Sveikos
atėjau pasiguosti
Tik pradėjau savo fasadą (kurį čia visą žiemą planavau ir ant nuotraukų dėliojausi) tvarkyt ir bac koks radinys - kokių 5 kv.m. plotas per kastuvo gylį padengtas vientisu bloku. Pradžioj maniau cementas, bet greičiau jau mūrijimo skiedinys. Vienžo statybininkai
pyyyyp kad juos kur supylė neįsivaizduojamą kiekį to mišinio ten, kur dabar suplanuoti mano krūmai ir daugiametės. To bloko storis apie 10cm, kai kur ir daugiau. Prisiprašiau MB pagalbos, tai jis vakar ir šiandien su laužtuvu daužė ir vežė, daužė ir vežė... Esu pikta kaip šeškas ant darbų vykdytojo, taip išeina, kad niekuo negali pasitikėt, net žemes aplink namą turi knist, kai priiminėji statybas.. O dabar gaudyk vėją laukuose. Ir jie dar pakasė, kad nesimatytų, tas bjauriausia. Mano vaikas (4m.) klausinėja manęs, kodėl tie statybininkai taip padarė, aš atsakau tingėjo tvarkingai padaryt, o jam nesuprantama, ir vėl po kiek laiko to paties klausia. O man ir pačiai neaišku, na kaipgi taip galima
Uff, o dabar praktinis klausimas - gal žinot kokias medžiagas tas skiedinys į dirvą išskiria. Mat mes nežinom, ar smulkesnius gabalėlius galima palikti, ar nekenks augalams, gal ten nieks neaugs dabar.