Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(vida777 @ 2010 04 14, 15:24)
Raganes saknims ten nebus per karsta, jei nepridengtos bus?

Va, o aš žiūriu žiūriu ir niekaip nesuprantu kas man ne taip su ta ragane, bet kažkas tikrai ne taip. Taigi šaknys doh.gif
„Palankiausios sąlygos raganėms bus tada, kai saulė apšviečia tik stiebus, tačiau dirvos nekaitina. Todėl šalia raganių rekomenduojama pasodinti kiliminių augalų arba mulčiuoti dirvą. Mulčias apsaugo nuo dirvos įkaitimo ir padeda išsaugoti drėgmę.“
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 14, 16:24)
toks krumas galetu buti neskiepytas Salix Hakuro-nishiki arba veigele Florida variegata.

As tame kamputyje nieko auksto nesirinkciau - nes pats namas nera aukstas, o prie aukstesniu vertikaliu augalu atrodytu dar zemesnis. Patiktu man ten koks gelsvaspyglis horizontalus kadagys, sidabrakrumis, aukstaugiai silokai , katileliai, kiliminiu plotelis.
Prie tokio namo idealu butu sausmedis (o kvepia  wub.gif ).
Majerio alyvos auga neaukstos.

thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kiek grožių Bijūnai prisiūlėt, visus išsisaugosiu ir galbūt pas save panaudosiu, nes tiek pats namo stilius, tiek spalva labai panaši bigsmile.gif O pagal vietos aprašymą ir vieta kažkur netoliese, Kaišiadorys tikriausiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 04 10, 20:53)
Tręšti reikėtų jau dabar.

Dar pasitikslinu - kokios trasos tinka tulpiu tresimui ?

Siandien apziurejau dar visus augalus ir turiu itarima, kad sluoteline hortenzija ir akacija ziemos neisgyveno g.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 14, 18:00)
Dar pasitikslinu - kokios trasos tinka tulpiu tresimui ?

Siandien apziurejau dar visus augalus ir turiu itarima, kad sluoteline hortenzija ir akacija ziemos neisgyveno  g.gif

Visai sausa ir palauzus sakele nuluzta lengvai? Gal tu dar neskubek spresti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lietuviski vaizdeliai (ne reklama!) :

http://www.land-art.lt/
Atsakyti
Nu merginos ( oi gal ir vaikinu buvo biggrin.gif ) zemai visoms lenkiuosi aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Augaliuku tikrai prisiulete daug, viska perziuresiu, apsvarstysiu. Kai nuspresiu, pasodinsiu, pasigirsiu biggrin.gif Dar karta dideliausias Jums aciu uz sugaista laika blush2.gif
P.S. ilja, as tikrai is Kaisiadoriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 14, 18:13)

As sitam psl akis siandien padejus buvau biggrin.gif Visai nieko ideju yra.
Papildyta:
Tiesa, prie mano to augaliukscio koretele yra. Tai gal cia visai ne bugienis - ilex g.gif Nes parasyta Osmanthus Tricolor g.gif Bet niekuom, tai manes nepaguodzia. Lietuviskai nieko nera. Tik vienoje vietoje radau,kad jis panasu i Bugienius, bet, taip pat lepus doh.gif reikejo cia man juo susizaveti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 14 balandžio 2010 - 17:43
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 14, 11:25)
Tai va toks cia ir stilius, sodinu viska kas grazu, ka megstu, bet ne kas madinga  blush2.gif Gal daugiau toks "kaimiskas" mano stilius  wub.gif
Ar aiskiau ? 4u.gif

siulau sodinti veigela 4u.gif (kaip apmaudu,kad vida 777 pirmiau suspejo pasiulyti tongue.gif ) ,tai ir su jazminu ir su sedula deres ir prieziuros nereikalaus ir pasigenet galesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 14 balandžio 2010 - 17:51
QUOTE(smth1 @ 2010 04 14, 18:08)
Visai sausa ir palauzus sakele nuluzta lengvai? Gal tu dar neskubek spresti mirksiukas.gif

Ant visu kitu medziu pumpuriukai, kad ir nedideli matosi. O ta hortenzija ir akacija tokios isdziuvusios atrodo, sakos nenusilauzia lengvai. Aisku dar palauksiu, bet itarimas kirba g.gif
Atsakyti
Su sita " thuja aurea nana" kiek suprantu irgi teks po ziemos atsisveikinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 14, 18:13)

kaip sakant ,ranka prie sirdies pridejus galiu pasakyti,man grazu pas kitus-bet pas mane toks sodas negaletu but-nervai neatlaikytu ,kad praktiskai nelieka vietos polekiams ir augalu kaitaliojimui. Zodziu ne tokiems nestabilios psichikos zmogams kaip as lotuliukas.gif O be to -koke pinigai doh.gif
Atsakyti