Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

Gali but. Dabar vargse kol atsigaus, o tokia grazuole buvo. Rododendrus tai dar aptverusi agroplevele, bijau nudengti.
Atsakyti

Dar klausimas, ar pelargonijas jau galima į lauką nešt? Labai knieti, bet ar jom ne per šalta?
[/quote]
net nejuokauk sitaip iskart numirs schmoll.gif jug dar zeme normaliai neisilus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Milita @ 2010 04 06, 22:28)
Dar klausimas, ar pelargonijas jau galima į lauką nešt? Labai knieti, bet ar jom ne per šalta?

net nejuokauk sitaip iskart numirs schmoll.gif jug dar zeme normaliai neisilus tongue.gif

Pas mane vazone, terasoj statyčiau. O prie kokios temperatūros galima jau išnešti?
Maniau, kai šalnų nėr jau galima nešti.. Naktim parsineščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 06 balandžio 2010 - 22:35
[quote=Mamce,2010 04 05, 21:18]
Tiesa, as su reikalu ax.gif
Parodau pora savo "uzkeikto" kampo nuotrauku.
[/quote

Kadangi esu hortenziju maniake ,svelniai tariant blush2.gif ax.gif ,tai jas,atitinkamai parinkus ten ir pasodinciau,ziedukai bus netgi begediskai nekuklus-pas mane jos auga ir pietuos ir siaurej ir pavesy ir saules atokaitoj ,rusys -nuo laipiojanciu iki Senuku akcijiniu nustekentuju-ir dar negana-zadu kolekcija papildyt tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 07 balandžio 2010 - 06:09
QUOTE(Tina* @ 2010 04 07, 00:05)
Gali but. Dabar vargse kol atsigaus, o tokia grazuole buvo. Rododendrus tai dar aptverusi agroplevele, bijau nudengti.

mano kaimynė nuo rododendrų prieš kokią savaitę agroplėvelę nuėmė ir gražūs, žali, iš tolo šviečia thumbup.gif ,gal saulė jau nebėr tokia žalinga.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 07 balandžio 2010 - 06:09
QUOTE(Tina* @ 2010 04 06, 23:05)
Rododendrus tai dar aptverusi agroplevele, bijau nudengti.

as turbut drasuole ax.gif ,nes tik eglisakiais pridengiau ir,pirmai saulei pasirodziu,viska nukrapciau-is pradziu stovejo tokie pasiuse,o dabar-grazu paziuret( tfu tfu unsure.gif ).,pas mane jie tupi pusies pavesy-o kaip pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 06, 23:05)

Visžaliams augalams saulė pavojinga tik tada, kai žemė įšalusi ir jie neturi iš kur pasiimti vandens, o saulutė iš lapų ir spyglių jį garina. o kai pašalo nebėra netgi kenksminga dengti, nes augaliukas išlempa, o kai gauna saulutės vėl gauna, tai tikrai gali nudegti. Dabar dienos nesaulėtos, tai nudenk kuo greičiau.
Aš saviškių nedengiu, nes auga patvory, saulutės mažai gauna. nors aš nieko nedengiu, tinginystė blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2010 04 06, 20:34)
as pasisodinciau dar viena kukmendi.....

Aciu labai uz idejas - bandau ziureti, kas per augalai.

QUOTE(rozamunda @ 2010 04 07, 07:07)
Kadangi esu hortenziju maniake...

Nors ir nesu hortenziju myletoja, bet bele tik joms patiktu tam kampe... tai ir as jas pamilciau biggrin.gif O jos, kartais, ne lepokos?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 07 balandžio 2010 - 07:27
labas rytas,noriu paklausti kokios rūšies tujomis geriausia apsodinti patvorį ax.gif rūšių daug ,nežinau kokią rinktis g.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as apie Mamces kampa.
I sita visa reikala labiau ziuriu is tos puses 'kas augs' , o ne 'kas butu grazu'. Knifofijos variantas butu garantuotas manau. As taip daryciau.

Kitas variantas - rizikuoti perkant naujus augalus. Nes is esmes tik eksperimento kelias ir lieka su sumedejusiais. Kukmedis ten neturetu augti (kukmedziams reikia trasios riebios zemes ir daug dregmes), o rododendrai, jei buvo gera duobe jiems kasta ir durpes tikrai rugscios - turejo augti. Vadinas taisyklems nepaklusta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 07, 09:06)
labas rytas,noriu paklausti kokios rūšies tujomis geriausia apsodinti patvorį  ax.gif  rūšių daug ,nežinau kokią rinktis  g.gif

Rusiu tai ner tiek daug, bet veisliu nemazai. Rinkis tada pagal grozi ir pinigines stori:)
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 04 07, 10:32)

Papildyta:
Rusiu tai ner tiek daug, bet veisliu nemazai. Rinkis tada pagal grozi ir pinigines stori:)

ačiū 4u.gif bet kurios greitai auga,gal žinot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 07, 09:39)
ačiū  4u.gif  bet kurios greitai auga,gal žinot  blush2.gif

greičiausiai auga vakarinės tujos, bet jos daugiausiai karpomos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 07 balandžio 2010 - 08:57