Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(vida777 @ 2010 04 12, 09:48)
ziauru  doh.gif !!!!!!!!!!!!!!
bet as vistiek nesuprantu, kaip galima nepastebeti, ka statybininkai daro (jei jau nusiperki su gatavu sh...., tada aisku). Ir pas mus statybos vyko, bet tai net zemes lopinelis daugiau nei reikejo, nebuvo paliestas. Be musu (vyro) zinios nei kase, nei uzverte, o be to viskas buvo fotografuojama - kur po zeme kokie vamzdziai, kabeliai eina  g.gif .

nu viepastie-ne visiems taip sekasi gi tongue.gif ir kur statybos vyko-zemej lietuvos ar vokietijos?jei cia lietuvius tokiu radai-butinai man permesk ju koordinates rolleyes.gif as pati vykdziau kontrole-nu nestovesi gi visa diena-atvaziavai vakare-ooo kaip puiku ,svieziai zemes uzpiltos,ne minties nekilo kapstytis schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(zmogs @ 2010 04 12, 10:30)

Netgi kumščio dydžio gabalėliai, ir tie kenktų? Nes tikrai liks nepastebėtų, o dar nemažai yra nesukietėjusių į gabalą, palaidų kaip smėlis medžiagų, jų irgi visų nesurinksim.

tikriausiai ne,jei duobes iskasi dideles ,isrinksi is ten visa suda cementini,pribersi kompostelio ar kitokiu pagardeliu bigsmile.gif
Tik ten tam augaliuku sarase kazkaip roze is konteksto iskrenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2010 04 13, 10:15)
Tik ten tam augaliuku sarase kazkaip roze is konteksto iskrenta g.gif

Ji ir bus truputį pakrašty nuo kitų, bet jos šaknys gali siekt cementinę teritoriją.
Atsakyti
Sveikos gal zinot kokiu tinklapiu ar vietu kur pardavineja nebrangiai augalus dekoratyvinius? Arba gal zinot asmenu...? Mane domina skiepyta alyva ir jazminas. Nu cia pradziai... ax.gif
Atsakyti
Patarkit, mielosios,
SOS. ano vienmečiai jurginėliai jau pilnai žydi. Ko gero per anksti nusipirkau daigelius. verysad.gif Kada juos galima sodinti lauke? Ką man dabar su jais daryti? Taip gaila, jei ne laiku peržydės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmelė @ 2010 04 13, 15:17)
Patarkit, mielosios,
SOS. ano vienmečiai jurginėliai jau pilnai žydi. Ko gero per anksti nusipirkau daigelius. verysad.gif  Kada juos galima sodinti lauke? Ką man dabar su jais daryti? Taip gaila, jei ne laiku peržydės schmoll.gif

Lauke juos galima pasodinti po pavasariniu salnu, tai geguzes antroje puseje. Siaip tai tie jurgineliai zydes dar ir zydes.
Atsakyti
Itariu si savaitgali susodinsiu kanus lauke (gumbus), ir kardelius. Kasmet ankstokai sodinu, kolkas nieko blogo nenutiko.
Atsakyti
Laba, jungiuosi ir aš prie jūsų... Čia tiek daug geros informacijos thumbup.gif Neseniai baigėm statybas, tai dabar po truputį bandau kurti grožį. Gal galit patarti, nusipirkau raganę ( dideliais mėlynais žiedais bet nepilnavidurę)- labai jau ji man patiko, bet nežinau kada ją sodinti lauke? Dabar tikriausiai dar per anksti, nušalti gali... Ir kurioj pusėj geriau sodinti...
Atsakyti
QUOTE(vilmelė @ 2010 04 13, 16:17)
Patarkit, mielosios,
SOS. ano vienmečiai jurginėliai jau pilnai žydi. Ko gero per anksti nusipirkau daigelius. verysad.gif  Kada juos galima sodinti lauke? Ką man dabar su jais daryti? Taip gaila, jei ne laiku peržydės schmoll.gif

teks sodinti į vazonėlius ,o vėliau gegužyje iškelsi ir tiek , aš savo daugiamečius sudaigintus irgi lauke laikau jau kokią savaitę ,tai naktimis pridengiu ir nieko jiems neatsitinka ,gal kas ,,akmenimis užmėtys,, lotuliukas.gif , bet gaila juos kankinti patalpoje .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 13 balandžio 2010 - 16:56
Daugiametes geles ir krumus, medzius, vijoklius sodinti lauke dabar yra tinkamas metas.
Papildyta:
QUOTE(Lauxyte @ 2010 04 13, 15:06)
Sveikos gal zinot kokiu tinklapiu ar vietu kur pardavineja nebrangiai augalus dekoratyvinius? Arba gal zinot asmenu...? Mane domina skiepyta alyva ir jazminas. Nu cia pradziai... ax.gif

Rojaus sodu forume ( subkat. dekor. medziai ir krumai, subkat. kita) yra sarasai pagal miestus visu vietu, kuriose pardavinejami dekoratyviniai augalai.
Atsakyti
Sveikos,
I mano darzelius kotais nenori pavasaris ateiti biggrin.gif Jau taip palengva viskas lenda. Is 2pakeliu svieguoliu islindo vos keli daigeliai. Kitos svogunines irgi vos vos. Ai, man pirmas pavasaris, rudeni zinosiu ka papildyti, ka dar papirkti.
Siandien va toki augala isigijau. Kas jis per vienas? Kaip sodinti? Ir isvis ar augs pas mus?
user posted image
Atsakyti
Ačiū labai, nuraminote mane 4u.gif . Beje jurginėliai pas mane vazonėliuose. Dabar vis grožiuosi jų žiedais. Po 4 - 5 ant krūmelio. O pumpurėliu... wub.gif O gal juos man skabyti ir neleisti žydėt g.gif i? Būtų gaila. O gal išnešti kur vėsiau?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 13, 21:54)
Sveikos,
I mano darzelius kotais nenori pavasaris ateiti biggrin.gif Jau taip palengva viskas lenda. Is 2pakeliu svieguoliu islindo vos keli daigeliai. Kitos svogunines  irgi vos vos. Ai, man pirmas pavasaris, rudeni zinosiu ka papildyti, ka dar papirkti.
Siandien va toki augala isigijau. Kas jis per vienas? Kaip sodinti? Ir isvis ar augs pas mus?
user posted image

Čia bugienis - ilex, pas mus sunkiai žiemoja.
Atsakyti