Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

sveikos 4u.gif

atejau patarimo g.gif koki medeli galeciau isigyti kurio ziedai butu raudoni? g.gif ir dar toks klausimas iskilo ar daug prieziuros reikalauja roze,nezinau jos pavadinimo,na toks medelis ir virsui suformuotas apvalus lapai su ziedais doh.gif na tikiuosi supratot apie koki as cia medi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2010 04 17, 19:50)
sveikos 4u.gif

atejau patarimo g.gif koki medeli galeciau isigyti kurio ziedai butu raudoni? g.gif ir dar toks klausimas iskilo ar daug prieziuros reikalauja roze,nezinau jos pavadinimo,na toks medelis ir virsui suformuotas apvalus lapai su ziedais doh.gif na tikiuosi supratot apie koki as cia medi  g.gif

Priežiūra tokia, kaip ir kitų rožių, tik problema -išsaugojimas per žiemą ax.gif Tris jau "numarinau" per žiemą, bet šiandien ir vėl nusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2010 04 17, 13:45)
snd buvau prie megos mugej, nu bet kai neapsisprendus ka daryt su tuo kampu, tai ir nezinojau ka pirkt, nusipirkau virziu (sake virziai), bet va grizus paskaitinejau, tai reik suprast kad erikos, jei dabar zydi? g.gif ir jiems pavesis nelabai tinka, ar ne?

Tai ko gero pavasarine erika. Virziai dabar nezydi, o jei auge lauke, tai po ziemos dar ir ne kaip atrodo, parduot tokius sunku butu smile.gif
Atsakyti
Labai daug augalų pervežtų iš Lenkijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2010 04 17, 17:50)
atejau patarimo g.gif koki medeli galeciau isigyti kurio ziedai butu raudoni? g.gif

gudobele mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Šiandien buvau mugėj prie Banginio, pasiėmiau iš Knifofijos vyro užsisakytus augaliukus ir dar krūvą visokių nusipirkau. Tame tarpe pinus mugo mughus ir pinus mugo pumilio. BET.. susibalamūtijau dėl kalninių pušų eilinį kartą. Pardavėjos pumilio aukštį nurodo iki 2m., o mughus 1m. Bet internete abiejų aukščiai labai skirtingai nurodomi. Padėkit, bo nebežinau ar sodint ar grąžint. Koks gi jų aukštis pas mus? Gal toj Navasaičio knygoj būtų patikima info, kas turit pažiūrėkit,a?
Atsakyti

QUOTE(zmogs @ 2010 04 17, 23:20)
Šiandien buvau mugėj prie Banginio, pasiėmiau iš Knifofijos vyro užsisakytus augaliukus ir dar krūvą visokių nusipirkau. Tame tarpe pinus mugo mughus ir pinus mugo pumilio. BET.. susibalamūtijau dėl kalninių pušų eilinį kartą. Pardavėjos pumilio aukštį nurodo iki 2m., o mughus 1m. Bet internete abiejų aukščiai labai skirtingai nurodomi. Padėkit, bo nebežinau ar sodint ar grąžint. Koks gi jų aukštis pas mus? Gal toj Navasaičio knygoj būtų patikima info, kas turit pažiūrėkit,a?

mughus literatūroje nurodyta,jog yra iki 1m taisyklingos rutuliškos formos,o pumillo plečiasi iki 2 metrų į plotį ir į aukštį tiek pat ,bet netaisyklinga forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 17 balandžio 2010 - 22:09
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 17, 22:06)
mughus literatūroje nurodyta,jog yra iki 1m taisyklingos rutuliškos formos,o pumillo plečiasi iki 2 metrų į plotį ir į aukštį tiek pat  ,bet netaisyklinga forma.

Ačiū. Vadinas, pardavėjos nemelavo.
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2010 04 17, 21:06)
gudobele   mirksiukas.gif

pas jus jau zydi blink.gif ?

Mano paieskose dabar Prunus serrulata Kanzan neskiepyta forma wub.gif - reikia viena toki kampa patvoryje "apsviesti", o apacioje noriu daryti pavesinga gelyna su japoniskam sodui budingais augalais:

http://www.pictokon....he-hisakura.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 18 balandžio 2010 - 10:12
Noriu nusipirkti mejerio alyva Palibin, kazkada ir Knifofija man ja pagyre. Jei uzmatysit kur lauko aikstelese (kazin kada jau prades prekiaut lauke) grazius auginukus uz padoria kaina - praneskit. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2010 04 17, 14:38)
Gelynelis pusiau pavesiui  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif kokios idomios schemos thumbup.gif thumbup.gif kur galima tokiu susirast? g.gif man reiketu sauletai vietai ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip Migdolai pas mus ziemoja? Vertas demesio krumas? Medelyne sake,kad galima karpyti. g.gif
Atsakyti