
Pamenu, kažkada šitoj temoj buvo didelis poreikis šviesiosios hortenzijos 'Annabelle' - lauko gėlininkystės bandymų stoties aikštelėje (Kojelavičiaus g., Vilnius) yra sodinukų (priklausomai nuo dydžio) po 14Lt, 20Lt ir 25Lt.

ax.gif tada irgi nusipirkau dvi Annabelles ir ziuriu abi graziai perziemojo thumbup.gif dabar iskilo didziulis noras nusipirkt raudona hortenzija
kazka nusipirkau unsure.gif bet labai abejoju kad ji man bus raudona,greiciau -rozine....tikriausiai reikes parsisiust unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 04 18, 13:56)
O ką, astilbė jau pasirodė?

Anglijoj pasirode biggrin.gif .....
Atsakyti
merginos ,gal katra auginate japoninę pušį ,būtų įdomu , ar verta ją augint ir svarbiausia ar atlaiko mūsų žiemas ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 18, 17:24)
Anglijoj pasirode  biggrin.gif  .....

Oi tikrai gi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 04 18, 14:56)
O ką, astilbė jau pasirodė? Pas mane irgi šešėly, nesirodo dar. Ir kaštonlapė rodžersija miega, ar taip turi būti? Pirmus metus auginu..

Jau pasirode, bet pas mus silciau nei LT.
Akims paganyt ax.gif
My Webpage
My Webpage
Cia tas augalas, kuris vabaliukus gaudo ir valgo. Pasirodo jis zydi blink.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 18 balandžio 2010 - 22:22
QUOTE(wolke7 @ 2010 04 18, 17:33)
ax.gif tada irgi nusipirkau dvi Annabelles ir ziuriu abi graziai perziemojo  thumbup.gif

Ar čia ta paprastoji hortenzija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 04 18, 14:56)

pas mane pamazu nosis kelia-turiu keliu rusiu.Dar palauk,saltoka ir lietaus trukumas savo daro.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 18, 23:15)
Ar čia ta paprastoji hortenzija? g.gif

apie šviesiąją hortenziją ir jos veisles
Atsakyti