Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(zmogs @ 2010 04 14, 13:32)
Gal žinot, kaip elgiamasi su vėdrynais - jie rudenį iškasami ar ne? Ant pakuotės rašo, kad galima sodinti ir rudenį, logiška būtų manyti, kad neiškasami žiemai. Bet pagooglinus randu prieštaringos info. Lygtais gumbiniai iškasami, kitokie - ne.. o aš turiu lyg ir gumbelius tokius.

Mūsų sąlygomis jie nežiemoja, būtinai reikia iškasti.

QUOTE(asara1 @ 2010 04 14, 18:00)
Dar pasitikslinu - kokios trasos tinka tulpiu tresimui ?

Siandien apziurejau dar visus augalus ir turiu itarima, kad sluoteline hortenzija ir akacija ziemos neisgyveno  g.gif

geriausia naudok hidrokompleksą.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2010 04 14, 18:10)
kaip sakant ,ranka prie sirdies pridejus galiu pasakyti,man grazu pas kitus-bet pas mane toks sodas negaletu but-nervai neatlaikytu ,kad praktiskai nelieka vietos polekiams ir augalu kaitaliojimui. Zodziu ne tokiems nestabilios psichikos zmogams kaip as lotuliukas.gif O be to -koke pinigai doh.gif

tai nei tu, nei as tokiu landsaftininku uztat ir nesamdom rolleyes.gif , o kas samdosi... tu matyt polekiai nekankina.
Atsakyti
Aha, mano mama, kiek prisimenu, gumbinius vėdrynus iškasdavo.
Atsakyti
[quote=asara1,2010 04 14,

Siandien apziurejau dar visus augalus ir turiu itarima, kad sluoteline hortenzija ir akacija ziemos neisgyveno g.gif
[/quote]

g.gif , akacijos turbūt vėliau išsprogsta ,nes ir maniškė dar neatsibudus mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 04 14, 19:54)
Su sita " thuja aurea nana" kiek suprantu irgi teks po ziemos atsisveikinti? g.gif

nė vienas nėr apdraustas nuo žiemos pajuokavimų, bet jei pavasariop apdengi tai nieko ir neatsitiks tai tujai,juk pas daugelį auga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalka @ 2010 04 10, 20:36)
Būkit geros,noriu sėti žolę su baltais dobiliukais,ar jų atskirai būna, ar kartu su kokiom žolių sėklom?Apie tai nieko nenusimanau,noriu jūsų pagalbos. blush2.gif

galima atskirai dobiliukus pirkti,
o yra ir vejiniu zoliu misiniu su dobiliukais jau - pvz, FINELAWN.

QUOTE(Tina* @ 2010 04 11, 11:02)
Tas Vilmos augaliukas turi zydet geltonais ziedais.

Gal tube?

QUOTE(vilmelė @ 2010 04 13, 14:17)
Patarkit, mielosios,
SOS. ano vienmečiai jurginėliai jau pilnai žydi. Ko gero per anksti nusipirkau daigelius. verysad.gif  Kada juos galima sodinti lauke? Ką man dabar su jais daryti? Taip gaila, jei ne laiku peržydės schmoll.gif

lauke - po salnu pavojaus, gegues vidury.
jei pora kartu per menesi tresi zydinciu trasom - zydes visa vasara.

ar tai tikrai vienmeciu daigeliai?? - paprastai tie jurginu daigeliai per vasara suformuola normalius gumbukus, kurie puikiai per ziemoja rusy pvz, ir kitamet vel galima sodint.
beje, norint gumbu derliaus, reikia neanksto vazono ar dirvoje tada augint.

QUOTE(zmogs @ 2010 04 13, 22:37)
Aš šiemet pirmą kartą sodinsiu jurginus, tai nelabai suprantu, kada jau laikas?

po gero menesio.
arba daiginkis dabar kad ir nesildomam siltnamy, galima namie sviesioj vietoj.

Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 04 13, 23:37)
O kaipgi jie gali nušalti, taigi žemėj dar  g.gif Aš šiemet pirmą kartą sodinsiu jurginus, tai nelabai suprantu, kada jau laikas?

As sodu sentre du gumbus nusipirkau, tai sake, kad laikyt patalpoj ir sodint i zeme tik geguzes pabaigoj. Geguzes gale jau bus praejes salnu pavojus. Laikau tokioj kaip verandoj, sildymo ten nera, bet daug daug sviesos ir saules. Jau zelkucius isleido. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2010 04 14, 19:10)
kaip sakant ,ranka prie sirdies pridejus galiu pasakyti,man grazu pas kitus-bet pas mane toks sodas negaletu but-nervai neatlaikytu ,kad praktiskai nelieka vietos polekiams ir augalu kaitaliojimui. Zodziu ne tokiems nestabilios psichikos zmogams kaip as lotuliukas.gif O be to -koke pinigai doh.gif

Man irgi labai grazu paziureti, bet pas save palieku daug erdves, kad vaikai galetu lakstyti, su kamuoliu zaisti ir man nereiketu saukti - atsargiai geles, atsargiai nenulauzkit lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 14, 23:22)
Man irgi labai grazu paziureti, bet pas save palieku daug erdves, kad vaikai galetu lakstyti, su kamuoliu zaisti ir man nereiketu saukti - atsargiai geles, atsargiai nenulauzkit  lotuliukas.gif .

Joooo buna su vaikais visokiu sposu. Vakar kaimynka su vaiku atejo, tai anas tiek pridare zalos kiek visas tabunas kaciu nesugebetu padaryt. Ivirto i gelyna, atsistojo jame , pasisukinejo, isminde jau prasikalusias lelijas, nulauze rozes ugliukus ir sau uzpakali susibade doh.gif
Atsakyti
Uzjauciu del gelyno, bet pavasaris, augalai turetu atzelti.
Atsakyti
Narcizai tarp lavandu rolleyes.gif

My Webpage
Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2010 04 14, 23:34)

Ir as tikiuosi, kad atzels.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 04 14, 23:37)
Narcizai tarp lavandu rolleyes.gif

My Webpage

wub.gif pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 14, 23:34)

Lelijos jau nežydės, o kiti atžels.
Papildyta:
QUOTE(krisjon @ 2010 04 14, 22:49)
Gal tube?

Tūbės lapai visai kitokie.
Atsakyti